10 flotte bøker for 3-åringer som du ikke allerede har

Det er forståelig at min liste over 64 ny-til-deg bildebøker for førskolebarn kan være litt overveldende, og likevel er du lei av listen over 'beste bøker for 3-åringer' som bare inkluderer bøker du allerede har lest: god natt måne , The Very Hungry Caterpillar og en zillion Dr. Seuss bøker.Denne listen over 10 flotte bøker for 3-åringer er akkurat det du trenger. Skriv det ut ( finn skjemaet for å få pdfen nederst i innlegget ), ta den med til biblioteket, og du er på vei mot frihet fra de samme gamle-samme gamle bildebøkene.

Beste bøker for 3-åringer

Du og din 3-åring vil møte nye karakterer, le av nye vitser, lære nye livstimer mens du fremdeles nyter de samme fantastiske kosene.

Og når du er ferdig med å lese, kan du fremdeles gå over til den en gang så skremmende listen over 64 bøker for mer inspirasjon.

(Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker som kan tjene provisjon.)


Bear Came Together bokomslag

Bjørn kom sammen

av Richard T. Morris

Amazon | Indiebound

Etter å ha kommet ut av hulen sin, faller Bear i elven og begynner en reise nedstrøms. Underveis plukker han opp forskjellige dyrefolk, inkludert en frosk og en skilpadde, en vaskebjørn og mer. I løpet av den vanne turen oppdager dyrene at de trenger hverandre, og så - her kommer fossen! Helt gledelig.


kaninlyttet bok for førskolebarn

Kaninen lyttet

av Cori Doerrfeld

Amazon | Indiebound

Skredder ( avbildet som kjønnsnøytralt slik at ethvert barn kan identifisere seg med Taylor ) bygger et tårn når en fugl kommer og slår den over. Taylor er veldig opprørt, og flere dyr kommer bort for å prøve å fikse situasjonen. De går imidlertid galt. De roper, lover hevn eller prøver å avvise Taylors sorg. Kaninen lytter imidlertid til og lar Taylor oppleve en hel rekke følelser over tapet av tårnet hans. Jeg elsket absolutt denne boka, og foreldre vil lære en god leksjon for seg selv når de leser den også!


Fromme!

av Barbara McClintock

Amazon | Indiebound

Dette er en fantastisk gledelig høytlesning for førskolebarn. Det er historien om en jente som skal på en reise i en racerbil mens de feirer gleden av fart! En natt tar Annie på seg hjelmen ( sikkerhet først! ), hopper inn i bilen hennes og zoomer ut gjennom vinduet på soverommet hennes, med kurs på et eventyr som bare er begrenset av fantasien. Teksten er enkel og til det punktet, slik at leseren kan reise stedfortredende med raceren over landskapet. Illustrasjonene er smarte og engasjerende. En perle.


Jeg vil virkelig se deg bestemor

av Taro Gomi

Amazon | Indiebound

Jeg elsker denne glade boka om spenningen ved å besøke bestemor. Yumi og bestemoren hennes er så begeistret for å se hverandre at de løper til den andres hus - samtidig! De kan krysse i rute , men til slutt gjenforenes de. Så morsomt!


Ser etter Bongo

av Eric Velasquez

Amazon | Indiebound

Denne boka med en afro-latino-familie er helt herlig. En gutt leter etter sitt manglende kosedyr, og han ber alle rundt ham om hjelp. Hans families svar er sprinklet med spanske ord, og innredningen av huset gjenspeiler familiens kulturelle bakgrunn. Førskolebarn vil elske å se ledetråder om hvem den virkelige skyldige i Bongos forsvinning er.


Daniel's Good Day

av Micha Archer

Amazon | Indiebound

Å, hvordan jeg elsker denne optimistiske, føles bra bildeboken! Daniel kommer utenfor og spør sine mangfoldige venner og naboer hva det betyr for dem å ha en god dag. En gartner forteller ham at det er en god dag når biene besøker. Venninnen Emma har en god dag når vinden er tilstrekkelig for drageflyging. Boken har en så positiv melding, og etter å ha lest barna vil de elske å diskutere hva det betyr for dem å ha en god dag. Kanskje de til og med begynner å avstemme vennene sine også!


Here’s A Little Poem: A Very First Book of Poetry

red., av Jane Yolen og Andrew Fusek Peters

Amazon | Indiebound

Sats på at du aldri forventet å lese et vers av Gertrude Stein til den lille! Jeg elsker denne samlingen med uventede dikt for barn i alderen 0-3, og de vil også bli gledet av barn i førskolealderen! Yolen og Peters har fylt denne samlingen med dikt av stjernediktere som A.A. Milne, Langston Hughes og Robert Louis Stevenson. Det er virkelig imponerende hvor velvalgte diktene er og hvor deilig de er å lese. Du finner ikke en annen samling som dette, og Polly Dunbar's lunefull illustrasjoner øker bare magien!


The Whole Wide World and Me

av Toni Yuly

Amazon | Indiebound

Dette er en sjarmerende historie om en jente som nyter den naturlige verden. Kuttpapirillustrasjoner er enkle og fargerike, teksten er ekstra, men poetisk. Det jeg virkelig liker med denne boka som høytlesning er at du kan fokusere på de skiftende perspektivene i illustrasjonene. Du ser kanskje et nærbilde av jentas føtter, eller en vidvinkel utsikt over landskapet. Fortellingen er i første person, jenta som forteller hvordan hun ser på seg selv som en del av verden, 'Jeg er en sky på himmelen,' 'Jeg er en rullestein ...' Får barna til å tenke metaforisk!


Squeak, Rumble, Whomp! Whomp! Whomp !: Et Sonic Adventure

av Wynton Marsalis

Amazon | Indiebound

En sprudlende feiring av hvordan hverdagsgjenstander gir superjazzy lyder. Fantastisk og flott å lese høyt for 3-åringen din, så vel som de yngste fangene dine!


Takk til Dyreboken for 3-åringer

Takk til dyrene

av Allen Sockabasin

8181 nummer

Amazon | Indiebound

Under hans Passamaquoddy-familiens flytting til vinterhuset i det som nå er landlig Maine, faller Little Zoo Sap av sleden. De lokale dyrene bryr seg om den redde gutten og holder ham varm. Da faren, Joo Tum, merker at sønnen er savnet, søker han bestemt etter gutten. Når han finner Little Zoo Sap, tar han seg tid til å takke hvert dyr for deres beskyttelse. Det var kanskje min favorittdel - at faren ikke bare hentet ungen sin og gikk - han var oppmerksom og takknemlig for dyrene!


Flere bøker for 3-åringer:

Del Med Vennene Dine: