Finn Ut Antall Engel

Veldedighetsorganisasjoner som gir bøker og fremmer leseferdighet

Her på Hva gjør vi hele dagen? de kjærlighet til bøker er sterk! Vi liker å inspirere deg til å lese med barna dine og fylle hyllene deres med bøker og deres dager med turer til biblioteket. Men ikke alle barn har hellet å leve i et miljø som støtter deres behov for leseferdighet. Vennligst gi tilbake til samfunnet ved å støtte veldedige organisasjoner som gir bøker til barn og fremmer leseferdigheter.Leseferdighetsorganisasjoner

Å støtte årsaken til utbredt leseferdighet i barndommen er viktig for meg fordi jeg fant så stor glede i bøker som barn. Hver gang jeg følte meg tapt kunne jeg vende meg til bokhyllen og ved å lese historier om mennesker som meg eller - enda bedre - om mennesker jeg drømte om å bli, lærte jeg litt om hva det vil si å være et menneske. Bøker hjelper oss å se livets muligheter, de holder oss fordomsfri og lærer oss empati. Kort sagt, de forandrer verden en person av gangen. ( Jeg er litt dramatisk, men det er slik jeg har det! )

9292 nummer

Hvorfor gi gaven med bøker og leseferdigheter?

I følge REF , har et betydelig antall barn som lever i fattigdom i USA ikke bøker i hjemmet. Studie etter studie etter studie viser at barn som er omgitt av bøker vokser opp til å bli mer literate, utdannede, produktive ( enda sunnere ) voksne. ( Vi trenger egentlig ikke en studie for å vite det! ) Å vise barna verdien av bøker er ikke dyrt, men det endrer livet.

I følge Første bøker , 'For hver eneste bok eller annen leseressurs som er tilgjengelig for et barn i et lavinntektsområde, har et barn av midler nesten 300.'

Kan du se hvordan leseferdighetsgapet fortsetter økonomisk og sosial ulikhet? Er det ikke åpenbart at vi skal bidra til å lukke det gapet?Kort liste over leseferdighetsorganisasjoner:

Jeg håper du vil vurdere å gi til et av programmene nedenfor. Hvis du ikke har råd til en monetær donasjon, kan du kanskje melde deg frivillig, enten på et lokalt kapittel eller med det lokale bibliotekets opplæringsprogram for leseferdigheter. Alternativt, finn en lokal organisasjon som godtar forsiktig brukte bøker for å omfordele til barn i nød, og doner noen få fra hjemmebiblioteket ditt.

14 september stjernetegn

En mild påminnelse: Før jeg gir til noen organisasjon, foreslår jeg at du leser nettstedet deres og bruker Charity Navigator for å finne ut om et programs bevilgning av dets midler er i tråd med dine prioriteringer.

Lesing er grunnleggende RIF støtter leseferdighetsprogrammer landsomfattende og har som mål å legge bøker i hendene på underprivilegerte barn i Amerika. Dessverre har kongressen de siste årene desimert budsjettet.Bøker for Afrika 'S selverkjente mål er å' avslutte boksulten i Afrika. ' Books for Africa er på Charity Navigators liste over 10 Top Notch Charities, med nesten alle midlene som går til programutgifter. Det tar bare 50 øre å sende en bok til Afrika.

Første bok betjener skoler og biblioteker i underprivilegerte områder og leverer nye bøker til barn i nød i USA og Canada.

Pyjamaprogrammet gir gaven med nattøy og en sengebok til barn, med en stor del av donasjonene som går til barn som har blitt, eller venter på å bli adoptert.Å heve en leser gjør mer enn bare å distribuere bøker. Gjennom landsdekkende programmer jobber det tett med barn og foreldrene deres for å hjelpe dem med å utvikle leseferdighetsstrategier som å lære dem høytlesing og kommunikasjonsteknikker.

Rom å lese fokuserer på leseferdigheter og likestilling i utdanning i ti land i Asia og Afrika. En av favoritt tingene de gjør er å fremme utdannelsen til jenter. Som de sier på nettstedet, er 'Utdanning av jenter og kvinner allment anerkjent som den mest kraftfulle og effektive måten å takle global fattigdom på.'

spill for familier å spille hjemme

Nå ut og les serverer utsatte barn og 'er en bevisbasert ideell organisasjon av medisinske leverandører som fremmer tidlig leseferdighet og skoleberedskap i pediatriske undersøkelsesrom landsdekkende ved å gi nye bøker til barn og råd til foreldre om viktigheten av høytlesing.'

Lesekaret . Jeg elsker også denne organisasjonen og har lagt den til på listen. Fra Terrys kommentar nedenfor: 'Det er en 100% frivillig ideell organisasjon som arbeider for å gi omsorgspersoner fri tilgang til verktøy, ressurser og oppmuntring for leseferdighet (inkludert alle aspekter, ikke bare lesing), samt å tilby bøker til søster ideelle organisasjoner gå inn i hjemmene og samarbeide med familier for å veilede dem om modellering av leseferdigheter og gi bøker til utsatte lesere, samt tittel 1-skoler, slik at lærere kan bygge klasseromsbiblioteker. '

Har du en favoritt veldedighet som fremmer leseferdighet? Legg igjen en kommentar nedenfor og gi andre beskjed.

Veldedighetsorganisasjoner som gir bøker og markedsfører barn

Del Med Vennene Dine: