Finn Ut Antall Engel

Hvordan få den perfekte STEM-avspillingsdatoen

Lek og læring er naturlige partnere. Barnas aktiviteter som fremmer STEM ( Vitenskap Teknologiteknikk Matte ) konsepter trenger ikke å være kompliserte, og enkle STEM-prosjekter er perfekte for spilldatoer, slik at venner kan lære og spille sammen.STEM-aktivitet for den perfekte spilldatoen.En av mine beste sønns beste venner er en annen gutt på hans alder som bor i bygningen vår. De er gode venner, men jeg vil våge å si at deres måter å jobbe og lære på er veldig forskjellige. Noen ganger betyr dette at de har problemer med å bli enige om en aktivitet hvis vi har en innendørs spilldato. Når en av våre nylige improviserte spilldatoer ( improviserte spilldatoer er det beste med å bo i leiligheter ) var i ferd med å ta en vri på det verre, det ble mirakuløst reddet av en enkel STEM-aktivitet: papirfly.

Under spilldatoen husket jeg at jeg hadde en uåpnet Klutz Book of Paper Airplanes (merk: alle produktlenker er tilknyttede lenker) i skapet. Jeg hadde opprinnelig kjøpt den som en bursdagsgave til en fest vi til slutt ikke kunne delta på. Det var den perfekte distraksjonen for guttene.

Folding av papirfly som en STEM-aktivitetÅ se guttene jobbe sammen minnet meg om leksjoner jeg lærte å lage papirbåter med Kiddo . I løpet av den aktiviteten var jeg fokusert på det listige aspektet av papirteknikk. Jeg hadde aldri vurdert perfeksjon av papirfly i undervisning i STEM-konsepter før. Best av alt, guttenes samarbeid hadde nytte av deres forskjellige læringsstiler.107 betydning

Sønnen min er veldig krevende og liker å følge instruksjonene til punkt og prikke ( noen ganger er han så presis, det driver meg med bonkers! ) mens vennen hans er en mer kreativ og listig type. Sønnen min kunne hjelpe med de krevende brettene og tolke instruksjonene, naboen var spent på å lage og begge likte å zoome fly rundt i leiligheten.

Her er noen av ferdighetene jeg var vitne til guttene jobbet med:  • ingeniørfag
  • feilsøking
  • teamarbeid
  • følgende instruksjoner
  • geometri
  • fin motor

Arbeide sammen om papirfly. EN STEM-aktivitetUngene mine har jobbet med papirfly tidligere, men ingenting var like vellykket som å jobbe med dette Klutz bok ! En ting jeg elsket med denne spesielle papirflyboka, er at flyene ble kategorisert ikke bare etter vanskeligheter, men etter hvordan de flyr, for eksempel 'stuntfly' eller 'seilfly'. Det er detaljerte instruksjoner for folding, men også flere sider viet til hvordan du fly fly og feilsøking hvis ting går galt. Det inkluderer også papir av god kvalitet.

Når flyene ble brettet i henhold til instruksjonene, trengte guttene feilsøking hvis flyene ikke fløy nøyaktig som planlagt. Boken inneholdt forslag som å justere heisene og rulleskinnene på flyene, eller å rette flyene fra forskjellige vinkler eller høyder.bøker som ligner på junie b jones

De endte med å lage 3 forskjellige fly, og det var flott å se dem ha en ikke-Pokémon-sentrert spilldato!

Vil du ha flere 52 DAMP-aktiviteter? Få gratis listen, pluss trinnvise instruksjoner for to eksempler på prosjekter. Meld deg på her.

DAMP ideeliste

Barn elsker denne STEM-aktiviteten

Merk: Dette er ikke et sponset innlegg. Jeg kjøpte Klutz-boka selv. Jeg har brukt tilknyttede lenker.

Del Med Vennene Dine:

15 april stjernetegn