The Tricky Tricky Peg Solitaire Triangle Game

Mens du rengjør spill skap jeg spill over et treplugg kabal trekant spill. Det er et klassisk logikkspill, men noen av knaggene manglet, så de gjenværende delene var litt ubrukelige. Jeg visste imidlertid med en gang at jeg kalde design av et pinnespill som ikke ville ta dyrebar plass i vårt lille skap og ville holde barna opptatt!Peg kabal trekant spill er et logisk spill for barn og voksne. Gratis utskriftsvennlig å spille hjemme

Jeg kastet treplaten og plastpinnene i resirkuleringen og opprettet en trekant som kan skrives ut, repurposed noen pinner fra et annet spill og her ! Jeg presenterte pinnekabal til guttene. Ingen av dem husket å spille det ( selv om jeg har fotografiske bevis i form av dette flyspill post ) så det var like spennende og utfordrende som et helt nytt leketøy.

Heldig, jeg deler utskriftsvennlig, regler og til og med en video slik at du og barna dine også kan spille. Rettferdig advarsel: Pinnekabal er ikke så lett som det ser ut!

Hvordan spille peg kabal trekant spillet:

Trinn 1: Last ned utskriftsvennlig

Trinn 2: Raid spillskapet ditt for pinner fra andre brettspill. Enhver farge eller kombinasjon av farger vil gjøre. I en klype kan du bruke mynter.

Trinn 3. Ordne tappene i mellomrom slik at det er ett tomt rom. Hvis dette er første gang du spiller, la et av hjørnene være tomme. Hvis du tror du er et logisk spill savant, la det være tomt et tilfeldig mellomrom midt på brettet.

Trinn 5. Én pinne om gangen, hopp over andre pinner, fjern den hoppede pinnen.

Mål: Hopp alle pinnene, til du bare har en pinne igjen på brettet.

Se videoen!

Hvordan score:

1 tapp igjen: WOW! Du er den smarteste personen i verden.

2 knagger igjen: Ganske bra, min venn

3 knagger igjen: Prøv igjen, jeg er sikker på at du kan gjøre det.

4 knagger igjen: Ikke avslutt den daglige jobben.

5 knagger igjen: Ingenting igjen å si.

seks tvillinger

Det er andre konfigurasjoner av pinn kabal spill , spesielt 33-hulls tverrbrettet, og faktisk lærer barna dine mye matematikk gruppeteori mens du spiller så skår en for mamma og pappa!

Vil du ha pinnkabaløsningen? Du må Google det, vennen min. Vi er ikke juksere her.

Vil du heller ha ditt eget klassiske spillbrett? Jeg tar det ikke personlig, her går du. ( Tilknytte lenke. )

Mer helt fantastiske og groovy DIY-spill for deg og barna:

  • Tchuka Ruma , et ensomt mancala-spill
  • Math Tic Tac Toe
  • Tapatan 3 på rad
  • Pong-hau-ki fra Kina
  • Len Choa : et leopardtigerjaktspill fra Thailand

Ikke gå glipp av de kommende spillene våre, som matte- og logikknakten til barna dine vil elske. Abonner på vårt ukentlige nyhetsbrev så du er den første på blokken som vet.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Spill pinne kabal hjemme med denne gratis utskrivbare.

Del Med Vennene Dine: