Finn Ut Antall Engel

10 morsomme tag-spill som sliter barna ut

Rask! Hvordan kjenner du til forskjellige tag-spill for barn?

Når familien vår forbereder seg på å ha en faktisk ærlig-til-godhet-bakgård, setter jeg sammen en miniserieinnlegg med bakgårdsspill for barn. Siden tag-spill og lignende jaktspill er en så klassisk måte å bringe nabolagets barn sammen til Utendørsleker og spille, uten nødvendig utstyr, er det et flott sted for meg å begynne.

Morsomme tag-spill for barn. Chase-spill er kjempebra, ikke utstyr som trengs spill!

Videre, hvis du driver din egen DIY sommerleir hjemme (<— click there to see all our ideas for that!), tag games and chase games are a great break for the kids, and all that running around will tire them out and make them more focused. Win-win, whoot-whoot, and all that jazz.

Så hvor mange måter å spille tag på kan Ditt navn?

Her er noen få for deg ( og oss! Jeg er såååå spent! ) startet:

Frys tag:

En spiller er det. Når en spiller er merket, må han forbli frossen på plass. Han kan bli frossen hvis han er merket av en ikke-It-spiller. Når alle spillerne er frosne, velges en ny Det, og spillet begynner på nytt.

31. januar tegn

Tunnelmerke:

En spiller er det. Når en spiller er merket, må han forbli frossen på plass, med beina spredt fra hverandre og skape en tunnel. Han kan bli frossen hvis en spiller som ikke er It, kryper under leggetunnelen. Når alle spillerne er frosne, velges en ny Det, og spillet begynner på nytt.

Blob Tag:

To spillere er det. De holder hender og jager de andre spillerne. Når de merker noen, går personen sammen med paret. Når en annen spiller er merket, blir han med i gruppen, og de deles i 2 'blobs' på 2 spillere. Dette fortsetter, med 'It' -blabbene deler seg når de består av 4 personer, til alle spillerne er merket.

Alternativ blob-tag:

Spill som beskrevet ovenfor, bortsett fra at det aldri splitter seg, men fortsetter å vokse seg større når spillerne blir merket. Bare spillerne på slutten av It Blob kan merke noen.

svarttrost symbolikk

Hjelpedag:

En spiller er det. Når en spiller er merket legger han en hånd ( som et 'plaster' ) over stedet der det berørte ham. Når han blir merket en gang til, plasserer han den andre hånden på det nye stedet. Når han blir merket for tredje gang, blir han Det.

Albuemerke:

Alle, unntatt to spillere, knytter armene til en annen spiller. Av de resterende to spillerne er den ene og den andre er The Chased. Når The Chased lenker albuene med et par spillere, må personen på den andre siden av paret bryte ut av gruppen. Denne spilleren blir nå The Chased. Hvis The Chased blir merket, blir de Det.

Turtle Tag:

En person er det. Hvis en jaget spiller blir merket, blir hun frossen til hun blir merket av en annen ikke-It-spiller. For å unngå å bli merket, kan spillerne legge seg på ryggen med hendene og føttene i været. Spillere kan bare være trygge på denne måten i 10 sekunder.

Toalettmerke: ( Du leste riktig )

dikt for ungdomsskoleelever å huske

En person er det. Når en spiller er merket, må han sitte på huk, som på et toalett, og holde den ene hånden ut til siden som et håndtak. Han kan bli frossen når en ikke-It-spiller skyller 'håndtaket' mens han lager en 'wooosh' -lyd. Når alle spillerne er frosne, velges en ny Det, og spillet begynner på nytt. Forvent mye fnise.

Når er det Mr. Fox: ( Barna mine elsker dette, og du kan spille med så få som tre spillere. )

En spiller er Mr. Fox. De andre spillerne står omtrent 20-30 meter tilbake fra Mr. Fox i en rett linje, og vender mot Fox. Spillerne roper: 'Hva er klokka Mr. Fox?' Mr. Fox svarer med en tid som, 'fire-tiden!' ( Ingen brøkdeler av timen er tillatt .) Spillerne tar samme antall skritt mot Mr. Fox som timene han ropte på ( så i dette tilfellet ville de ta fire trinn ). Hvis Mr. Fox roper 'Midnatt!' alle spillerne snur seg for å løpe tilbake til startlinjen uten å bli merket som Mr. Fox jager. Hvis Mr. Fox merker noen, blir de Mr. Fox. ( Merk: erstatt fru Fox med Mr. Fox. )

Forlis:

En spiller er det. Før du spiller, utpeker du sirkler i sikre soner. Antall sikre soner er en færre enn antall ikke-It-spillere. Når en spiller er i en trygg sone, kan han ikke merkes. Bare én spiller er tillatt i en sikker sone om gangen. Tips: bestem hvor lenge en spiller kan være i en sikker sone til enhver tid, for eksempel 10 sekunder. Når en spiller er merket, blir han Det.

Tips for å spille Tag-spill

  • Hvis spillerens ferdigheter er ujevne, må du sette en tidsbegrensning for hvor lenge noen kan være det.
  • Disse spillene krever egentlig ikke vokseninnblanding, men det er aldri en dårlig ting å sørge for at alle barna forstår reglene på forhånd.
  • Oppfordre barna til å finne på sine egne tag-spill!

Det er så mange morsomme måter å spille tag-spill for barn på. Glad løping!

Mer utendørs moro:

  • Utendørs familie spill
  • Scooter Slalom
  • Rolling Down a Hill
  • Utendørs varmt vær bilvask aktivitet
  • Kast steiner

Morsomme tag-spill og jaktspill for barn.

Del Med Vennene Dine: