Finn Ut Antall Engel

De 17 beste lette foundations som faktisk ser ut (og føles) som huden din

Våre redaktører deler sine favoritter for huden din, men bedre. 17 beste lette foundations 2021 for glødende hud

Getty bilder

Å prøve å finne den beste lettvektsfoundation kan ofte føles mer som et ork enn en luftig spasertur gjennom Sephora. Det er mye gjetting involvert, og hva som ser bra ut i butikken kan fort bli en annen historie fire timer senere. Men som med å løpe et maraton eller vaske klær, er arbeidet verdt det.

Så vi satte oss på oppgaven og satte oss ned for å teste de beste lettvektsformlene som faktisk ser ut og føles som huden din. Hva vi kom opp med: 17 fantastiske anbefalinger fra våre ansatte (noen sminkeveteraner, andre som ikke hadde brukt disse på flere år) om de beste, naturlig utseende foundations. Som de vil fortelle deg nedenfor, så snart du finner den perfekte basen – noe lett nok til å blande seg inn i huden din, men sterk nok til å skjule rødhet eller jevne ut mørke flekker – endrer den alt. Rull videre for å handle de beste lettvektsfundamentalternativene der ute.

Alle produktene på Glamour er uavhengig valgt av våre redaktører. Men når du kjøper noe gjennom våre forhandlerkoblinger, kan vi tjene en tilknyttet provisjon.

26. mars dyrekretsen

Del Med Vennene Dine: