Finn Ut Antall Engel

21 matte kunstprosjekter for barn

Matematikk kunstprosjekter er en unik måte å kombinere høyre og venstre hjernelæring. Begge guttene mine liker matte, men de skriker ofte når jeg foreslår: 'la oss gjøre et kunstprosjekt!' Det er liksom deprimerende for meg, siden jeg mye heller vil ta ut malingen enn å utføre beregninger. Løsningen min har vært å gjøre matteinnlæring kreativ med matte kunstprosjekter og aktiviteter.diktideer for ungdomsskolen

Matematikk kunstprosjekter og ideer for barn. Over et dusin ideer for å inspirere til kreativitet.Jeg må bli bedre om å ta bilder av matematikkens økter. Kanskje nå som jeg har et nytt kamera, kan jeg få noen anstendige bilder. Men jeg går bort. Uansett ... Jeg trodde det ville være morsomt å runde opp noen matte kunstideer som vi har prøvd, pluss noen jeg har funnet på internett som er i min virtuelle 'å prøve' bunke.

Det beste med alle disse matte kunstprosjektene er at de får mattebarn til å tenke på kunst og kunst barn å tenke på matte!

Matematikk kunstprosjekter og ideer

Tessellasjoner . Vi har gjort dette flere ganger, og på en eller annen måte blir det aldri kjedelig.Utforsk Symmetry .  • Dette er flott for yngre barn. Du er sannsynligvis kjent med oljen som bretter papiret i to og smoosh-triks. Du kan lag symmetri kunstfri stil, som vi gjorde .
  • Lag nydelig matte kunst med parabolske kurver . Sønnen min designet sitt eget øyeeple !!
  • Skape nydelige gjenstander som disse sommerfuglene fra Buggy and Buddy.
  • Disse symmetri kunst aliens få meg til å smile.

Gjør nummerserier til kunst .

  • Vi gjorde dette da vi snudde pi inn i et bybilde
  • Spirolaterals vil hjelpe barna å øve på multiplikasjonstabellene sine.
  • Skape Fibonacci art med sirkler.
  • Dette Fibonacci valentine fra Math Four kan tilpasses når som helst på året.

Bruk matteverktøy til å lage kunst. Dette er en av favorittideene mine!Utforsk matte kunst med former .Hva foretrekker barna dine, matte eller kunst? Gjør du noen gang matte kunstprosjekter med barna?

Trenger du flere ideer?

25 lekne og kreative matematikkideer .Matematisk kunstaktivitet og bildebøker

Del Med Vennene Dine: