Finn Ut Antall Engel

Følelser Coloring Pages - Hjelp barn med følelser

Vi er tilbake med nok et år månedlige fargesider fra barnebokforfatteren og illustratøren Melanie Hope Greenberg. Disse to følelser fargeleggingssider er et godt verktøy for å hjelpe barna å snakke om følelsene sine. Eller, selv om barna ikke liker å bruke timer på å diskutere deres følelsesmessige tilstand ( mine er ganske stramme ), kan de i det minste få hjernen til å tenke stille.Følelser fargeleggingssider for barn for å hjelpe dem å lære om følelser.

Melanie deler to følelser fargesider denne måneden. Den ene er blank slik at barna kan tegne i ansiktene, seg selv. Emosjonell intelligens, eller 'EQ', er en stor avtale for barn og å finne verktøy for å hjelpe barna til å forstå sitt eget følelsesliv, så vel som å 'lese' andres følelser, er like viktig for suksess som akademisk og intellektuell læring. Skriv ut disse sidene og bruk dem som et snakkeverktøy ved å bruke et av forslagene nedenfor.

Last ned og skriv ut: (Ved å klikke på følgende lenke godtar du våre vilkår for bruk. * Se nedenfor) TO EMOTJONER FARGESIDER

64 engelnummer

Disse fargesidene har så mye potensiale for læringsaktiviteter:

  • Klipp dem ut og bruk dem som forretter.
  • Klipp dem ut, legg i en krukke og trekk en ut som snakkepunkt. For eksempel: 'Hva overrasket deg i dag?'
  • Be barnet fylle ut de blanke ansiktene, og be ham så beskrive hva som skjedde med hver person for å få dem til å føle seg slik.
  • Barn kan tegne sine egne versjoner av hvert ansikt på de blanke ansiktene, klippe dem ut og bruke dem som et minnesmatchende spill.
  • Bruk dem i forbindelse med Melanie’s flerkulturelle barn fargeleggingsside å diskutere mangfold og toleranse.
  • Farg, klipp og fest hvert hode til en håndverkspinne av tre for å lage dukker.

Hvordan vil du bruke følelsens fargesider ??Se alle Melanys fargeleggingssider:

Gratis fargesider for barn

Møt illustratøren:regnværsdagsprosjekt for barn

Melanie Hope Greenberg er en prisvinnende forfatter og illustratør av mer enn 15 barnebøker. Hennes blide, livlige illustrasjoner finnes i bøker som God morgen, digger, nede i undergrunnen og En by er, en diktbok av Norman Rosten, dikterpristageren i Brooklyn. Hennes veldig populære Havfruer på parade ble valgt som Bank Street Best Book, og for Texas Reading Club og PBS Kids Summer Reading Lists.

Melanie besøker også skoler til snakk om prosessen med å lage en bok . Lær mer om henne internasjonalt anerkjent kunstverk på hennes offisielle nettside .

Melanie signerer alle eksemplarer av bøkene hennes som er kjøpt gjennom henne Link til Amazon-leverandør . { Du kan også c slikke på et omslag nedenfor og bla gjennom tredjepartsleverandørene for å finne Melanys leverandørlink . Merk: b også dekker er tilknyttede lenker. )* Servicevilkår: Denne fargeleggingssiden brukes med tillatelse fra Melanie Hope Greenberg og er KUN for ikke-kommersiell bruk. Mange skriver ut så mange eksemplarer du vil til personlig bruk, bibliotek eller klasserom. Hvis du vil dele denne fargeleggingssiden, MÅ du lenke til denne bloggsiden. Det er uttrykkelig forbudt å koble direkte til fargeleggingssiden pdf-fil.

Del Med Vennene Dine: