Finn Ut Antall Engel

Papirfly landingsstrimler

Jeg har blitt positivt overrasket over hvor gøy guttene mine har hatt med å lage papirflyspill i det siste. Jeg elsker denne typen gamle skole, raskt innendørs aktiviteter at barn i alle aldre ( også de som trenger litt hjelp med brettingen ) kan nyte. Å lage og fly papirfly har faktisk vært en så rømnings hit i vårt hjem. Jeg trodde jeg ville dele med deg 3 av landingsstrimlene de oppfant for å forbedre spillet.3 morsomme DIY papirfly landingsstrimler for innendørs spill.Det er litt utrolig hvordan de normalt kranglende brødrene har samarbeidet, organisert flyeksperimenter og vitenskapelige sammenligninger, og mest imponerende for meg har de blitt kreative med landingsplasser. (Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

Jeg skrev sist om papirfly når jeg beskriver hva en perfekt spill date aktivitet det var for min eldre sønn og nabo i underetasjen. Denne siste snødagen laget de to noen flere av det fantastiske Klutz Book of Paper Airplanes , som har overlegne instruksjoner og feilsøkingsråd, MEN det som virkelig har fått mine to sønner til å ha broderlig bindingstid har vært vår Paper Airplane Fold-a-Day 2015 Day-to-Day Calendar !!

Hver morgen bretter vi dagens fly ( vi skal ha ganske samlingen innen utgangen av året ) og prøv den før du reiser på skolen. Så, nesten hver kveld, brukes en stor del tid på å fly det nye flyet mot de forrige.Hvis barna dine er papirnerds som mine, oppfordre dem til å lage en landingsstripe.14 jan stjernetegn

Her er landingsstripen for slakterpapir. Hvis du ikke har en stor papirrulle , du må skaffe deg en! Det kommer godt med for så mange aktiviteter! Min eldre sønn ønsket å sette poengverdier i kretsene, men jeg har foreløpig utestengt alle konkurransekamper fordi 'vennlig broderkonkurranse' alltid ender med å skrike.

Slakterpapir landingsstripe for papirfly.Blokker. ( Kiddo brukte vår Kvistblokker ) Samle blokkene dine eller LEGO klossene og design en fancy landingsstripe for papirflyspillene dine. Jeg tror stabelen med blokker er ment å være et kontrolltårn på flyplassen!Blokker landingsstripen for papirflyspill hjemme.

Bruk tape direkte på gulvet. Jeg har aldri hatt problemer med å fjerne malertape, men jeg anbefaler ikke å bruke vanlig maskeringstape.

15. januar tegn

Tape landingsstripe for papirflyspill.Utvilsomt kan dine egne barn komme med sin egen unike versjon! Elsker barna dine papirfly?

Nysgjerrig på våre forseggjorte fly? De kommer fra disse to kildene:

Hele måneden har vi feiret morsomme innendørsaktiviteter med andre bloggere. Finn flere raske og enkle innendørsaktiviteter denne uken på følgende blogger:

Se våre tidligere innendørsaktivitetsinnlegg i denne serien:

  • Penn- og papirspill: Prikker og esker
  • Aktivt innendørs spill: Land, Sea and Air
  • Innendørs aktiviteter for tweens

Eller sjekk ut vår (nylig omorganiserte!) gigantisk liste over innendørs aktiviteter for barn , aldre småbarn til mellom.

25 aug horoskop

Del Med Vennene Dine: