Morsomme penn- og papirspill for å kurere kjedsomhet

Alle burde vite hvordan man spiller penn- og papirspill! De er gode isbrytere, ventespill , raske kjedsomhetssaker, og morsomme aktiviteter for samlinger med venner eller familie .23. desember dyrekretsen

Og best av alt? Alt du trenger er en penn eller blyant og papir å spille!

Morsomme penn- og papirspill finnes i flere typer. Det er tegnespill for en eller flere spillere, to spillerspill med strategi og logikk, hvorav det mest kjente er tic-tac-toe ( aka noughts and crosses ), og papirspill som kan spilles med to eller flere spillere. Så uansett situasjon du finner deg selv, er det et penn- og papirspill for enhver anledning!

Enkeltspiller og pennespill

De fleste av disse penn- eller blyant- og papirspillene passer også for mer enn en spiller! Barn kan samarbeide om aktiviteten med en annen person, eller de kan spille dem side om side.

Blind tegning. Ta tak i blyant og papir, se deg rundt og velg en gjenstand. Lukk øynene og prøv å tegne den uten å ta opp blyanten!

Word Flip . Klikk her for å lese hele instruksjonene for det morsomme flips-spillet. Dette er et morsomt penn- og papirspill for å øve deg i grammatikkferdigheter og få deg til å le. Når du er ferdig, kan du gi spillet videre til en annen person, og få dem til å sette sammen setninger med skapelsen din.

Åpent eksempel på morsomme ordspill for barn

Tegnespill . Basert på spillet utsøkt lik , dette er et flip-bildespill. Selv om det bare kan spilles av én person, vil det øke moroa å få en annen artist inn i handlingen for å alternere tegne kroppsdelene. Se videoen nedenfor for å se hvordan det gjøres.

To spillere

Disse penn- og papirspillene krever to spillere. Noen av spillene krever at spillerne har penner i forskjellige farger.

Prikk og boks penn og papir spill

Prikker og esker . Du kan ikke gå galt med dette klassiske blyant- og papirspillet! Du kan bruke grafpapir, men det er ikke nødvendig. bare plotte ut prikker i en matrise. Se videoen nedenfor for å se hvordan du spiller!

Hangman . Dette spillet trenger ingen forklaring, men jeg vil gi deg det uansett. En person tenker på et ord og tegner bindestreker langs et papir for å representere hver bokstav i ordet. Over bindestrekene tegner han plattform og står. Den andre personen gjetter en bokstav om gangen. Hvis bokstaven står i ordet, fyller den første personen ut blanket (e). Hvis ikke, er feil bokstav skrevet nedenfor, og den første personen tegner en kroppsdel ​​om gangen. Hvis personen gjetter ordet før kroppen er ferdig ( hode, torso, 2 armer, 2 ben ), vinner han, hvis ikke - vel, han taper.

Hangman papir spill

Epletre. Dette er en mindre makaber versjon av den gamle favoritten, Hangman. En person tenker på et ord og tegner bindestreker langs et papir for å representere hver bokstav i ordet. Over bindestrekene tegner han et tre med 7 epler. Den andre personen gjetter en bokstav om gangen. Hvis bokstaven står i ordet, fyller den første personen ut blanket (e). Hvis ikke, er feil bokstav skrevet i et av eplene. Hvis personen gjetter ordet før alle eplene er fylt, vinner han, hvis ikke - vel, han taper.

Broer. Begynn med å tegne en abstrakt form og dele den i seksjoner, 30-50 seksjoner er ideelle. ( se bildet nedenfor ) Ved å svinge og bruke forskjellige farger bygger spillerne broer ved å starte i en seksjon, krysse et sekund og avslutte i et tredje avsnitt. Spillere kan ikke starte, krysse eller slutte i en seksjon som tidligere har blitt brukt. Spillerne skifter å bygge broer til ingen broer lenger kan bygges. Den siste spilleren som har bygget en bro vinner.

taurus og taurus kompatibilitet

Ham. Nim er et veldig gammelt spill som vanligvis spilles med steiner eller tokens. Men det er også et spill som kan spilles med penn og papir. Tegn 1, 3, 5 og 7 merker i form av en pyramide som vist i illustrasjonen. Målet er å tvinge motstanderen til å krysse det siste gjenværende merket. Spillerne veksler hver gang de krysser av så mange merker de ønsker. Imidlertid kan de bare krysse av merker på en linje per tur .

Spill Nim med blyant og papir

Jeg har en variant av en Nim subtraksjonstypespill her , eller se videoen nedenfor:

Ja. Klikk her for å lese hele Sim-instruksjonene . Tegn seks prikker som hjørnene i en sekskant. Spillerne skifter mellom å tegne linjer fra prikk til prikk i sin egen farge. Den første personen som blir tvunget til å tegne en trekant dannet av sin egen farge og tre av toppunktene mister.

S

Lasso . Tegn et rutenett med prikker på papir, så mange eller så få du vil. Du kan eksperimentere for å se hvor mange prikker du foretrekker. Skiftende begynner spillerne med en prikk, tegner en linje til en hvilken som helst annen prikk og sirkler den. Linjer må holde seg innenfor rutenettet. Du kan bare sirkle en prikk som ennå ikke er brukt, og linjen din kan ikke halvere noen annen linje. Du kan starte på en prikk som allerede har blitt brukt som utgangspunkt. Når det ikke er noen tilgjengelige trekk igjen, vinner den siste personen som tegner en lasso.

Lasso penn og papir spill

Tandem tegning. Dette er en veldig hyggelig måte å komme i kontakt med barnet på. Se videoen for å se hvordan det gjøres!

To eller flere spillere

Disse penn- og papirspillene fungerer bra når du har mer enn to spillere. Potensielt kan du prøve å spille Broer og Lasso ( se ovenfor ) som tre personers spill.

Fjern deg. Skriv en liste med 10 ord, men i stedet for å stave dem riktig, bland sammen bokstavene og utfordre motstanderen (e) til å fjerne dem. For å gjøre det litt morsommere, velg alle ord fra en enkelt kategori. For eksempel: kcae, kieooc, epi, ssertde, eci mreac bli til kake, kake, kake, dessert, iskrem . Den første spilleren som fjerner alle ordene vinner.

engel nummer 157

Ord innenfor et ord. Skriv ut et langt ord på et papir eller et hvitt tavle hvis du har et. Sett en tidtaker i 3-5 minutter, og alle prøver å finne så mange mindre ord som de kan bare bruke bokstavene i det angitte ordet. ( Se bildet nedenfor for et eksempel. )

Ord i ordpenn og papirspill

Hvilke penn- og papirspill vil du spille i dag?

Flere spill her:

Del Med Vennene Dine: