Why So Serious: 30 Incredible Joker Illustrations

Jokeren er en svært intelligent psykopat med en skjev, sadistisk sans for humor. Joker begår forbrytelser med komiske våpen som han trekker ut fra ingenting. Han bryr seg ikke egentlig for sine håndlangere eller underordnede.Det eneste formålet med forbrytelsene hans er å underholde seg selv, eller å bli sint Batman . Han tenker på Batman som en gammel lekekamerat, selv om de prøver å drepe hverandre.

Joker er svært intelligent og dyktig innen kjemi og engineering, i tillegg til en ekspert med eksplosiver. Han er i stand til å kapre sendinger - vanligvis nyhetsprogrammer - av både TV- og radiovarianter. Han er veldig datakyndig.

The Dark Knight Rises er en flott film som inkluderer utseendet til Batman super skurk, The Joker. Så populært med slagordet 'Why So Serious' er en veldig interessant fiende i historien til superhelt filmer.

For å ytterligere tolke karakterens eksentriske natur, har flere kunstnere skapt sitt eget bilde av The Joker gjennom kunsten sin. I dag presenterer vi deg 30 utrolige Joker-illustrasjoner for å inspirere deg. Nyt!

engel nummer 97

Del Med Vennene Dine: