Finn Ut Antall Engel

7 måter å manifestere drømmene dine og oppnå dine mål

Hvordan manifesterer du dine drømmer og mål?

7 måter å manifestere drømmene dine og oppnå dine mål

Måter å manifestere drømmene dine og oppnå mål

Innhold

Scenen i drømmene dine åpner seg på en hvit sandstrand. Det er en over vann villa. Innsiden er
fantastisk dekadent. Bare ved å se deg rundt i rommet vet du at det er luksuriøst og eksklusivt. Et lykkelig par spruter utenfor i vannet. De nyter grundig sitt private stykke paradis.

Høres bra ut, ikke sant? Hva skal ikke like. Enten det handler om den turen til Paris, drømmer vi alle drømmehuset i det velstående nabolaget, drømmejobben med hjørnekontoret.

Lær hvordan du kan manifestere dine drømmer og mål

Alle drømmer. Men det er noen få som faktisk klarer å gjøre overgangen fra drømmer til virkelighet. Vi kunne si at alt har å gjøre med flaks av trekningen, men det er ikke det. Sannheten er at når du sammenligner historiene til mange mennesker som var i stand til å realisere drømmene sine, vil du finne røde tråder i alle historiene deres. Den gjennomsnittlige personen KAN nå drømmene sine (uten å stole på å velge de vinnende lottotallene). Jeg er et folk, så jeg skal dele noen tips om manifesterer drømmene dine .

Tips nr. 1: Se det for å oppnå det

Eksperter på tvers av forskjellige felt er enige om at visualisering er nøkkelen. Mange berømte suksesshistorier krediterer visualisering med å hjelpe dem til oppnå sine mål. Jim Carrey hadde fortalt en historie om hvordan han, da han var en fattig og sliter komiker, skrev en sjekk på 10 millioner dollar for utførte tjenester. Han holdt innsjekkingen i lommen som en konstant påminnelse om hvor han ønsket å nå. I 1994 fikk han betalt nøyaktig 10 millioner dollar for sin rolle i filmen Dumb and Dumber.

Visualisering er teknikken for å holde et bilde av hvor du vil være i tankene dine (prøv også å føle den autentiske følelsen av hvordan det ville være å realisere din spesifikke drøm). Ved å gjøre dette vil du få underbevisstheten til å sparke inn og jobbe mot det målet.

En annen måte å visualisere er å lage et visjonstavle. Det er her du tar et plakatbrett og deretter får tak i noen blader og klipper ut bilder, sitater, ord, grafikk som har å gjøre med ditt spesifikke mål. Du kan deretter henge dette brettet på veggen som en daglig påminnelse om hvor du vil være og hvordan du vil bo.

Tips 2: Fokuser på det du vil ha

Dette kan virke åpenbart, men mange gjør dette galt. I stedet for å fokusere på det de vil ha, fokuserer folk på det de IKKE vil ha. De Lov om tiltrekning lærer at universet ikke behandler negativer, bare energi. Hvis du legger energien din i å tenke, vil jeg ikke at det skal regne, universet behandler bare regn. Så hva er en annen måte å se på dette? Du kan fokusere tankene dine, jeg vil at solen skal skinne. Begge tankene ønsker det samme utfallet, men den ene fokuserer på det du faktisk vil i stedet for det du ikke gjør.

Et annet eksempel, i stedet for å tenke, vil jeg ikke være overvektig, du kan tenke, jeg vil være i form og sunn. Samme idé. Men den ene har en negativ konnotasjon, og den andre er mer positiv.

7744 nummer

Tips nr. 3: Fokus, fokus, fokus

Du har satt deg målet. Du kan se det i tankene dine. Nå FOKUSER eller følg ett kurs inntil vellykket (jeg kastet et anagram der for å holde det interessant). Ved å fokusere på målet ditt, vil du hele tiden jobbe mot det. Lag en liste over små mål du trenger å oppnå for å nå det endelige målet. Hvis det er målet ditt å være huseier om to år, kan du starte forskningen. Hvor vil du bo? Hva er prisen på boligen du er interessert i? Hva er minimum forskuddsbetaling nødvendig? Hvordan er kredittpoengene dine? Når du har forsket, setter du små mål du kan nå. Kanskje du må spare $ 500 per måned i 24 måneder for å ha nok å legge ned. Kanskje du må begynne å forbedre kreditten din.

Når du bryter ned det som trengs, blir det lettere å ta alle de små trinnene
nødvendig for å nå det endelige målet. Du kan også meditere om målet ditt . Lag en daglig bekreftelse som vil hjelpe deg med å nå målet. Ikke henvis den til søppel skuffen til ditt sinn; hold drømmene dine i front, og fokuser og vær åpen for å oppnå dem.

Tips nr. 4: Takknemlighet er navnet på spillet

Det er en tankegang som sier å tillate mer overflod i livet ditt , må du først være takknemlig for det du allerede har fått. Det er fornuftig hvis du tenker på det. Hvis jeg har gitt deg en flaske vann, og du ikke er takknemlig for det (kanskje du til og med er foraktelig over det), og da krever du en flaske pop, vil svaret mitt være Ingen fru !. Det er ingen måte jeg skal gi noe til noen som ikke er takknemlige for det de allerede har fått. Det samme gjelder universet. Hvorfor bør du få flere muligheter og mer suksess hvis du ikke er takknemlig for det du allerede har?

Føler du at du ikke har noe? Du lever og puster, ikke sant? Vær takknemlig for det. Ved å være takknemlig for det du allerede har, åpner du deg for mer overflod.

Tips nr. 5: La det gå

Fortiden kan fungere som en bånd, og holder deg til en livet du ikke lenger vil leve. Hvis du vil ha noe nytt for deg selv, må du virkelig gi slipp på frykten, bekymringene og fordommene dine, selv om de er basert på tidligere erfaringer. Så noe gikk ikke første gang, det er ingen grunn til ikke å prøve igjen (og lære av feilen tidligere, slik at du ikke gjentar den). Mange mennesker holder fast ved fortidssår fordi de ikke har gitt rom for nye muligheter til å komme inn i livet. Et anagram for frykt er falske bevis som vises ekte.

Ikke la dette falske beviset kontrollere livet ditt. Slipp tunge følelser og negative tanker som holder deg tilbake. Når du har gjort dette, vil du ha en mer positiv sinnstilstand og vil frigjøre positiv energi inn i atmosfæren.

Tips 6: Behold troen

Ingenting skjer over natten. Avhengig av din spesielle drøm, kan dette være en prosess på mange år for å komme dit du ser for deg selv. Er du en undergrad som ønsker å bli hjernekirurg? Da vet du at du har over 10 år til å realisere den drømmen fullt ut. Det er lenge før du når det endelige målet. Sett små milepæler langs veien som du kan feire som hjelper deg med å holde deg på sporet. Uansett mål, hold troen.

Universet fungerer til din fordel; du er fokusert og visualiserer drømmene dine. Det vil skje. Alt som er verdt å ha er verdt å vente på.

Tips nr. 7: Jobb!

Bibelen sier: Tro uten gjerninger er død. Dette betyr at det ikke er nok å ha tro på det noe vil skje . Du må jobbe mot det også. Dette er ikke et magisk show, med ting som ser ut som tynne luft . Det trengs også arbeid. Vil du være skuespiller?

Du må gå til en audition eller to. Vil du være i form? Du må spise riktig og trene. Vil du lære å kjøre? Du må ta en klasse, eller i det minste få en venn til å lære deg. Uansett mål, må du legge inn svettekapitalen og faktisk jobbe mot målet. Ikke bekymre deg! Du kommer til å gjøre det der.

Et kjent sitat sier: Reisen på tusen miles starter med et enkelt trinn. Definer hva du vil ut av livet , og bruk disse tipsene for å hjelpe deg med å ta det første trinnet.

Ikke drøm livet ditt. Lev dine drømmer .

Del Med Vennene Dine: