Finn Ut Antall Engel

Klassiske dikt for barn å huske

April er den nasjonale poesimåneden, men poesien er for alltid, så om du leser dette innlegget under den nasjonale poesimåneden eller ikke, er det på tide å starte livslang kjærlighet til poesi . Lang tid lesere ( klemmer og kyss for deg! ) vet at jeg er lyrikkfanatiker. Det er trist virkelig, hvor mye jeg prøver å overbevise deg om at du også skal omfavne poesi. Men jeg kan ikke stoppe. I år, i stedet for en guidet poesimåned-utfordring, instruerer jeg bare ( ok, jeg leder deg rundt ) deg til å huske et dikt med barna dine.

Bare én.

158 engelnummer

Du kan gjøre det.

Det er faktisk ikke så vanskelig som du tror. Faktisk Amy, fra Sunlit Pages, som samlet alle henne geniale tips for hvordan du kan huske poesi med barn bare for deg her , og i dag gir jeg deg noen ekstra forslag til klassiske dikt for barn å huske.

Klassiske dikt for barn å huske. Perfekt for familier også.

Hvis du noen gang har lært et dikt utenat som barn, ved jeg at du kan huske en del eller hele det i dag. Et husket dikt lever med deg for alltid.

Jeg vil faktisk gjøre det så enkelt for deg, jeg har samlet 5 klassiske dikt for barn ( OG DU OGSÅ ) for å huske og til og med lage en praktisk dandy-utskrift for deg. Bare fyll ut e-postadressen din nedenfor, så sender vi den direkte til deg.

Å, og ikke glem det poesi er en måte barna dine vil huske fredelige øyeblikk for leggetid for alltid . (< - klikk på den lenken for å lese om hva jeg mener! )

Dikt inkludert:

  • 'My Shadow' av Robert Louis Stevenson (1915)
  • 'A Bird Came Down' av Emily Dickinson (1891)
  • 'The Owl and the Pussy-cat' av Edward Lear (1871)
  • Passasje fra En midtsommernatts drøm av William Shakespeare (ca. 1590)
  • 'Jabberwocky' av Lewis Carroll (1871)

Mine favorittbøker (tilknyttede lenker) med dikt som er perfekte for å huske:

Flere poesiressurser

  • 8 måter poesi beroliger barn på
  • Hvordan huske poesi med barn
  • Poesi lesing utfordring ( perfekt for nybegynnere ). Dette er en flott ressurs hvis du vil at korte dikt skal huskes og hjelpe deg med å bli kjent med poesi før du prøver å huske et langt dikt.
  • Poesisk skrivingutfordring: Lær å skrive dikt ( perfekt for nybegynnere !! )
  • Vårdikt for barn

Flere moderne klassiske dikt for barn å huske:

Hvis du vil ha dikt som er litt mer moderne, finner du lenker nedenfor til noen av favorittene mine som fortsatt er under copyright. Siden jeg er døds redd for å bryte lovene om opphavsrett, inkluderer utskriftsboken bare dikt som er offentlig tilgjengelige. Jeg lar eierne av nettstedene som er lenket nedenfor bekymre seg for lov om opphavsrett.

The Tale of Custard the Dragon av Ogden Nash (1936) - Dette var en STOR hit med barna mine.

Maggie og Milly og Molly og May av e.e. cummings (1956)

Fortsatt reiser jeg meg av Maya Angelou (1978 - best for eldre barn!)

Hvor fortauet ender av Shel Silverstein (1974)

Dette er bare å si av William Carlos Williams (1962)

Drøm utsatt av Langston Hughes

933 engelnummer

Ode to My Socks av Pablo Neruda

Her er min siste utfordring for deg. Etter at barnet ditt har lært diktet sitt utenat, eller ( stadig bedre! ) etter at du har husket det som en familie, registrerer du familien som resiterer diktet med Sound Cloud . Vil ikke være en super fantastisk suvenir for familien din!

Del Med Vennene Dine: