15 trendy iOS 14 ikonsett for å tilpasse din iPhone

Lanseringen av Apples nye ios oppdatering, iOS 14, har vært en spillveksler når det gjelder tilpasning. Nå vil brukere kunne se viktige apper med et øyeblikk, lage mer varierte Memojis og tilpasse startskjermene. Sistnevnte er veldig tiltalende, spesielt hvis du elsker å vise frem din egenart.Start med de enkle oppgavene, for eksempel å prioritere hvilke widgets du vil se ofte. De har sin egen startskjerm nå, så du trenger ikke å bruke viktige minutter på å lete etter gulrotvær når du trenger det. En annen ting som kan kile deg, er å tilpasse iOS-appikonene dine.

Innholdsfortegnelse

Før du kjøper ikonsett

Før du blir for spent, må du lese litt om hvordan du tilpasser favorittappene dine. Identifiser først de du bruker ofte. For det andre, shopp etter sett som inneholder alle ikonene du trenger. Det siste du vil ha er en app som ser ut av sted. Andre tips inkluderer:

  • Husk at disse egendefinerte ikonene kan ta litt tid å starte . Det er fordi de bare er en snarvei til selve appen.
  • Det blir det INGEN røde varselmerker . Så hvis du er en travel bi som liker å holde orden på ting, kan det være lurt å tenke på nytt hvis du fortsatt vil tilpasse appikonene dine.
  • Det er tidkrevende å gjøre det. Hvis du har MYE apper, kan du forvente å bruke timer på å tilpasse hvert ikon.

Til slutt, sørg for å laste ned Widgetsmith-app slik at du kan endre skrifttyper og farger som du vil.

Slik tilpasser du iOS-appikonene dine

Etter å ha kjøpt og lastet ned et ikon, er det på tide å gjøre jobben.

  • Åpne først Snarveier og trykk på Legg til (+) .
  • Plukke ut Legg til handling , deretter Åpne App , og Velge appen du vil ha.
  • Fra menyalternativet (tre prikker) trykk Legg til på startskjermbildet .
  • Fra appikonet skal du se en popup-meny for å velge det egendefinerte ikonet. Dette skal være på Filer eller Bilder-appen din.
  • For å unngå å forveksle den med en annen programvare på iPhone, kan du nevne snarveien etter appen (f.eks. Ikon med en 'F' er vanligvis for Facebook, eller 'N' for Netflix).
  • Trykk på Legge til for å sette den ferdig på startskjermen. Du kan flytte den til du plasserer den akkurat der du trenger den.
  • Gjenta prosessen for hvert appikon du vil tilpasse.

Ikke misunn vennene dine med kreative iPhone-startskjermbilder. Last ned disse vakre iOS 14-ikonsettene for å begynne å lage dine egne!

Beste iOS 14-ikonsett

1. Boho iOS 14 appikoner

iOS 14-ikonsett

Laget av TheWayfarerShoppe , denne pakken har mer enn 50 klare ikoner for enheten din. Det er også 4 forskjellige farger å velge mellom! Det er totalt over 200 filer for å forskjønne startskjermen. Installasjonsveiledningen er inkludert i nedlastingen, slik at du ikke trenger å bekymre deg hvis du er nybegynner. Ta tak i dette produktet for et autentisk boho chic utseende som alltid ser fantastisk ut.

Last ned Boho iOS 14 appikoner

2. iOS høst estetiske appikoner

iOS 14-ikonsett

Kan du ikke komme over høsten? Hvis høsten er din favoritt sesong, er dette ikonet noe for deg. Brakt til deg av Ellen kunstverk , den inneholder 90 bilder i PNG-format og en instruksjonsfil. Koble den med et Fall-tema bakgrunnsbilde (tenk: favorittlysene dine, oransje og brune blader, varm kaffe!) og du er klar til å bli koselig når som helst.

Last ned iOS høst estetiske appikoner

3. App-ikoner og sitater for iOS 14

iOS 14-ikonsettNoe nytt fra AyaLormus : jordnære ikoner med tapet sitater ! Dette iOS 14-ikonet er perfekt for folk som trenger litt henting, spesielt på mandager. Åpne telefonen og bli øyeblikkelig inspirert takket være 5 bakgrunnsbilder med anførselstegn i 4 farger, 80 flotte ikoner, pluss 5 bilder med anførselstegn for widgets.

Last ned IOS 14 appikoner og tilbud

4. Coral Reef iOS 14 iPhone-appikoner

iOS 14-ikonsett

BLDGtheBoutique presenterer stolt dette skinnende ikonet med 91 estetiske appikoner i pastellfarger, 5 widget-ikoner, 6 anførselstegn og 2 bakgrunner. Den subtile paletten vil øyeblikkelig løfte humøret ditt og minne deg på søte morgener. Nå kan du lage de vakre startskjermene du alltid misunner på TikTok - men bedre!

Last ned Coral Reef iOS 14 iPhone-appikoner

5. iOS 14 Pastell Icon Pack

iOS 14-ikonsett

Ikke vær begrenset til svart, hvitt og grått. Med Yung Ikonpakke, kan du velge mellom Midnight Green, Rose Gold eller Sky Blue for å tilpasse startskjermen. Med mer enn 100 ikoner samt livstidsoppdateringer, hva mer kan du ønske deg?

Last ned iOS 14 Pastel Icon Pack

6. Ikonpakke for iOS 14

iOS 14-ikonsett

White Hart Design Co. . gir deg 86 sjarmerende ikoner i 8 minimalistiske farger. Denne ryddige estetikken er ideell for den travle arbeidende jentesjefen med mye på hjertet. Bland og match for å passe din smak, eller hold deg til en farge og vis frem din beskjedne stil.

Last ned iOS 14 Ikonpakke

7. iOS 14 Minimal Dark & ​​Blue & Light

iOS 14-ikonsett

Gå fra lys til mørk til blå når som helst du vil med denne pakken fra IndividualCildiz . Med 70 høykvalitetsikoner i 3 stiler (Minimal Dark, Minimal Light, Minimal Blue), er dette et bevis på at ‘less is more’. Fokuser på det du trenger for å få gjort, og la startskjermen snakke.

Last ned iOS 14 Minimal Dark & ​​Blue & Light

8. NUDE Theme iOS 14 App Icon Pack

iOS 14-ikonsett

Er du en fan av nøytrale eller jordfarger? Da vil du elske dette produktet fra The Creative Jam Co. . Du får 800 appikoner i 6 sexy naken nyanser, alfabetikoner (for å bruke når du ikke ser et ikon tilgjengelig for appen, eller bare fordi!), Pluss 15 bonus-widgetikoner.

Last ned NUDE Theme iOS 14 App Icon Pack

9. 100 Neon iPhone iOS 14 Appikoner

iOS 14-ikonsett

Lys opp startskjermen ved hjelp av disse fantastiske neon appikoner! Pakken inneholder 100 bilder som kan se enten vintage eller moderne ut, avhengig av den generelle stemningen du vil gå etter.

Last ned 100 Neon iPhone iOS 14 App-ikoner

10. Neutral Tone Estetisk iOS 14-ikoner

iOS 14-ikonsett

377 engelnummer

Undervurdert trenger ikke å bety blid eller kjedelig. Bevis at enkelt er vakkert i denne ikonbunten med 145 PNG-bilder med høy oppløsning, 7 widgetbilder, 5 linjebakgrunner og en bonus på 3 fotobakgrunnsbilder. Ren, stilig og elegant, den er den perfekte pakken for kresne tusenår.

Last ned Neutral Tone Estetisk iOS 14-ikoner

11. iOS 14 Iphone Icon Bundle / PNG Grey

iOS 14-ikonsett

Det er ikke mange som kan sette pris på den beskjedne prakten av fargen grå. Men i denne beskjedne ikonpakken fra KruthDesign , vil du se hva vi mener. Ta tak i det i dag og nyt de enkle ikonbildene med en håndlaget følelse, 3 minimalistiske bakgrunnsbilder, samt 6 grafikkbilder. Enkelt, men likevel herlig, dette er den perfekte pakken for upretensiøse.

Last ned iOS 14 Iphone Icon Bundle / PNG grå

12. Estetisk IOS 14 Ikonsett

iOS 14-ikonsett

Få startskjermen til å blomstre i dette nydelige produktet fra Creatoom . Vi snakker over 50 egendefinerte ikoner i 4 stiler og 8 stilige bakgrunner - alle badet i fantastiske pastellfarger. Du vil også få tilgang til fremtidige oppdateringer for din bekvemmelighet. Enten du er en ung student eller bare er ung i hjertet, vil du være glad du lastet ned dette.

Last ned estetisk IOS 14 ikonsett

13. iOS 14 luksuriøse iPhone-appikoner

iOS 14-ikonsett

Hva gjør noe til en luksus? Mer enn utseendet, er det håndverket. Med over 150 vakre monokrome appikoner og bakgrunnsbilde designet av fagpersoner i bransjen på Hjemmeskjerm Pro , denne pakken er definitivt toppen av linjen. Pakken inneholder også nøye tonede versjoner av hvert appikon slik at de ser perfekt ut i iPhone Dock.

Last ned iOS 14 luksus iPhone-appikoner

14. Grace iOS 14 App-ikoner 1100+ ikoner

iOS 14-ikonsett

Velg mellom elegant lys eller saftig sjokoladebrun når du laster ned dette iOS 14-ikonet. Med hele 1123 ikoner i 18 kategorier, pluss 2 stiler, 2 bakgrunner og 8 bilder for småprogram, er det vanskelig å ikke bli avhengig.

Last ned Grace iOS 14 appikoner 1100+ ikoner

15. iOS 14 Retro-startskjermikoner

iOS 14-ikonsett

Savner du alt fra 50- eller 60-tallet? Hvorfor ikke bringe klassikerne tilbake med disse fantastiske retro-startskjermikonene fra Luna Studio . Det er 100 ikoner med flere fargerike og morsomme vintage-stiler å velge mellom. Dristige og lekne, disse bildene vil sikkert gi deg et smil i ansiktet hver gang du åpner telefonen.

Last ned iOS 14 Retro startskjermikoner

Del Med Vennene Dine: