Zendaya ser tilbake på Giuliana Rancic-kontroversen i 2015: 'Det er hvordan endring skjer'

Det fikk meg til å tenke: Hvordan kunne jeg alltid ha en varig innvirkning på hva folk så og assosierte med fargede? Zendaya Giuliana Rancic

Getty bilderFilm-, TV- og motestjernen Zendaya reflekterer over et av de første store øyeblikkene da hun brukte stemmen sin til å skape forandring.

18 august dyrekretsen

La oss spole tilbake til Oscar-utdelingen 2015, da en da tenåring Zendaya, fortsatt en Disney-stjerne på fremmarsj, bar håret sitt på den røde løperen. Det lekre utseendet inspirerte en kattete, uvitende kommentar fra Motepolitiet kommentator Giuliana Rancic – Jeg føler at hun lukter patchouliolje … og gress – som gikk viralt.

Zendaya snakket umiddelbart om dette og la ut en uttalelse til Instagram. Å si at en 18 år gammel ung kvinne med lokk må lukte patchouliolje eller 'luke' er ikke bare en stor stereotypi, men uhyrlig støtende, skrev hun. Jeg føler vanligvis ikke behovet for å svare på negative ting, men visse kommentarer kan ikke gå ukontrollert.

Instagram-innhold

Se på Instagram

Rancic prøvde å rygge med en tweet, og ga deretter en lengre unnskyldning på lufta .

Twitter-innhold

Se på Twitter

Men øyeblikket ble langt større enn den røde løperen: Zendaya ble en stemme for sin generasjon. Mattel skapte en Barbie i hennes likhet, iført kjolen og lokket hun hadde rocket på Oscar-utdelingen. Med sin uttalelse fikk den nå 24 år gamle superstjernen så mange kvinner og jenter til å føle seg sett.

aktiviteter for 2 5 åringer

I disse dager leder Zendaya massive filmserier som Edderkopp mann og kritiske hits som Netflix Malcolm og Marie, pluss å vinne Emmy-priser for spillskiftende roller på HBO-dramaer. I et intervju med I magasin , ser hun tilbake på det øyeblikket etter Oscar-utdelingen i 2015. Det er slik endring skjer, sier hun.

Det var ikke bare Giuliana Rancic som lærte en viktig lekse den kvelden. Det inspirerte Zendaya til å fortsette å snakke og bruke plattformen hennes for det gode, spesielt med hensyn til rasespørsmål og representasjon. Hun forteller I , Det fikk meg til å tenke: Hvordan kunne jeg alltid ha en varig innvirkning på hva folk så og assosierte med fargede?

Det er en viktig standard hun har satt for seg selv og fortsetter å oppnå. Vi kunne ikke elsket henne mer for det.

Del Med Vennene Dine: