Hva er LeBrons nettoverdi?

InnholdsfortegnelseHvem er LeBron James?

LeBron Raymone James Sr., populært kjent som LeBron James, er en amerikansk profesjonell basketballspiller som for tiden spiller for Los Angeles Lakers.

LeBron er allment anerkjent blant de største basketballspillerne i National Basketball Association (NBA) historie. Han har blitt sammenlignet ofte med Michael Jordan når det gjelder talent på banen og inspirasjon til lagkameratene.

Før han begynte i Los Angeles Lakers i 2018, hadde LeBron James tidligere spilt for andre gigantiske NBA-sider, inkludert Cleveland Cavaliers og Miami Heat.

Gjennom sin basketballkarriere har LeBron vunnet tre NBA-mesterskap i tillegg til fire NBA Most Valuable Player (MVP) Awards. Andre bemerkelsesverdige priser som den legendariske basketballspilleren har fått med seg, inkluderer to OL-gull og tre finaler Most Valuable Player (MVP) Awards.

Kjappe fakta

Fullt navn: LeBron Raymone James Sr.
Populært navn: Lebron James
Kjønn: Mann
Bursdag: 30. desember 1984
Alder: 35 år
Foreldre: Anthony McClelland og Gloria Marie James
Søsken: Aaron McClelland Gamble (halvbror)
Fødested: Akron, Ohio
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Afroamerikansk
Utdanning: St. Vincent-St. Mary High School
Sivilstatus: Gift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Savannah Brinson
Barn: Bronny James, Bryce Maximus James og Zhuri James
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: 500 millioner (per 1. juni 2020)
Rikdomskilde: Profesjonell basketballspilling, godkjennelsestilbud og andre investeringsforetak
Høyde: 6 ′ 9 ″ (2,06 m)
Vekt: 113 kg; I pund: 250 kg.

Tidlig liv og karriereinformasjon

LeBron James ble født 30. desember 1984 i Akron, Ohio, av Anthony McClelland og Gloria Marie James. LeBron kjente aldri faren sin mens han vokste opp, da Anthony McClellands kriminelle journal så ham holde seg borte fra familien. Gloria Marie James, som bare var 16 år da LeBron fødte, slet med å oppdra sønnen hennes alene.

112 betydning

Da LeBron var ni, tillot moren ham å flytte inn hos en lokal fotballtrener ved navn Frank Walker som introduserte ham for basketball.

LeBron spilte imidlertid ikke organisert basketball før han gikk i femte klasse. Hans basketballkarriere fortsatte å skinne, og i 2003 begynte han i Cleveland hvor han etablerte seg som en profesjonell basketballspiller.

LeBron James ’nettoverdi

Per 1. juni 2020 hadde LeBron James en nettoverdi på 500 millioner dollar. Han har tjent mye av sin rikdom fra sin vellykkede karriere på banen, så vel som lukrative godkjenningsavtaler og andre forretningsforetak.

Her er en oversikt over LeBrons årslønn de siste tre årene;

• Tjente $ 86 millioner dollar fra juni 2016 til juni 2017,
• Tjente 85,5 millioner dollar fra juni 2017 til juni 2018, og
• Tjente 85 millioner dollar fra juni 2018 til juni 2019

Ifølge rapporter tjener LeBron for tiden anslagsvis 100 millioner dollar per år, som inkluderer omtrent 40 millioner dollar i basketballlønn, 55 millioner dollar fra godkjenningskontrakter og 5 millioner dollar fra andre anstrengelser.

Når det gjelder kontrakter, tjente LeBron $ 169,884,342 over 11 sesonger med Cleveland Cavaliers, $ 64,008,659 over fire sesonger med Miami Heat, og $ 73,091,008 over to sesonger med Los Angeles Lakers.

Kontrakten hans med Lakers, som han signerte foran 2018/2019 sesongen, var verdt $ 153 millioner fordelt på fire år. Noe som betyr at han har rundt 80 millioner dollar igjen på Lakers-kontrakten.

Godkjenningstilbud

LeBron James har inngått mange lukrative godkjenningskontrakter med bemerkelsesverdige merkevarer. LeBron er blant de få utøverne som nyter en livstidskontrakt med Nike. Avtalen er angivelig verdt $ 1 milliard.

Andre merker som atleten har samarbeidet med inkluderer;

• Audemars Piguet
• Baskin Robbins,
• Beats av Dre,
• Coca-Cola's Sprite,
• Dunkin-Donuts,
• Intel,
• Kia Motors,
• McDonalds,
• Microsoft,
• Samsung,
• Statlig gårdsforsikring,
• Øvre kortkort,
• Verizon, og
• Walmart

Foruten å godkjenne Beats av Dre, eide LeBron James også en 1% eierandel i selskapet. I løpet av årene han jobbet som selskapets talsmann, tjente LeBron angivelig $ 1 million. Og da selskapet ble kjøpt opp av Apple for 3 milliarder dollar, oversatt LeBrons eierandel til et overskudd på 30 millioner dollar.

Bedrifter

LeBron James ’imperium inkluderer investeringer i ulike forretningsforetak. Han eier minst 20 Blaze Pizza-franchiser, medieselskapet Uninterrupted og produksjonsselskapet SpringHill.

SpringHill er et joint venture mellom seg selv og Maverick Carter. Selskapet har siden produsert mange vellykkede filmer samt TV-serier og dokumentarer .

11 februar stjernetegn

LeBron eier også en andel på 2% i Liverpool FC, og er tilknyttet helse- og velværeselskapet Ladder. Ladder er et felles partnerskap med andre kjendiser som Arnold Schwarzenegger, Lindsey Vonn og Cindy Crawford.

Eiendom

Da han signerte for Miami Heat, kjøpte LeBron en eiendom på 9 millioner dollar i Coconut Grove, som han senere solgte for et overskudd på 4 millioner dollar.

I november 2015 kjøpte han et 9 350 kvadratmeter stort herskapshus i Brentwood, Los Angeles, for 21 millioner dollar. Han kjøpte et nytt herskapshus på 23 millioner dollar i samme nabolag i 2015. LeBron eier også et hjem i Ohio som er verdsatt til 9,5 millioner dollar.

Livsleksjoner fra LeBron James

1. Lidenskap skyver grenser

LeBron James er et klassisk bevis på at suksess innen ethvert felt krever stor lidenskap for det du gjør. Hans lidenskap for basketball manifesterer seg ikke bare på banen, men hele livet hans dreier seg om spillet.

2. Ta alltid kalkulerte risikoer

Da LeBron James bestemte seg for å forlate Cleveland Cavaliers til Miami Heat, kan noen kritikere ha kastet seg på vei. Men etter å ha tatt det til rette, mente LeBron at avgjørelsen var den beste under de nåværende omstendighetene, uansett hvor upopulær den virket. Som det viste seg, beviste han at alle kritikere tok feil.

3. Vær villig til å ofre midlertidig glede for langsiktig lykke

En annen viktig livsleksjon fra LeBron James er viktigheten av å forutse midlertidige gleder for langsiktig lykke og suksess. Stjernen har ofret mange muligheter i løpet av karrieren som basketballspiller, inkludert noen lukrative godkjennelsestilbud. Han forsto hvor lammende øyeblikkelig tilfredsstillelse kan være i vår søken etter en høyere storhet.

Minneverdige sitater fra LeBron James

'Å være den eneste mannen i husstanden med mamma hjalp meg definitivt til å vokse opp raskt.'

«Jeg vet ikke hvor høy jeg er eller hvor mye jeg veier. Fordi jeg ikke vil at noen skal vite identiteten min. Jeg er som en superhelt. Kall meg basketballmann. ”

“Jeg trenger musikk. Det er som hjerterytmen min, for å si det sånn. Det holder meg i gang uansett hva som skjer - dårlige spill, trykk, hva som helst! '

'Når du har den respekten fra lagkameratene, gjør det det mye mer behagelig.'

'Du må kunne godta at du ikke blir bedre.'

I slekt: lebron-james-sitater

Pakk opp

LeBron James vil gå inn i historien som en av tidenes største basketballspillere. Historien hans er et bevis på at alle kan gjøre det i livet hvis de bare holder seg tro mot sine mål.

fiskene og steinbukkens sjelevenner

Del Med Vennene Dine: