Hvem er MrBeast og hvor rik er han?

InnholdsfortegnelseHvem er MrBeast?

James Donaldson, populært kjent som MrBeast, er en amerikansk YouTuber som er kjent for sine kjevefall og filantropi. MrBeast er kreditert for å ha introdusert og popularisert en YouTube-videosjanger som fokuserer på å trekke utrolig dyre stunts.

Født 7. mai 1998 i Greenville, North Carolina, er den unge YouTuber også medstifter av Team Trees, som samler inn penger til Arbor Day Foundation.

Kjappe fakta

Fullt navn: James Donaldson
Populært navn: MrBeast
Kjønn: Mann
Bursdag: 7. mai 1998
Alder: 22 år
Foreldre: Ukjent
Søsken: CJ Donaldson
Fødested: Greenville, North Carolina
Nasjonalitet: amerikansk
Etnisitet: Hvit
Utdanning: Greenville Christian Academy
Sivilstatus: Ugift
Seksuell orientering: Rett
Kone / ektefelle: Ikke relevant
Barn: Ingen
Dating: dating Maddy Spidell
Nettoformue: 22 millioner (per 1. mai 2020)
Rikdomskilde: YouTubing- og godkjennelsestilbud
Høyde: 6 ′ 3 ″ (1,9 m)
Vekt: Ukjent

Tidlig liv og karriereinformasjon

MrBeast deltok på Greenville Christian Academy, hvorfra han ble uteksaminert i 2016. Han droppet imidlertid fra college slik at han kunne forfølge sin lidenskap for YouTubing på heltid.

MrBeast lastet opp sin første YouTube-video i februar 2012, da han bare var 13 år. Han brukte de påfølgende årene på å prøve å knekke YouTube-algoritmene ved å legge ut innhold han trodde ville bli viral.

I 2015 begynte MrBeast å legge ut 'verste intro' -videoer, og det var da YouTube-kanalen hans begynte å samle tusenvis av abonnenter og visninger. Rundt midten av 2016 hadde kanalen fått over 30 000 abonnenter.

bøker for 3 åringer å lese

Men MrBeasts første virale innhold kom i januar 2017, hvor stjernen delte en video av seg selv som teller opptil 100.000. Han avslørte senere at stuntet tok ham i heile 44 timer.

Det var imidlertid verdt innsatsen, da han nå hadde knekt YouTube-algoritmer for viralt innhold. Han lastet opp et par flere videoer med lignende stunts, for eksempel å se Jake Pauls musikkvideo 'It's Everyday Bro' i 10 timer i strekk.

MrBeast har også spunnet en fidget spinner for en hel dag, forsøkt å knuse glass med 100 megafoner, og prøvde å holde seg i underbukser i 24 timer. Andre bemerkelsesverdige stunts fra YouTuber inkluderer å stoppe en kule ved hjelp av 10 000 stykker papir og gjøre mer enn 2 000 miles i en enkelt Uber-tur.

Fra november 2017 hadde MrBeasts YouTube-kanal krysset 1 million abonnentmerket. Stjernen har siden blitt diversifisert for å innlemme filantropi-stunts.

4. mars stjernetegn

Noen av hans filantropiske stunts inkluderer:

Gi bort $ 100 000 i gjenstander til hjemløse tilfluktssteder,

Å gi bort $ 10.000 til et dyrevern i Los Angeles,

Donere $ 32 000 til Veterans Army Wounded Warrior Program, og

Donerer $ 70 000 til St. Jude Children's Research Hospital.

I tillegg til disse donasjonene har MrBeast også tipset pizzaleveringsgutta opp til $ 10 000, donert kontanter til attraktive Twitch-streamere og gitt bort biler gratis.

MrBeast’s Net Worth

MrBeasts nettoverdi per 1. mai 2020 var estimert til 22 millioner dollar. Han har tjent mye av pengene sine gjennom YouTube-kanalen sin.

Innen 2020 hadde MrBeasts YouTube-kanal fått mer enn 40 millioner abonnenter og mottatt over 7 milliarder visninger. Rapporter indikerer at kanalen kan motta opptil 8 millioner visninger per dag, noe som betyr en daglig bruttoinntekt på $ 40 000.

MrBeast tjener også fra de mange merkene som sponser noen av hans YouTube-videoer. Noen av merkene som stjernen har promotert gjennom YouTube-kanalen hans inkluderer Quidd, Honey, TikTok og CSGO Lotto.

Det er også verdt å merke seg at de fleste YouTube-skaperne tjener gjennom Adsense. Imidlertid er MrBeast ennå å avsløre hvor mye han tjener på Adsense. Det gjør det litt vanskelig å sette et klart tall på nettoverdien hans, med tanke på at Adsenses gjennomsnittlige kostnad per mil (CPM) er forskjellig. CPM refererer egentlig til hvor mye en video tjener per 1000 visninger.

Men her er saken - videoene som MrBeast regelmessig legger ut på sin YouTube-kanal, blir neppe demonisert. Så det er trygt å forestille seg at stjernen tjener anstendig penger når det gjelder Adsense-inntekter, og setter den gjennomsnittlige nettoverdien enda høyere.

Det vi vet helt sikkert er at MrBeasts YouTube-kanal er bestemt for storhet. Det er på grunn av hans unike inntektsmodell. Tilsynelatende er YouTuber den eneste sosiale medierpåvirkeren som utnytter filantropi for å utvide sitt merke.

som anne av grønne gavler

På mindre enn to år hadde MrBeast gitt bort mer enn 1 million dollar, og han fortsetter bare sterkere. Det som gjør hans virale giveaway-stunts enda mer troverdig, er det faktum at de hovedsakelig er rettet mot fullstendige fremmede.

I tillegg til YouTube-visninger og merkevarestøtte, tjener MrBeast også en betydelig mengde penger på å selge varer på nettstedet sitt. På sin e-handelsbutikk selger MrBeast forskjellige klær, inkludert hodeplagg, tees og hettegensere.

Livsleksjoner fra MrBeast

MrBeasts suksesshistorie som YouTuber minner oss om viktigheten av å eksperimentere med nye ideer og triks til vi finner noe som fungerer. Da han begynte på YouTube, hadde han ingen anelse om hva slags innhold som skulle viral. Men han var i stand til å mestre YouTube-algoritmer på to år, etter å ha eksperimentert med flere videoinnhold.

MrBeast er også et bevis på at rikdom bare er meningsfull i den grad vi bruker den til å hjelpe andre. Han er utvilsomt den mest filantropiske personligheten som noen gang har kommet ut av sosiale medier.

Sist men ikke minst, minner MrBeast oss om å alltid nyte de finere tingene i livet. I tillegg til filantropi-stunts, deler han også videoer av seg selv som han har tiden av sitt liv. En bemerkelsesverdig omtale er den 2000 miles lange Uber-turen han gjorde på en enkelt dag.

Her er noen av minneverdige sitater fra MrBeast:

'Gutter, hvis en salgsautomat noen gang stjal penger fra deg, bare slå den med en kanonkule.'

'Hvis du tenker på det stille, vil du se det akkurat som meg, et sitat å tro på.'

'Hvis dere treffer en ting som er blitt gitt, vil gudene hjelpe dere.'

Konklusjon

MrBeast er ikke bare en av vår tids mest suksessfulle YouTubere. Han er også en av de mest filantropiske unge kjendisene. Gjennom YouTube-kanalen hans blir du ikke bare underholdt. Du vil også velge noen leksjoner om kjærlighet, vennlighet og raushet.

Del Med Vennene Dine: