Finn Ut Antall Engel

16 innendørs vannspillideer for barn

Barna mine elsker absolutt å leke med vann. Innendørs vannlek har reddet meg på mange dager med dårlig vær, eller når barna var spesielt cranky og jeg trengte en rask aktivitet for å holde dem opptatt. Det er et så enkelt konsept, og det rydder opp så lett. ( Bare vær sikker på at du har et håndkle - eller 4 - praktisk for å tørke ut søl. )

Innendørs vannspillideer for barn. Aktiviteter for å holde barna lykkelige.

Fordi badet vårt er så lite, leker barna mine med vann i stuen, og jeg er her for å si at jeg bodde for å fortelle historien. Gi disse innendørs vannspillideene en sjanse. (Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)TIPS: Når du klikker på de oransje lenkene nedenfor, får du mer informasjon om hver idé.

MER: For ideer som ikke spiller vann, besøk min Ginormous List of Indoor Activities for Kids

Enkel innendørs vannaktiviteter for barn

Enkelt vannlek med kopper og skjeer. Da 2-åringen min ble cranky, var dette min favoritt ide til å slutte å sutre øyeblikkelig . Og er det ikke det vi alle ønsker?

Hjemmelagde seilbåter . Guttene elsker å blåse dem rundt med sugerør.

Boblebad leketøy bilvask. I nesten 2 år var dette min mest viste innendørs aktivitet. Det er utrolig enkelt og guttene mine ble ALDRI lei av det. Du kan konfigurere det som vi gjorde i det opprinnelige innlegget, eller beholde det superenkelt for et smårolling ved bordet . Vi har også tatt vannspillaktiviteten til neste nivå med en eksploderende bilvask . Du kan bruke alle leker barna dine elsker.

Frossent vann overrasker. Jeg begynte å fryse gjenstander i isblokker som en måte å få min badebestandige 3-åring inn i karet, men gjennom årene har vi holdt det oppe. Selv min nå 9 år gamle elsker det fortsatt. Vi bruker primært små leker, men jeg gir det noen ganger en leseevne som jeg gjorde med dette frossent ord kryptere .

Tynn isutforskning . Denne innendørs vannspillideen ble inspirert av en tur til parken der guttene mine ble forelsket i det tynne is-y-belegget på sjøen.

Bath bubble science eksperiment . Gjør en plastbeholder til en morsom leksjon om lufttrykk!

Trakt og slangefri lek. Gi barna dine et trakt og en lengde på vinylrør . Jeg anbefaler absolutt å gjøre denne i badekaret, noe som betyr at foreldrenes tilsyn er påkrevd. ( Du kan fremdeles være i stand til å holde øye med en god bok! )

Plastlokk i badekaret. Jeg vet ikke hvorfor, men da sønnen min var yngre, trodde han at de var de beste badeleker noensinne. Vask lokkene fra melkekartonger og yoghurtbeholdere og kast dem i badekaret for å få gratis leker!

Innendørs vannspillideer for barn. Stor kjedsomhet.

Utforsk tetthet . Har du noen gang prøvd klassisk float and sink vitenskapelig eksperiment ?

Maling på tavle . Maling med vann er supergøy.

25. januar stjernetegn

Vannoverføringsaktivitet . Denne enkle ideen bruker barnas fine motoriske muskler og forbedrer konsentrasjonsevnen.

Hav i en flaske . Vann trenger ikke å sprute på gulvet for å være underholdende. Et hav i en flaske er veldig beroligende.

Lekkasjesikker pose vitenskapelig eksperiment . Vi gjorde dette faktisk utenfor. Potensialet for mye vann overalt er høyere enn de fleste, så kanskje badet, kjøkkenet eller vaskerommet ( Våg å drømme! ) kan være best.

Tåke i en flaske . Lær om været!

Magisk hoppemynt . Lær om hvordan vanntemperaturen påvirker trykket.

Vanndråpe løp . Med sugerør og vokspapir kan barna lære om overflatespenning og vannmolekyler ( eller, du vet, bare ha det gøy ).

Hva med deg? Får barna dine et spark ut av å leke med vann? Hva er deres favoritt innendørs lekidee?

Del Med Vennene Dine: