Science on the Go: Sink or Float Science Discovery Bottle

Min venn Megan er her i dag med en morsom vitenskapelig aktivitet perfekt for førskolebarn!Oh gledene ved det enkle vitenskapelige eksperimenter ! Det er en følelse av fantastiskhet som bobler opp inni deg når du avdekker svar og tester hypotesene dine - det er så bemyndigende.

21 mai dyrekretsen

Morsom vitenskap hjemme med en vask eller en flaske for vitenskapelig oppdagelse for barn.

Og selv om det er mange superkule vitenskapelige eksperimenter der ute, er det de enkle som ender med å fange barna oppmerksomhet og bli gjentatt igjen og igjen.

En av barna mine favoritter fra veldig ung alder var klassisk vask eller flottør eksperiment . De utførte det mange ganger - i vasken, i vannet, i badet - og testet oppdriften til lekene sine og mange andre gjenstander rundt huset.

Det var inspirasjonen til denne vasken eller flasken!Sink eller Float Discovery Bottle

  • vannflaske i plast
  • små ting å teste
  • vann
  • varmt lim (valgfritt)

La barna velge små ting fra hele huset for å teste i oppdagelsesflasken. Vi bestemte oss for å bruke skumterninger, paljetter og små biter av rørrensere.

Legg dem til flasken og fyll den med vann. Hvis du planlegger å få små barn til å leke med oppdagelsesflasken uten tilsyn, kan du lime toppen. Vi etterlot oss uten lim så vi kunne legge til flere ting i det i fremtiden.

Sink eller Float Science Discovery Bottle for Kids. Fantastisk kjedsomhet.Be barna forutsi hvilke gjenstander de tror vil synke og hvilke de tror vil flyte og hvorfor. Rist den så opp og se hva som skjer!

mai første dyrekretsen

Super fantastisk førskolevask eller flaskeoppdagelsesflaske!

I flasken vår svømte skumkubene til toppen mens paljettene og rørrensene sank til bunnen. Dette eksperimentet er en så enkel måte å sette barna på læring ... og få dem til å bli forelsket i vitenskap samtidig.Men ikke stopp der! Det er så mange flere enkle vitenskapelige eksperimenter du kan gjøre.

En av favorittene våre er Walking Water Experiment . Det er så enkelt og utrolig kult. Legg det til listen din for å prøve!

Walking Water Kids Science Experiment!

Om Megan:

MeganMegan er skaperen av Kaffekopper og fargestifter , en blogg full av enkel moro og læring. Hun mener at barnas aktiviteter ikke trenger å være kompliserte for å være morsomme, og at læring er bedre med lek.

Del Med Vennene Dine: