Finn Ut Antall Engel

Den mest delikate Apple-sammenligningsaktiviteten for barn

I påvente av turen vår til eplegården i helgen, utførte Kiddo og jeg en smakstest på 6 epler jeg kjøpte på bondens marked. Kiddo liker diagrammer og kategorier, så det var morsomt for ham. I tillegg, da vi har lest massevis av eplebøker, har han fått inn alle de forskjellige eplenavnene. Han vil alltid vite hva slags eple jeg gir ham.Moro for høsten! Lag en eple smakstasjon for barnDette innlegget inneholder tilknyttede lenker.

Hva trenger du:

  • Muffinsform (eller tallerken)
  • Papir delt inn i kolonner og rader
  • Klistremerker i to forskjellige farger. jeg elsker kontorrekvisita klistremerker for dette formålet. Og de er utmerket for en rekke prosjekter. Vi har brukt dem til motstå kunstprosjekter , prikk til prikk , etc.
  • Bildebok om epler. Epler, epler, epler av Nancy Wallace er ide.engel nummer 447

Slik setter du opp eplesammenligningen:Jeg tegnet rader og kolonner på ett ark. Jeg merket den første kolonnen 'epler' og de resterende kolonnene, 'søt' 'terte' 'skarp' og 'myk'. Jeg skrev bokstavene AF på tre sett med røde klistremerker.

75 engelnummer

For å holde Kiddo opptatt mens jeg kuttet opp eplene, ga jeg ham klistremerker for å merke alt. Han la et brevklistremerke på hver muffinsform og nedover den første kolonnen (se bildet nedenfor).Jeg la et annet eple i hver muffinsform, og på et eget stykke papir skrev jeg i hemmelighet ned navnene på eplene ved siden av det riktige korresponderende klistremerket som skulle avsløres etter smakstesten.Han valgte enten søt eller syrlig, skarp eller myk, for hver type, og registrerte observasjonene sine med et gult klistremerke. Jeg avslørte da hvilket eple som var.

Favorittene hans var Yellow Delicious, Empire og Jonagold.

Bøker å lese:
Epler, epler, epler (bildet)
At Apple er mitt!
Vårt epletre
( min favoritt av utallige 'dette er hvordan et eple vokser' bøker som er der ute. Den har mindre av uutholdelige detaljer, som kanskje ikke er av interesse for førskolesettet og har lunefull tegninger. )Del Med Vennene Dine: