Finn Ut Antall Engel

Barnehage nummer matchende spill

Selv om jeg kaller dette matematisk aktivitet et tallspill for barnehager, er det også passende for førskolebarn og yngre.

Barnehagens nummerspill: matematiske mengder og tall

Det er noe morsomt sønnen min og jeg bestemte oss for å gjøre for praksis antall og kvantitetsgjenkjenning . Han er så spent på å lære matematikk på skolen i år ( selv om barnehagematematikk i utgangspunktet teller ). Han ser sin stor tredje klasse bror som driver matematikk og vil være akkurat som ham.

Hvordan spille:

De nøyaktige materialene er uviktige. Bare samle det du har hjemme. Noen objekter skal vise tallet, mens andre viser antallet. Jeg brukte spillkort, terninger, domino, sandpapirnummer, trenumre og Montessori-perler. Du kan også bruke magneter, telleblokker osv. Himmelen - eller leketøyskapet ditt - er grensen.

Tallspill for barnehager og førskolebarn

Jeg plasserte de nummererte gjenstandene på bordet og ba ham finne 'alt med en 2.' Han organiserte deretter alle gjenstandene etter antall. Det er det! Easy-peasy, men han elsket det.

140 betydning

Tips:

Ikke bekymre deg for å ha like mange objekter for hvert nummer. Dette spillet er ikke en eksakt vitenskap.

Perlene var flotte, fordi de fikk New Kid-telling. Hvis du ikke har sånne perler som disse, kan du strikke perler på flere rørrenser eller bare gi små gjenstander som perler eller knapper å telle ut.

'Spill' er en løs betegnelse her. Det er ingen seier eller tap. Hvis barnet ditt har problemer, kan du jobbe gjennom det sammen og telle mens du går.

MER: Vi ELSKER matte spill! Enten det er vårt favoritt brettspill med matematikk , eller lage våre egne spill med disse 10 nyttige verktøy for DIY matte spill , spill er en morsom måte å øve på viktige ferdigheter på.

Del Med Vennene Dine: