Månedens Spill

Månedens spill: Sumoku

Tips for å spille Sumoku, et morsomt spill for barn og familier som hjelper dem å trene matteferdigheter og lære om multipler.

Les Mer

Månedens spill: Boochie

Boochie er et unikt, morsomt nytt ballspill som garantert får familien til å le høyt! Lett å lære og morsomt for barn og voksne.

Les Mer

Månedens spill: Frog Juice

Hvorfor du bør spille Frog Juice under din neste familiens spillkveld. Dette strategikortspillet er flott for søsken og hjelper barna å øve grunnleggende matteferdigheter.

Les Mer

Månedens spill: Code Master

Code Master Programming and Logic Game fra ThinkFun er et morsomt, offline spill for barn å lære koding og logiske ferdigheter som trengs for datakunnskap.

Les Mer

Månedens spill: Sett kortspill

SET-kortspill kan spilles som en gruppe, eller som et enkelt spillerspill. Å spille SET forbedrer visuelle, logiske, tenkende, tålmodige og romlige resonneringsevner.

Les Mer

(Pirat) Månedens spill: LOOT

Loot-kortspill er fullt av piratglede! Fang handelsskipene med piratskip og kapteiner for å være den spilleren som har mest bytte for å vinne spillet!

Les Mer

Månedens spill: Dragonwood

Gå inn i den magiske verdenen til Dragonwood! Dragonwood: A Game of Dice and Daring utfordrer barna til å tenke strategisk, planlegge og utøve tålmodighet.

Les Mer

Moon Spinner: Månedens hjernespill

Moon Spinner av ThinkFun er et hjernetrimpuslespill som består av roterende deler. Løs puslespillet ved å sette regnbuens halvmåner tilbake til opprinnelige posisjoner

Les Mer

Månedens spill: Mine skift

Mine Shift av MindWare er et brettspill som er avhengig av strategisk tenkning og planlegging. Barn lærer romlig bevissthet ved å flytte fliser og flytte edelstener

Les Mer

Månedens spill: Trash Pandas

Vårt valg av månedens spill er Trash Pandas: The Raucous Raccoon Card Game av Gamewright. Spillere som vaskebjørn presser lykken til å samle søppel!

Les Mer