Finn Ut Antall Engel

Hvordan få mindre smerte, mer glede i doggy-stil

Merk: Det krever ikke akrobatikk, bare noen mindre justeringer. Bildet kan inneholde Pute Pute Menneske Person Møbler Seng Sover og sover

Stocksy

Hei Emily

Jeg anser meg selv for å være en veldig åpen person seksuelt. Jeg elsker å prøve ut nye ting på soverommet og leke med forskjellige stillinger. Min absolutte favoritt er doggy-style. Problemet er at jeg alltid ser ut til å oppleve mye smerte når jeg gjør det. Er dette normalt? Jeg bør nok legge til at mine siste partnere har vært ganske velsignet i størrelsesavdelingen. Er størrelse en faktor her også? Og enda viktigere, hvordan kan jeg gjøre det mindre smertefullt slik at jeg kan oppleve gleden?Takk, elsker podcasten din!

2. mars stjernetegn

Jessica

Kjære Jessica,

Først må jeg bare si at jeg elsker holdningen din! Sex skal være morsomt og lekent, og den beste måten å få mest mulig ut av det på er å utforske og behandle det som et eventyr. Den eneste tingen sex aldri skal være, er imidlertid smertefullt. Smerter er ikke normalt, og kan ofte signalisere at noe er veldig galt. Hver gang du opplever smerte under sex, må du trykke på bremsen.

Når det gjelder sexstillinger, kan doggy-stil definitivt betraktes som en av de hotteste og kan føles fantastisk når det gjøres riktig. Det gir også mulighet for den dypeste penetrasjonen fordi gutter er i stand til å presse dypt (i motsetning til misjonærer eller kvinne-på-toppen).

Det du opplever er sannsynligvis et resultat av at medlemmer av dine velutstyrte partnere slår livmorhalsen din, noe som kan være ekstremt smertefullt. Dessverre er det også en ganske vanlig forekomst under doggy-stil.

Før du gir opp favorittposisjonen din for alltid, er det noen varianter du kan prøve som lar deg treffe det samme søte stedet uten smerte!

Det første alternativet er stående doggy-stil, som er akkurat hva det høres ut som. Når dere begge står (deg med ryggen mot ham), har partneren mindre bevegelsesutslag og må være mer kontrollert i sine fremstøt. Så selv om han sannsynligvis ikke vil være i stand til å gi deg det så hardt, raskt og dypt som tradisjonell hundestil, får du begge den samme tette passformen og friksjonen som føles så bra. Det frigjør også hendene hans for noen andre frekke manøvrer...

En annen måte å endre denne posisjonen på er å ta den helt horisontalt. Prøv å legge deg ned på magen på en seng eller en annen behagelig overflate med puter under bekkenet og bena lukket sammen og la partneren din gå inn bakfra. De lukkede bena og den forhøyede bakenden vil hjelpe deg med å kontrollere penetreringsdybden, samtidig som de gir en fin, tett inngang for ham og en strammere følelse for deg. Alle vinner!

I tillegg til disse modifiserte versjonene av doggy-stil, ville det absolutt ikke skade å eksperimentere med noen andre sexstillinger. Velg bevegelser som gir deg litt mer kontroll over hastigheten og dybden av penetrering og inkluderer grunne skyvekraft eller sliping; på den måten får du fortsatt glede av fordelene med partnerens store penis, bare fra en annen vinkel. Og siden G-punktet er plassert bare noen få centimeter inne i skjeden, på den øvre veggen, trenger ikke mannen din å stole på kraftstøt (eller størrelse) for å treffe den akkurat.

Den utprøvde kvinne-på-topp-posisjonen (også kalt 'cowgirl' eller noen ganger dronning) er et godt valg hvis du vil ha litt mer kontroll under sex. Med deg på toppen, vil du kunne gå i ditt eget tempo og bruk hans verktøy til din fordel, mens han bare holder seg og nyter turen. Og nyt han vil!

I motsetning til doggy-stilen, kan skjeposisjonen være en veldig fin temposkifte, i tillegg til å gi en sårt tiltrengt pause for damedelene dine. Du kan til og med blande det litt med den omvendte skjeposisjonen - både du og partneren din lå på sidene dine mot hverandre med bena sakset mellom hverandre.

Og selvfølgelig er det alltid gode gamle misjonærer! Riktignok kan det bli en dårlig rap for å være kjedelig, men det er en grunn til at den anses som den beste posisjonen for kvinner: den gir resultater. La partneren din gå sakte inn i deg, slik at du kan velge hvor dypt du vil at han skal komme. Når du har funnet den perfekte posisjonen, bør han vugge – ikke skyve – forsiktig oppå deg mens du fokuserer på å slipe klitoris mot kjønnsbeinet hans.

Uansett hvilken posisjon du havner i, husk å ta det sakte og alltid, alltid, alltid bruk smøremiddel! Det er god friksjon og dårlig friksjon, så en jevn inngang føles alltid mer sexy og reduserer risikoen for riving og gnaging. Velg en langvarig silikonsmøring, som JO premium smøremiddel . Og ikke glem forspillet!

Jo mer skrudd og smurt du er, jo lettere og mer lystbetont vil sexen være, uansett stilling. Faktisk gjelder dette for all sex - uansett hvor begavet partneren din er i størrelsesavdelingen. Husk at forspill er et krav, ikke et forslag!

Xxx, Emily

Emily Morse er en doktor i menneskelig seksualitet og vert for iTunes topprangerte podcast Sex med Emily . Som ekspert, forfatter og stjerne i TV- og radioprogrammer har hun inspirert millioner av lyttere og følgere til å prioritere sex, forbedre kommunikasjonen og styrke relasjonene deres. For å lære mer eller abonnere på podcasten hennes, besøk sexwithemily.com .

Del Med Vennene Dine: