Hva er J Coles nettoverdi?

InnholdsfortegnelseHvem er J Cole?

Jermaine Lamarr Cole, profesjonelt kjent som J Cole, er en amerikansk rapper, singer-songwriter, plateprodusent og platesjef. Som artist har Cole gitt ut mange kommersielt vellykkede og prisbelønte spor.

Noen av prisene rapperen har fått til nå inkluderer:

• 1 Billboard Music Award for topp rap-album,
• 1 Grammy-pris for beste rap-sang,
• 3 Soul Train Music Awards, og
• 8 BET Hip Hop Awards

Kjappe fakta

Fullt navn: Jermaine Lamarr Cole
Populært navn: J. Cole
Kjønn: Mann
Bursdag: 28. januar 1985
Alder: 35 år
Foreldre: Kay (far ukjent)
Søsken: Zach Cole
Fødested: Frankfurt, Hessen, Vest-Tyskland
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Afroamerikansk og tysk
Utdanning: Terry Sanford High School og St. John's University
Sivilstatus: Gift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Melissa Heholt
Barn: Ja, 2
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: USD 60 millioner (per 1. august 2020)
Rikdomskilde: Rapping, sang, sangskriving, plateproduksjon og andre satsinger
Høyde: 6 ′ 3 ″ (1,91 m)
Vekt: 91 kg; I pund: 201 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

6. mars tegn

J Cole ble født 28. januar 1985 i Frankfurt, Hessen, Vest-Tyskland. Hans far tjente i den amerikanske hæren, mens moren var en postarbeider for den amerikanske posttjenesten.

Cole utviklet en interesse for musikk i sine ungdomsår. Han begynte å rappe i en alder av 12 år og tjente også som Terry Sanford Orchesters første-fiolinist frem til 2003.

Etter å ha fullført videregående, bestemte J Cole seg for å fortsette sin musikalske karriere på heltid. Han fikk anerkjennelse i 2007 etter å ha gitt ut sin debutmix, med tittelen The Come Up. Han fulgte med to andre mikstape, The Warm Up i 2009 og Friday Night Lights i 2010.

I 2011 ga Cole ut sitt debutstudioalbum, Cole World: The Sideline Story. Albumet debuterte på topp 1 på den amerikanske billboard 200. Inspirert av suksessen til hans første album, ga J Cole ut sitt andre album to år senere, med tittelen Born Sinner. Born Sinner gikk også på toppen av US Billboard 200.

Rapperen har gitt ut tre andre album, nemlig:

• 2014 Forest Hills Drive (2014)
• 4 Your Eyez Only (2016)
• KODE (2018)

Alle fem av J Coles album er sertifisert platina av Recording Industry Association of America (RIAA).

J Coles nettoverdi

Per 1. august 2020 hadde J Cole en nettoverdi på 60 millioner dollar. Han har tjent sin rikdom gjennom ulike anstrengelser i og utenfor musikkbransjen.
J Cole har hele tiden blitt rangert blant de best betalte kjendisene på planeten. Rapperen tjener kule 30 millioner dollar i et typisk år.

Følgende er et høydepunkt i Coles inntjening de siste årene:

• 2014 - Tjenes 7 millioner dollar
• 2015 - Tjenes 11 millioner dollar
• 2016 - Tjenes 14 millioner dollar
• 2017- Tjenes 19 millioner dollar
• 2018 - Tjenes 38 millioner dollar
• 2019 - Tjenes $ 30 millioner

1. J Coles inntjening fra musikk

En betydelig del av J Coles nettoverdi på 60 millioner dollar kommer fra musikkrelaterte bestrebelser, som inkluderer rapping, sang, låtskriving og plateproduksjon.

Noen av hans mest kommersielt vellykkede sanger inkluderer;

• Trene,
• Can't Get Enough (ft. Trey Songz),
• Naboer,
• Allerede sett,
• Krafttur (fot Miguel),
• Nobody’s Perfect (ft. Missy Elliot), og
• Crooked Smile (ft. TLC)

I tillegg til salg av album, har J Cole også tjent betydelig på konsertturnéer. Han startet med sin debutturné i 2011, med tittelen Cole World… World Tour. To år senere fulgte han med What Dreams May Come Tour. Rapperen har siden begynt på mer enn ti andre konsertturneer.

Som plateprodusent er J Cole kjent for å medstifte et plateselskap i 2007, kjent som Dreamville Records. Den andre grunnleggeren er Ibrahim Hamad. Til dags dato har Dreamville Records spilt inn minst ni album. Tre av disse albumene er sertifisert platina av RIAA. Gjennom plateselskapet har J Cole klart å produsere singler for anerkjente artister som Janet Jackson og Kendrick Lamar .

2. J Coles inntjening fra andre selskaper

Utenom musikken har J Cole involvert seg i flere inntektsgivende aktiviteter. Han eier en minoritetsandel i Tidal. Han deler Tidal eierskap med 15 andre artister, inkludert Kanye West , Madonna , Rihanna, Alicia Keys, Usher, Nicki Minaj , etc.

Foruten Tidal, har J Cole også interesser i motebransjen. I februar 2020 kunngjorde han en flerårig partnerskapsavtale med fottøy- og klesfirmaet Puma. I henhold til vilkårene i kontrakten, ville Cole jobbe som merkevarens ambassadør.

For å demonstrere sin forpliktelse til avtalen ga Puma og Cole ut en film nesten umiddelbart etter kunngjøringen. Filmen skildrer de reimagined Sky Dreamer-skoene, som debuterte under 2020 NBA All-Star Game. Partnerskapsavtalen Puma-Cole har siden fødselen av PUMA RS-Dreamer-skoen.

hva betyr 37

Livsleksjoner fra J Cole

1. Start tidlig

J Cole begynte å forfølge sine musikalske drømmer så snart han oppdaget at han hadde et talent for musikk. Han begynte å øve på rapping i en alder av 12 år. På et tidspunkt tjente han til og med som første-fiolinist i Terry Sanford Orchestra.

2. Ha personligheter som du kan se opp til

Som mange suksessrike rappere har J Cole en liste med forbilder. Han har sitert The Notorious BIG, Tupac Shakur , I , Jay Z , og Eminem som noen av de største innflytelsesmennene i rappestilen hans.

3. Samarbeid med etablerte merkevarer

Samarbeid med anerkjente merkevarer avgjør hvor fort du stiger gjennom bedriftens stige, eller om du til og med reiser deg i det hele tatt. J Cole forstår denne verdifulle leksjonen, og derfor har han samarbeidet med noen av de største navnene i rapindustrien som Missy Elliott og Miguel.

Berømte sitater av J Cole

'Gi aldri opp før du har gitt ut alt ditt aller beste.'

'Vi fikk drømmer og vi fikk retten til å jage dem.'

'Jeg føler meg slik: Uansett hva som er i din vei og i ditt hjerte, må du gjøre.'

'Ta en sjanse, for du vet aldri hvor perfekt noe kan slå ut.'

'For å sette pris på solen, må du vite hva regn er.'

tidsreisebok for barn

Pakk opp

J Cole er en av de mest talentfulle rapperne i verden. Han har mange kommersielt vellykkede singler og album til sitt navn. Som mange av hans rappere har Cole tjent sin rikdom fra musikk og flere andre oppgaver som ikke nødvendigvis er relatert til musikk.

Del Med Vennene Dine: