Hvem er Lil Pump og hvor velstående er han?

InnholdsfortegnelseHvem er Lil Pump?

Gazzy Garcia, profesjonelt kjent som Lil Pump, er en amerikansk rapper og låtskriver. Lil Pump har vært aktiv fra 2015, selv om gjennombruddet hans kom i 2017, etter å ha gitt ut singelen Gucci Gang.

Sangen var det mest vellykkede prosjektet fra Pumps selvtitulerte debutalbum. Den nådde topp 3 på US Billboard Hot 100, og har siden den gang blitt sertifisert trippel platina av Recording Industry Association of America (RIAA).

I tillegg til Gucci Gang har Lil Pump gitt ut andre hits, inkludert:

• Jeg elsker det (med Kanye West ),
• Narkomane,
• Essays,
• Vær som meg (ft. Lil Wayne),
• Velkommen til festen,
• Sommerfugldører, og
• Racks on Racks

I løpet av de få årene han har vært aktiv i musikkbransjen, har Lil Pump med hell skåret seg en hyperaktiv offentlig persona. Han har dukket opp i en rekke videoer, hovedsakelig på sosiale medier, og tok salig medisiner som marihuana, MDMA, lean og Xanax. Hans hyperaktive og ganske kontroversielle offentlige profil har gitt ham fans og kritikere i like stor grad.

Mens han har vært i bransjen i knapt fem år og bare gitt ut en håndfull spor, har Lil Pump allerede vist seg å være en styrke å regne med. I 2019 kom han på Forbes-listen over 30 Under 30 og sangen hans, Welcome to the Party, dukket opp i lydsporet til Deadpool 2.

15 september dyrekretsen

Kjappe fakta

Fullt navn: Gazzy garcia
Populært navn: Lil Pump
Kjønn: Mann
Bursdag: 17. august 2000
Alder: 20 år
Foreldre: Ukjent
Søsken: Har en eldre bror
Fødested: Miami, Florida
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Colombiansk og meksikansk
Utdanning: Ukjent
Sivilstatus: Ugift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ingen
Barn: Ingen
Dating: Ikke relevant
Nettoformue: 8 millioner (per 1. juli 2020)
Rikdomskilde: Rapping og låtskriving
Høyde: 5 ′ 6 ″ (1,68 m)
Vekt: 64 kg; I pund: 141 pund.

Tidlig liv og karriereinformasjon

Lil Pump ble født 17. august 2000 i Miami, Florida, av colombianske foreldre. Foreldrene hans ble skilt da han var seks år gammel, hvoretter moren flyttet til Miami.

Helt fra barndommen var Lil Pump alltid lidenskapelig opptatt av musikk og rapping. Da han var tretten år gammel ble han introdusert for rapperen Omar Pineiro, populært kjent som Smokepurpp, av fetteren, Lil Ominous.

Introduksjonen markerte begynnelsen på hans oppgang i musikkbransjen, da duoen fortsatte å bli vellykkede samarbeidspartnere. Ikke bare spilte Lil Pump Smokepurpp i debutmixen, men rapperne var også med på å headlinere No Jumper-turnéen i 2016.

Som mange spirende rappere ble Lil Pump først populær på Soundcloud. Da han ga ut sitt selvtitulerte debutalbum, var han allerede et verdifullt merke. Albumet oppnådde utrolig suksess, og toppet seg som nummer to på US R & B / Hip-Hop og US Rap-listene, samt nr. 3 på Billboard 200-diagrammet.

I tillegg til debutalbumet, ga Lil Pump ut et nytt album 22. februar 2019 med tittelen Harverd Dropout. På spørsmål om inspirasjonen bak navnet på hans andre album sa Lil Pump at han kalte det til hyllest til Harvard University. Ifølge rapperen ble han en gang akseptert i Harvard University.

Imidlertid følte han at å fortsette med utdannelsen ville spore hans ambisjoner om å forfølge sin karriere innen rapping. Så han droppet ut av institusjonen, men likevel bestemte han seg for å hylle den. Navnet Harverd ble beleilig valgt for å resonere med Harvard, mens man unngikk potensielle juridiske problemer.

Selvfølgelig forblir disse påstandene rykter, siden det siden har kommet informasjon om at rapperen tross alt kanskje ikke hadde gått på Harvard Medical School. Det er spesielt med tanke på at han aldri en gang ble uteksaminert fra videregående.

Lil Pumps nettoverdi

Fra 1. juli 2020 hadde Lil Pump en nettoverdi på 8 millioner dollar. Han skylder en betydelig del av sin formue på salg av album. Det er verdt å merke seg at Pump har tjent mye av sin formue de siste to årene. I 2017 stod nettoverdien hans på en snau $ 1 million. Imidlertid forbedret det seg drastisk, takket være hans opptakskontrakt på $ 8 millioner med Warner Bros. Records.

I henhold til vilkårene i kontrakten ville Lil Pump få 8 millioner dollar på forhånd. Etter det ville han motta $ 9000 i løpet av det første året og $ 12 000 i det andre året. Derfra betaler kontrakten ham $ 15.000 årlig gjennom det syvende året. Men det er ikke alt. Rapperen mottok en andel på 14% av sine royalties i USA

I tillegg til salg av album, er det trygt å anta at Lil Pump også tjener anstendig penger på inntektsgenererte videoer og kampanjer på sine sosiale medier, spesielt på YouTube. I september 2018 hadde rapperen samlet inn over 11 millioner abonnenter og i underkant av 2 milliarder visninger på YouTube.

Foruten YouTube, har Lil Pumps sanger også utført eksepsjonelt bra på Spotify. Han nyter mer enn 1 milliard strømmer på plattformen. 22. september 2018 ble singelen hans med Kanye West , I Love It, toppet strømmesanglisten og fikk 46 millioner strømmer akkurat den første uken.

Livsleksjoner fra Lil Pump

Lil Pump avslørte på sosiale medier at han er ordblind, noe som gjør at han ikke kan lese. At han har lyktes til tross for tilstanden er et bevis på at funksjonshemming ikke er manglende evne.

Lil Pump minner oss også om at å jobbe med populære merker er en sikker katalysator for suksess. Han er kjent for å samarbeide med noen av bransjens fineste rappere, inkludert Kanye West og Lil Wayne.

Viktigheten av originalitet er en annen viktig livsleksjon fra Lil Pump. Selv om hans hyperaktive offentlige profil har vært gjenstand for kontrovers, er det nettopp det som definerer rapperen.

Berømte sitater av Lil Pump

'Jeg vil være den største tingen som er ute fordi jeg er forskjellig fra alle. Jeg høres ikke ut som noen. '

331 betydning

'Hvis du rengjør en støvsuger, er du en støvsuger?'

'Jeg er den beste SoundCloud-rapperen.'

'Målet mitt er å være den mest uvitende, rikeste rapperen jeg kunne være.'

2. september stjernetegn

”Folk sammenligner meg egentlig ikke med noen. De sier bare at jeg er en mumlet rapper. Jeg har det bra. Jeg bryr meg egentlig ikke. '

Konklusjon

Lil Pump kan ha eksistert i noen år. Men han gir allerede de store guttene løp for pengene. Hvis han opprettholder formen, er han kanskje bare en av de beste tingene rap-industrien noensinne har kjent.

Del Med Vennene Dine: