Michelle Obama lot en gjest fra Det hvite hus droppe hælene fordi hun forstår smerten vår

Mest chill FLOTUS noensinne. Bildet kan inneholde Michelle Obama Menneskelig person Kjole aftenkjole Klær Kjole Mote Klær Overfrakk og frakk

Alex Wong/Getty ImagesSom et ytterligere bevis på at Michelle Obama er den mest avslappede førstedamen som noen gang har eksistert (beklager, Eleanor Roosevelt), lar FLOTUS tilsynelatende gjestene hennes streife rundt i Det hvite hus barbeint, fordi hun sympatiserer med smerten vår forårsaket av hæl.

Sara Blakely, grunnleggeren av Spanx, delte nylig en fantastisk anekdote om hvor forståelsesfull First Lady var da Blakely dukket opp på et møte-og-hilsen iført smertefulle sko.

Jeg sto i kø på et arrangement, og de lot oss få et en-til-en-bilde med Michelle Obama, fortalte Blakely Fottøy nyheter . Jeg ventet så lenge i køen at da jeg endelig kom opp til Michelle Obama, brøt jeg bokstavelig talt ut: «Føttene mine dreper meg», og hun sier: «Jente, føttene mine dreper meg også.» spurte jeg. hvis jeg kan ta av meg skoene og hun sa: 'Ja, og du kan fortelle alle som ber deg om å ta dem på igjen at fru Obama sa at du kan ta dem av.'

Tilsynelatende kan selv slemme førstedamer forholde seg til kampen med høye hæler og vonde buer.

Bildet kan inneholde Sara Blakely Menneskelig Person Klær Klær Fottøy og sko

Sara Blakely deltar på Variety's Power of Women Luncheon 2016 i Beverly Hills.

Mike Windle/Getty Images

Til tross for at hun måtte slepe rundt Louboutins i hendene resten av kvelden, sier Blakely at hun var glad for å dele det unike øyeblikket med Obama.

«Førstedamen og jeg knyttet sammen over såre føtter,» sa hun.

14 sep horoskop

Nå er det noe vi alle kan håpe å oppleve en dag.

Del Med Vennene Dine: