Word Puzzle Lunch Box Notes: 'Wuzzles'

'Wuzzles' er en type ordpuslespill. Et vanlig uttrykk eller uttrykk illustreres ved hjelp av ord, bokstaver, symboler og / eller tall. De har samme karakter som et rebus-puslespill, men bruker ikke bilder. For eksempel er ordet 'MAN' plassert over ordet 'BOARD'; løsningen er 'mann over bord.' I fjor skapte jeg tunge twister matboks notater som en måte å sette inn litt leseferdighetslæring ved lunsjtid, og mens jeg skal gi disse notatene til 6-åringen min i år som endelig kan lese, ønsket jeg å skape noe litt mer utfordrende for min eldre sønn. Siden vi er på en stor hjernetrim sparke rundt her, 'Wuzzle Lunch Box Notes' ble født.Word Puzzle

Disse typer ordoppgaver ber barnet ditt om å tenke utenfor boksen, bruke deduksjonsmakten og problemløsningen, samt bruke deres ferdigheter i å lese og lese. I tillegg kan de være et flott sosialt verktøy. Barn kan be vennene sine om hjelp til å løse puslespillet. Det er en morsom isbryter de første ukene av skolen.

Jeg prøvde å lage oppgaver som ville være enkle å løse for barn, og som gjentok spesifikke problemløsningsmetoder, slik at barna kunne bygge videre på det de lærte hver gang de skjønte en 'snute'.

Selvfølgelig visste jeg at jeg ville dele dem med deg, så jeg opprettet en utskrift på 3 sider. Det er 24 puslespill i alt . Skriv gjerne ut matboksenotatene og send dem med barnet ditt til skolen.

3. august stjernetegn

Vilkår for bruk:Du er velkommen til å skrive ut disse notatene for din egen personlige bruk eller klasserom. Kommersiell bruk er forbudt. Ingen av utskriftsartiklene mine kan publiseres, endres eller selges i noen form. Hvis du vil dele den utskrivbare filen, må du lenke til dette bloggside eller nettsted, ikke pdf-filen. Ved å klikke på filkoblingen godtar du disse vilkårene for bruk.

Last ned og skriv ut -> Wuzzle lunsjboksnotater

Finn også ->  • tunge twister matboks notater
  • poesi matboksenoter

Ordoppgaver til lunsjtid.

virkelig gode bøker for 11 åringer

MER CLEVER LUNCH BOX NOTATER:

Del Med Vennene Dine: