Finn Ut Antall Engel

14 morsomme innendørs familiespill (ingen brett nødvendig)

Familietid betyr ofte spilletid, men ikke alle liker brettspill. Disse morsomme innendørs familiespillene er gode alternativer når alle sitter fast inne. Alle disse ideene er superenkle, så familiemedlemmer i alle aldre kan lære raskt og mye mindre bølle enn våre innendørs ballspill !

Fordi disse spillene ikke krever spesielle forsyninger, er de perfekte for ideer i siste øyeblikk. Innendørs familielek er flott å ha for hånden når været ikke bidrar til å gjete alle sammen for å spille en bølle fotballkamp eller stikkord . Husk at ikke alle familiespill trenger å være konkurransedyktige. Faktisk er de ofte morsommere når alle samarbeider mot et felles mål.

barn som løfter armer i seier for innendørs familielek

(Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

Du tenker kanskje på at disse virker som spill for barn. Vel, det er de! Men voksne med fleksible tankesett vil glede seg over dem også. Hvem vil ikke nyte livet akkurat som et barn igjen?

Innendørs familiespill for alle!

Her er 14 familietidsideer for å komme i gang!

Tegnespill

Alt du trenger er penn og papir! Start et tegnespill. En person starter med å tegne en form på et papir og sende den til neste spiller, som legger til den. Fortsetter å gå rundt tegningen til alle har en sving ( hvis det er en stor gruppe ), eller et forutbestemt antall ganger ( hvis det er en liten gruppe ). Dette kan spilles med så mange spillere som du ønsker

Et annet morsomt tegnespill er Exquisite Corpse (ja, det er det virkelige navnet!) Her er en video for å se hvordan det gjøres.


Tenkespill

Disse familie tenkespill kan spilles umiddelbart, hvor som helst! Spill som 'Imaginary Traveler' og 'Name Five' får også alle til å le og de prøver å være raske på beina!

Eller prøv disse disse ventespill , designet for å tilbringe tiden i de så altfor kjedelige øyeblikkene.


Mad Libs

Jeg har anbefalt Mad Libs så mange ganger Jeg har kanskje nådd grensen. Men Mad Libs fortsetter å være en familiefavoritt, og latteren er ubestridelig. Det er også en flott isbryter når familier kommer sammen etter ikke å ha sett hverandre på lenge!


Gjemsel

Dette er ikke en vits! Det er ikke bare for barn! Barn elsker absolutt å finne voksne! Det gir dem en følelse av prestasjon, og smil og fniser er så verdt det.


Blyant- og papirspill

Som familiens tegnespill er alt du trenger blyant og papir. En av våre absolutte favoritter er Dots and Boxes. Hvis du ikke har lært å spille, kan du se videoen, så blir du en mester på kort tid. Her er noen flere blyant- og papirspill å prøve ut også!


Spill et kortspill!

Alle har et kort kort! Du kan le og spille et gammeldags spill av skjeer ! Eller du kan prøve en av disse 10 kortspill hvert barn burde vite. Rummy er et spill mange mennesker kjenner. Slik spiller du, hvis det er nytt for deg:


Games on Your Feet

Få alle opp på beina litt ( veldig lett ) trening! Spill disse spillene:

27. februar dyrekretsen
  • Simon sier
  • Land, sjø, luft. Land Sea Air er en hit med alle som har prøvd det!
  • Charades er et annet alternativ.

Gjetteleker

Spill et gjetningsspill: legg et utvalg av gjenstander på en skuff, alle prøver å huske varene. Alle lukker øynene, så fjerner en person noen få ting, og spillerne prøver å gjette hva som ble fjernet. Vi har mange flere minne spill ideer her.


Minutt for å vinne det stilspill

Minute to Win It Style Games har blitt veldig populære. Vår favoritt er papirkoppetårnet. Del inn i lag og se hvem som kan lage det høyeste tårnet av papir, uten at det faller over. Her er mer enkle Minute To Win It-spill .


Domino

Sett opp dominoer for å få et domino-løp! Dette er flott for å slå alle ned, fordi ett falskt trekk og boom! Det hele faller ned.


MER : Liker familien din å le? Prøv en av disse Kreative innendørs familieaktiviteter .

Vi har også 35 innendørs spill for barn , perfekt for når været blir dårlig og du prøver å holde barna opptatt slik at du faktisk kan få gjort noe!

Foretrekker du brettspill og vil lagre spillskapet ditt for fremtidige familiens spillkvelder? Sjekk ut favoritten vår spill med tips for å leke med små barn ved bordet.

P.S. Når du er i stand til å komme utendørs, prøv disse -> Utendørs familie spill

Del Med Vennene Dine: