20 ventespill for barn som vil kile hjernen din

Her er hva som mangler i livet ditt: mer Hjernetrim .Jeg tuller ikke. De hjelper deg med å slappe av i mange klissete situasjoner.

Som for eksempel familiesammenkomster .

populære bøker for 12 år gamle jenter

Og når du må spille ventespillet.

jeg kjenner deghatblir fanget i å vente i en lang kø med barna uten noe som holder dem ( og du ) fra å bli gal! Føler ikke at du må ty til hjernedempende skjermtid. Du trenger noen hjernekittende ventespill! La hele familien le og ha det gøy, og hold disse spill hvor som helst spill i din virtuelle baklomme.

Ventespill for barn som vil strekke hjernen.Nå som jeg vellykket har hjernevasket deg til å tro at hjernetrim vil forbedre livet ditt ti ganger, vil du prøve alle 20 disse ventespillene for barn; de er gode på farten spill . (Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

Så hva venter du på? Gi det et forsøk! ( <— see what I did there? )

20 ventespill for barn på farten

Gjett hva som ligger i vesken min!Hvert barn lister opp så mange ting som de kan tenke seg som kan være i vesken din. Den som kommer nærmest vinner!

I vesken min er en historie.

Velg tre ting fra vesken din og utfordre barna til å finne på en historie rundt de tre elementene.Hva mangler?

Legg ti ting fra vesken din på bordet foran deg. La barna prøve å huske ting i 10 sekunder. Fjern 1-3 gjenstander mens øynene er lukket. Etter å ha fått øynene opp, prøver barna å huske hva som mangler.

To sannheter og løgn.

Alle tar en tur med tre uttalelser. To er sanne og en ikke. Familiemedlemmer prøver å gjette hvilken løgn det er.

Speil speil.

Barn og foreldre møter hverandre. Barnet begynner å bevege seg veldig sakte, og foreldrene prøver å speile bevegelsene så tett som mulig. Eller to barn kan speile hverandre, og foreldrene prøver å gjette hvem som leder bevegelsen.

Hvor mange kan du nevne?

Min eldre sønnelskerdette og ber faktisk om det på turene hjem fra skolen! Navngi en kategori, og barnet ditt har 10 sekunder på å nevne så mange ting i den kategorien som mulig. Lag kategorier generelt ('dyr') for små barn, og spesifikke ('dyr uten tenner') for eldre barn.

Magasinjakt.

Når du er i et venterom med magasiner, kan du gjøre magasinet til en jaktjakt. Be barna om å finne bestemte gjenstander. 'Finn noe lilla som begynner med en C', eller 'finn et blått dyr'.

Penny drop.

Ta ut en krone og prøv å slippe den så den lander på skoen din uten å falle av.

Papirrester.

22. januar dyrekretsen

Dette er et av mine favoritt ventespill for barn. Alvor! Slipp et lite papirskrap. Barn prøver å fange den med to fingre før den treffer bakken.

Lytt nøye.

Bestem et ord eller en setning du vil lytte etter. Alle blir stille til de hører noen andre i venteområdet si det ordet eller uttrykket.

Få meg til å le.

Uten å berøre den andre personen, få dem til å le. Valgfritt: gjør dette til et stille spill.

Dumme setninger.

En person velger 5 tilfeldige bokstaver. Barn kommer med setninger der hvert ord starter med den angitte bokstaven. For eksempel HRTB. H arry r ead t hree b ooks.

Oppfinn haiku.

Min sønn og jeg pleide å 'skrive' haiku på vår tur til skolen. Å lære om haiku var en del av poesiutfordringen vår, som du kan lese om her: haiku og hyperbole .

Oppfinn limericks.

Nå som vi snakker om poesi, hvorfor ikke prøve deg på limericks også. De gir seg mye fnis. Lær om limericks og få noen ideer om hvordan du starter.

Hvis du ikke er overbevist om å bruke poesi som et ventespill, kan du lese om disse 8 måter poesi beroliger barn på !

Vil du heller?

Still spørsmål til hverandre som begynner 'vil du helst'? Den målte moren har 100 spørsmål du kan skrive ut hvis du foretrekker å ha en forsyning i vesken.

Tommelfinger krig.

Til tross for at jeg alltid vinner, blir 7 åringen min aldri lei av å utfordre meg til en tommelfinger krig.

Ordkjede.

Velg et emne, for eksempel mat. Den første personen sier et ord, den andre personen sier det ordet pluss sitt eget, den tredje personen sier de to første ordene pluss hennes eget, og så videre, fortsett til noen ikke lenger kan huske ordkjeden.

Lydkjede.

En person starter et mønster ved hjelp av snaps eller klapper. De andre må gjenta mønsteret. Den første personen legger deretter til mønsteret, og de andre må gjenta dette lengre mønsteret. Spillet fortsetter til ingen kan huske mønsteret.

Lydball.

En person mimer å kaste en ball mot en annen person mens den lager en dum lyd. Den andre personen 'fanger' ballen mens den gir samme lyd. Deretter 'kaster' han ballen tilbake med en ny lyd. Fangeren 'fanger' ballen som lager denne nye lyden, og 'kaster' den deretter med en annen lyd.

20 spørsmål.

25. okt stjernetegn

Det er en klassiker, ikke glem det!

Del det på Facebook:

  • 5 morsomme tenkespill
  • Tungevridere : øyeblikkelig kjedsomhet for barn
  • 15 ordspill for barn
  • Prikker og bokser : penn- og papirspill for kjedelige barn
  • Land, sjø og luft : øyeblikkelig innendørs aktivt spill
  • Brain teasers for familiesammenkomster

Hjernestillende ventespill barna vil elske.

Del Med Vennene Dine: