Du må se dette geniale eyeliner-trikset på Gigi Hadid på nært hold

I går kveld dro Gigi Hadid til Global Lyme Alliance Gala for å støtte moren Yolanda Foster og søsknene Bella og Anwar Hadid som alle kjemper mot sykdommen, og som supermodellen hun er, drepte hun teppet med det vakreste og mest eteriske øyet makeup look noensinne.Bildet kan inneholde Jelena Noura Gigi Hadid Menneskelig Person Ansikt Hår Hjemmeinnredning Mote og premiere

Varmen fra gulltonene rundt lokkene hennes fikk henne til å se ut som blyet i et eventyr. Vel, det og hennes date for kvelden Joe Jonas. Her er nærbildet:

Bildet kan inneholde kontaktlinsehud menneskelig person og kosmetikk

Laget av makeupartist Patrick Ta , utseendet var helt metallisk og skimmer, med antikk gullskygge rundt lokkene, en blek, nesten hvit høylysnyanse i de indre hjørnene og nøkkeldelen: et snev av hvitgull eyeliner på de indre kantene av bunnlokkene. Vanligvis ser du hvit eller beige eyeliner på dette stedet (det er et gammelt øyeåpnende triks), men blekt gull? Det er genialt. Det gir øynene hennes et nytt nivå av glimt som vi gleder oss til å kopiere. Du også med? MAC har snødd inn ville være et godt sted å begynne, eller du kan ganske enkelt legge en hvit og en gullblyant (som Maybelline's Waterproof Gel Pencil i Cashmere White og Ultas metalliske automatiske eyeliner i Golden Eyes ) for å få den frostige metallskyggen du drømmer om.

Og når det gjelder andre vakre ting, gå over til Obsessed for å lese mer om Gigis rørende hyllest til moren hennes i går kveld.

3. oktober dyrekretsen

Mer:

Del Med Vennene Dine: