12+ ideer for motvillige kunstnere (eller hva du kan prøve når barnet ditt 'hater kunst')

Etter mitt siste innlegg om tandem tegning med sønnen min Jeg hørte fra flere av dere som også har barn som ikke naturlig trekkes til kunstprosjekter, eller som til og med sier de 'hater' kunst, slik sønnen min har gjort tidligere. Det var godt å vite at jeg ikke var alene! Selv om jeg gjorde alt 'riktig', for eksempel å understreke prosessen over produktet, stille spørsmål i stedet for å si 'god jobb!' og strukket bordet med inspirasjon, tok sønnen min aldri med på kunstaktiviteter.Kreative ideer for barn som sier at de ikke gjør det

Da jeg visste at mange av dere var i samme båt, bestemte jeg meg for å samle noen av våre tidligere ideer, i tillegg til å spørre noen av vennene mine om de har noen andre ideer for barn som våre. Resultatet er at denne samlingen av kunstprosjekter og aktiviteter er rettet mot inspirerende motvillige kunstnere. Det sier seg selv at ivrige artister også vil glede seg over disse prosjektene.

6. juni stjernetegn

Jeg håper du prøver noen av dem og forteller meg hvordan det går!

(Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

Ideer som har fungert for oss:

Aktive kunstprosjekter som marmor maleri eller ristet containermaling .

Få noe levert i posten! Barna mine elsker når noe blir levert til dem. Doodle Crate har massevis av oppdagelsesbokser som inneholder vitenskap og kunstprosjekter.

Sønnen min elsker virkelig spore håndavtrykket hans og fargelegge det inn . Han elsker også når jeg sporer kroppen hans på et stort stykke papir. Jeg tror han liker den sensoriske komponenten i å føle at hånden min trekker langs omrisset hans.

Enkelt kunstprosjekt. Spor og farg håndtrykk.

Lager gigantiske tegneserier - så stort at du trenger å rulle papiret på gulvet!

Zentangle er en åpen kunstaktivitet som sønnen min har elsket.

Bland engineering og lag en uavgjort bot! Vi laget en uavgjort bot fra vår elskede Tinker Crate . Ungene kunne ikke få nok av denne ideen.

Væren jenteegenskaper

Tegn bot kunstprosjekt.

Prøv et tegnespill med en av barnets interesser. På Instagram. Jeg delte hvordan sønnen min og jeg spilte et Star Wars-tegnespill. Vi byttet på å tegne Star Wars-tegn - en person startet tegningen mens den andre prøvde å gjette hvem det var før tegningen var ferdig.

Min sønn og jeg spilte et gjetningsspill for #starwars. Hvem ser du? #artmatters #kbnmoms #momsoninstagram #kidart #drawing

Et bilde lagt ut av Erica 1. september 2015 klokken 14.09 PDT

Lag en klesartikkel! Hvert år lager vi en 'sommer med moro' t-skjorte . I år elsket min lille Star Wars-fan tegne alle favorittkarakterene hans, slik at han kunne bruke dem.

Hater barnet ditt kunst? Prøv å lage en t-skjorte.

Tegning med smeltede fargestifter . Sønnen min syntes det var veldig gøy å prøve å smelte hele fargestiften på et varmt brett.

Prøve tandem tegning ! Jeg har til og med en video av hvordan det fungerer.

Sett deg ned og start en samtale mens du jobber med en fargeleggingsside. Du kan bli overrasket over hvilke temaer barnet ditt velger å snakke om. Det var jeg absolutt da sønnen min og jeg jobbet med dette bål fargeleggingsside .

Mitt eldre barn har ikke vært så motstandsdyktig mot kunst, men fordi han elsker matte så mye, har vi gjort en rekke matte kunstprosjekter, noe som har vært ganske inspirerende. Finn vår matte kunstprosjekter her.

Matematikk kunstprosjekter

Se noen av våre favoritt kunstprosjekter i aksjon:

Ideer fra andre:

Jeg Prøv dette rullebane aktivt kunstprosjekt , sønnen min elsker å rive i ting. Via mamma smiler.

Skjul kunst som et vitenskapsprosjekt med LEGO bilkunst . Via STEAM-drevet familie.

Prøve skulptur type kunst med rest isopor og sugerør (eller tannpirkere). Via fantastisk moro og læring.

299 engelnummer

Teamwork Tegning Aktivitet . Via My Mundane and Miraculous Life.

RÅD:

'Hjelp! Mitt barn hater kunst! ' av Mini Monets and Mommies

Kreative måter å engasjere seg med flotte kunstverk på fra Art Curator for Kids

Hvordan snakke med barna om kunsten deres via The Artful Parent

Hva slags kunstprosjekter liker barna dine å gjøre?

Del det på Facebook:

Når barnet ditt hater kunst. Ideer å prøve.

Del Med Vennene Dine: