Vinterfugl med barn {foreldretips}

Vinter er faktisk en flott tid å utforske naturen og gå fuglekikking med barna . Februar er Great Backyard Bird Count, så en vinterfugletur vil gjøre deg og barna klare til å delta.Kom deg ut om vinteren! Tips fra en forelder for vinterfugl med barn.

Lang tid lesere ( bølger ) vet at min eldste sønn er den som fikk meg til fuglekikking, og nå følger broren hans i hans fotspor. Jeg får mange forespørsler om å se på fugler, og jeg prøver å gjøre så mye plass i timeplanen vår for å imøtekomme sønnens lidenskap for hans fjærete venner. Underveis har jeg lært noen få ting om hvordan du kan få en fugletur til å lykkes. (Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

Tips for vinterfugl med barn:

Gjør din undersøkelse:

Sjekk ut mange bøker om fugler fra biblioteket. Barn blir veldig glade når de kan identifisere en fugleart. jeg mener super duper spent. Kiddos favoritt er Sibley Field Guide to Birds of Eastern North America , men det er mange å velge mellom.

Spesielt, lære hvilke fugler som tilbringer vinteren i ditt område . Du kan gjøre dette selv med en kvalitetsguide eller besøke din lokale informasjonsstasjon for parker.

Stalk fuglene der DE er:

Ikke forvent at det blir mange fugler bare fordi du er utenfor. Det kan ta litt oppdagelse å finne ut hvilken del av parken fuglene liker å samles.

Finn ut om det er noen store fuglematere i ditt område. Du kan lag dine egne fuglematere , men ingenting slår å besøke en parkmater som svermer av alle slags fuglesorter. Begge våre store byparker har fôringsstasjoner - og vi blir aldri skuffet når vi besøker en av dem.

Gå mot vannet. Ender er ganske pålitelige, men vær så snill, ikke mate ender menneskelig mat ! Det kan være gøy, men det er ikke bra for dem, og ekte fugleelskere vil avstå fra å mate dem kjeks og brødsmuler.

Dunete hakkespett

Ja, jeg vet at dette ikke er en vinterfugl, men som sagt, jeg er ikke en god fotograf, og dette er alt jeg har.

Få profesjonell hjelp:

Gå på en offisiell fugletur. Proffene tar deg til de gode stedene, gir deg tips om bruk av kikkert og fyller ut når foreldre ( som meg ) er fuglebegynnere.

Registrer og gjennomgang:

Oppfordre barna til å registrere funnene i en fuglelogg. Du trenger ikke være profesjonell fotograf for å fange fugler. Mine valg er alltid ganske kornete ( og ikke bloggverdig ) men Kiddo har ikke noe imot, han skriver fortsatt ut og limer dem inn i sin fuglefugl hobbybok .

Hvis du vil ha en bok som er forhåndsformatert, har Buggy and Buddy en søt, utskrivbar fuglebok som vil fungere bra for de minste barna, eller du kan prøve dette Fuglelogg som Kiddo liker.

Mellom utflukter, les fuglehistoribøker. Det er morsomt å identifisere de forskjellige artene i bildebøker. Vi har noen forslag til fuglebøker for barn .

Forbered utstyret ditt:

Det skal være åpenbart, men kle deg varmt, bruk gode tursko og ta med snacks og vann.

Naturvandringer er alltid morsommere med en velfylt feltpose . Hvis barnet ditt er gammelt nok til en god kikkert, anbefaler jeg at du går til en butikk for å kjøpe dem. Du må teste dem, sørge for at de passer godt for små hender og lett justerbare.

Flere ressurser for vinterfugl:

The Great Backyard Bird Count . Barn elsker å føle seg som en del av noe stort. Bli med på det landsdekkende prosjektet for å telle fugler i februar.

Hvis det er for kaldt til å komme seg ut, kan du se Cornell Lab of Ornithology’s feeder cams ! Mine sønner elsker disse! Klikk på den lenken for å se gjeldende LIVE-tilbud. Denne videoen er av to Ruffed Grouse som besøker Ontario FeederWatch-kameraet.

Apropos Cornell Lab, det er din one stop shop for alle ting fuglekikking . Urban birders vil spesielt sette pris på sidene deres som feire urbane fugler .

30. juni tegn

Liker barna dine fuglekikking? Hva er tipsene dine for en vellykket vinterfugletur?

Del Med Vennene Dine: