Merking: Upcycling Old Markers

Hvordan føler du deg om de millioner Crayola-markørene ( og andre merker ) sitter på søppelfyllingene våre? Det er noe jeg har tenkt på vårt forsøk på å leve et mer miljøvennlig liv .morsomme innendørs spill for førskolebarn

Ideer for å sykle og gjenbruke gamle tørkede markører.

Kiddos markører har gått litt tørre i det siste. Vanligvis lot jeg dem løpe helt ut før jeg fikk nye, men på vei hjem passerte jeg den så fristende nabolagskunstbutikken og stoppet inn for å hente en ny eske fordi jeg kjente en liten kunstsesjon ville kjøpt meg minst en halvtime med fred og ro.

Jeg hadde rett i fred og ro, men etter å ha kjøpt dem begynte jeg å tenke på markører og deres miljøpåvirkning. Så mye plast bare for å havne på søppelfyllingen eller hav . Ugh. Og jeg vil ikke engang tenke på alle kjemikaliene som spydes ut under produksjonsprosessen.

Er det et godt alternativ, eller bytter vi bare over til fargestifter ( som du kan resirkulere, eller kjøpe soya- og bivoksvarianter ) og fargeblyanter? Jeg er sikker på at det er gode miljøvennlige kunstforsyninger der ute. Noen anbefalinger?

I mellomtiden må du forhindre at markørene dine går umiddelbart til søppelfyllingen ( men uansett hvor mange håndverk du lager med dem, havner de der til slutt ) med disse ideene:

La oss ikke farge en regnbue over påvirkningen alle markørene våre har på miljøet. Ja, det er nyttig å forlenge markørens levetid, og resirkulering er bedre enn deponi, men resirkulering tilsvarer ikke null avfall eller null toksisitet. Crayola har startet en gjenvinningsinitiativ kan du lese om på hjemmesiden deres. Her er en interessant artikkel om realitetene ved resirkulering av Crayola-markører .

Vi kan ikke være perfekte, men vi kan prøve å ta gode og informerte valg.

Del Med Vennene Dine: