Verdens 10 mest innflytelsesrike motivasjonshøyttalere

En motivasjonshøyttaler, også kjent som en inspirerende høyttaler, er en person som holder kraftige taler med den hensikt å inspirere, utfordre eller transformere publikum. I en verden full av sorg, negativitet og ødelagte drømmer lønner det seg å stille inn motiverende høyttalere en gang i blant.Men motivasjonshøyttalere prøver ikke bare å inspirere publikum til å heve seg over livets utfordringer. Pep-samtalene deres er også ment å utfordre status quo. Gjennom deres overbevisende og kraftige meldinger kan vi lære å gå ut av komfortsonene og forfølge vårt fulle mål for suksess og lykke.

Verden har ikke mangel på motiverende høyttalere hentet fra alle samfunnslag. Enten du leter etter en foredragsholder som vil hjelpe deg med å pleie virksomhetens ånd eller en som vil utfordre deg til å oppdage din åndelighet, er du sikker på å finne en.

Her er noen av verdens mest etterspurte motivasjonshøyttalere.

Innholdsfortegnelse

1. Tony Robbins

Nettsted: Tonyrobbins.com

Bemerkelsesverdig sitat: Hvis du gjør det du alltid har gjort, får du det du alltid har fått.

Tony Robbins er uten tvil verdens mest innflytelsesrike motivasjonstaler gjennom tidene. I tillegg til å levere overbevisende pep-talk, er Robbins også en livscoacher, forfatter og filantrop. I mer enn 40 år har han vært fremtredende i seminarer over hele verden, spesielt de som fokuserer på personlig utvikling, entreprenørskap, ledelse, suksess og formuesforvaltning.

Robbins er også kjent for sine mange opplæringsprogrammer og selvhjelpsveiledninger. Noen av hans bemerkelsesverdige bøker inkluderer Unlimited Powers (1987) og Awaken the Giant Within (1993). Gjennom sin berømte karriere, Tony Robbins har gnidd skuldrene med fremtredende personer, som Bill Clinton, Serena Williams , Hugh Jackman, for å nevne noen få.

2. De brune

Nettsted: Lesbrown.com

Bemerkelsesverdig sitat: De fleste mislykkes i livet ikke fordi de sikter for høyt og savner, men fordi de sikter for lavt og treffer.

Selv om du ikke allerede er kjent med Les Brown, bør dette sitatet alene bidra til å tegne et bilde av den typen kjæledyrsprat du kan forvente fra denne kraftige motivasjonshøyttaleren. Les Browns taler fokuserer på å stige over dine selvpålagte begrensninger. Han søker å oppmuntre publikummet til å sikte så høyt som mulig, og å alltid heve ribben hver gang de treffer målene sine.

1199 nummer

Noen av hans interesseområder inkluderer ledelse, aktivisme, politikk, entreprenørskap og personlig økonomi. Den tidligere lovgiveren i Ohio State har tjent seg til å bli en plass blant verdens mest etterspurte motivasjonshøyttalere. Og Council of Peers Award of Excellence-prisen som ble tildelt ham av National Speakers Association, er et bevis på hans fortsatte innsats for å transformere verden gjennom pep talk.

3. Eric Thomas

Nettsted: Etinspires.com

Bemerkelsesverdig sitat: Når du vil lykkes så ille som du vil puste, vil du lykkes.

Eric Thomas, Ph.D., kjent som hip-hop predikanten, er en annen stor motivasjonshøyttaler verden noen gang har kjent. En av tingene som gir troen på talene hans, er det faktum at han henter inspirasjon fra sine personlige erfaringer.

117 engelnummer

Eric Thomas er en av få innflytelsesrike foredragsholdere som startet fra ydmyk bakgrunner. Han vokste uten far og slet med hjemløshet. Men han brukte ikke sin underprivilegerte status som en unnskyldning for å mislykkes i livet. Noen av hans lesverdige verk inkluderer The Secret to Success and Greatness Is Upon You.

4. Arianna Huffington

Nettsted: Ariannahuffington.com

Bemerkelsesverdig sitat: Fryktløshet er som en muskel. Jeg vet fra mitt eget liv at jo mer jeg utøver det, desto mer naturlig blir det å ikke la frykten kjøre meg.

Arianna Huffington ble født Ariadni-Ana Stasinopoulou 15. juli 1950 i Athen, Hellas. Hun er grunnleggeren av Thrive Global. Hun er også medstifter samt sjefredaktør for HuffPost, tidligere kjent som Huffington Post.

Arianna har spilt en avgjørende rolle i grunnleggelsen av flere andre prestisjefylte organisasjoner og initiativer, inkludert Detroit Project, som er kjent for sin sterke talsmann for produksjon av energieffektive biler. Som en motivasjonshøyttaler inkluderer hennes fokusområder forretningsledelse, helse og naturvitenskapelig støttede løsninger på personlig og bedriftens produktivitet.

5. Nick Vujivic

Nettsted: Nickvujicic.com

Bemerkelsesverdig sitat: Jeg er offisielt deaktivert, men jeg er virkelig aktiv på grunn av mangel på lemmer. Mine unike utfordringer har åpnet unike muligheter for å nå så mange i nød.

Hvis du ikke har lyttet til noen pep-talk av Nick Vujivic, skam deg. Og hvis du ikke kjenner Nick i utgangspunktet, dobbelt skam. Nicks historie er en ren manifestasjon av noen som nektet å la livets utfordringer holde ham tilbake.

Selv om han ble født uten alle de fire lemmer, var ikke Nick Vujivic i ferd med å la situasjonen definere sin fremtid. Han overvant utfordringene med funksjonshemming for å bli en av de mest ressurssterke motivasjonshøyttalerne i vår tid. Nick driver et motiverende taleselskap kjent som Attitude is Attitude, og han bruker tiden sin på å reise verden rundt og spre budskapet om håp og tro på Jesus.

6. Chris Gardner

Nettsted: Chrisgardnermedia.com

Bemerkelsesverdig sitat: Folk kan ikke gjøre noe selv, de vil fortelle deg at du ikke kan gjøre det.

Chris Gardners rags to riches story er det som virkelig definerer ham som en inspirerende foredragsholder. Født 9. februar 1954 i Milwaukee, Wisconsin, sto både grunnleggeren og konsernsjefen i Gardner Rich LLC overfor livets hindringer i alle tenkelige former.

Chris var en gang en hjemløs aleneforelder og har siden forfatteren The Pursuit of Happyness som fungerer som en memoar av hans kamper da. Han er også kreditert forfatteren Start Where You Are, som fremhever 44 praktiske og handlingsrike tips som kan inspirere deg til å oppnå større suksess.

7. Arnold Schwarzenegger

Nettsted: Schwarzenegger.com

Bemerkelsesverdig sitat: Styrken kommer ikke fra å vinne. Kampene dine utvikler styrkene dine. Når du går gjennom vanskeligheter og bestemmer deg for ikke å overgi deg, er det styrke.

Arnold Schwarzenegger er kjent for mange som en profesjonell bodybuilding-mester. Som de fleste motivasjonshøyttalere vi har diskutert her, skjedde ikke Schwarzeneggers suksess over natten. Historien hans forteller om en mann som oppdaget sin hensikt i livet og forble tro mot den.

Schwarzenegger ble født 30. juli 1947 i Østerrike, og 18 år gammel tjente han i den østerrikske hæren i en periode på 1 år. Men selv i løpet av sin periode i hæren forble Schwarzenegger disiplinert til sin treningssak. Talene hans handler om suksess og hvor unnvikende det kan være hvis du ikke praktiserer personlig disiplin.

8. Daymond John

Nettsted: Daymondjohn.com

Bemerkelsesverdig sitat: Ikke vent på den perfekte tiden, du vil vente for alltid. Benytt deg alltid av tiden du får, og gjør den perfekt.

Hvis du noen gang har sett ABCs prisbelønte show, Shark Tank, er sjansen stor for at du allerede har møtt Daymond John. Daymond Johns liv er et annet klassisk tilfelle av hvordan vi kan stige fra filler til rikdom hvis vi bare drømmer stort og jobber for å nå våre drømmer.

Daymond begynte reisen mot suksess med bare $ 40. Men gjennom disiplin og motstandskraft, selv i møte med tilsynelatende uoverstigelige hindringer, fortsatte han med å finne FUBU Clothing, som han for tiden leder. De fleste av hans taler retter seg mot unge mennesker og viktigheten av å pleie virksomhetsånden i en øm alder. En av hans bemerkelsesverdige bøker er The Power of Broke: How tomme lommer, et stramt budsjett og en sult etter suksess kan bli din største konkurransefordel.

9. Simon Sinek

Nettsted: Simonsinek.com

Bemerkelsesverdig sitat: Visjon er evnen til å snakke om fremtiden med en slik klarhet at det er som om vi snakker om fortiden.

Simon Sinek tror på kraften til positivitet og optimisme. Ifølge ham er å ha en positiv tankegang alt som trengs for å oppnå suksess og personlig oppfyllelse . Han mener også at uansett hva fortiden din var, er det alltid muligheter for en bedre fremtid.

Simon lærer om bedriftsintelligens og hvordan organisasjoner kan fremme ansattes motivasjon for høyere produktivitet. Eksempler på bøker han har forfattet inkluderer Start With Why, Together is Better, The Infinite Game og Leaders Eat Last.

10. Oprah Winfrey

Nettsted: Oprahmag.com

katteåndsdyr

Bemerkelsesverdig sitat: Vær takknemlig for det du har; vil du ende opp med å få mer. Hvis du konsentrerer deg om det du ikke har, vil du aldri, noensinne ha nok.

Oprah Winfrey ble født 29. januar 1954 i Kosciusko, Mississippi, og har blitt rangert blant verdens mest innflytelsesrike kvinner. Teknisk sett, Oprah Winfrey er ikke en profesjonell motivasjonstaler. Imidlertid har hun holdt hundrevis av tankevekkende hovedtaler og skrevet mange inspirerende bøker .

Mest inspirerende sitater av Oprah Winfrey ble sagt under hennes berømte talkshow, The Oprah Winfrey Show som ble sendt i mer enn to tiår. En av hennes bemerkelsesverdige publikasjoner, The Wisdom of Sundays, prøver å utfordre leserne til å oppdage helten i dem og bruke potensialet til å transformere verden rundt dem.

Endelig ord

Ovennevnte motivasjonshøyttalere er ressursene for folk som kjemper med motgang, negativitet og fiasko.

Del Med Vennene Dine: