Finn Ut Antall Engel

14 Vindusprosjekter for barn

Dere kjenner alle barna mine, og jeg elsker enkelt måter å dekorere vinduene våre på og de forskjellige kunstige glassmaleriene våre oppmuntrer meg alltid. Jeg har sett etter noen nye vinduekunstideer å prøve, så selvfølgelig ønsket jeg å slippe deg inn på søket mitt.14 glassprosjekter for barn. Ingen klebrig papir kreves!

Den største fordelen med vinduskunst er at den distraherer meg fra å stirre på brannflukten vår. Vi har kanskje ikke en nydelig utsikt, men det er desto mer motivasjon for å lyse opp ting med litt av barn laget kunst .

Klassisk vindushåndverk involverer vanligvis vev på klebrig papir (også kalt 'Contact Paper'). Jeg har eliminert disse tingene fra livet mitt fordi de er laget av vinyl ekstremt skadelig for miljøet og også til personer som kommer i kontakt med kjemikaliene under produksjon og avhending. Jeg synes heller ikke det er lurt for barn å leke med det. Jeg er ikke miljømessig perfekt, men jeg gjør justeringer når jeg lærer meg nye ting.

Jeg oppfordrer deg til å lage vinduskunst og solfangere uten klebrig papir, og jeg håper disse ideene inspirerer deg!

Prosjekter med glassmalerier vi har gjort

Mondrian-glassmaleri på vinduet.Cellofan faux farget glass bruker oppvaskmiddel. Vi har gjort det høstløv glassmaleri , freestyle fargede former og regnbue (et gjestepost på Hands on :: as We Grow).

Raskt og enkelt farget glass ved hjelp av sidebeskyttere. Dette er morsomt hvis du allerede har sidebeskyttere. Jeg hadde litt til overs. Jeg vil ikke oppmuntre deg til å kjøpe dem bare for dette. Noen av dem er laget av vinyl eller lignende plast.

Gratis maleri på vinduet ved hjelp av maling eller vindusmarkører.Det er ikke glassmalerier, men vårt hjemmelaget regnbue prisme mobil legger til regnbueglede hver ettermiddag.

Vannmannen horoskop 2020

Glassmalerier fra andre

Ideer fra andre smarte familier jeg har øye på:

Hva tror du? Dekorerer du og barna dine vinduet? Har du noen gang prøvd et faux glassmaleriprosjekt? Ville du være villig til å gi opp Contact Paper?Del Med Vennene Dine: