Air Element in Astrology: Air Element Names and Personality

Hva betyr det å være et luftelement?

Air Element in Astrology

Alt om luftelementet i astrologi

InnholdHva er de fire elementene i astrologi? Luftelementet er et av de fire elementene i astrologi . De andre tre er jord , vann , og Brann . Disse fire elementene arbeide sammen for å holde skiltene balanserte. Imidlertid har hvert element mer kraft over tre av tolv dyrekretsen . Disse skiltene vil ha flere av egenskapene som samsvarer med hvilket elementtegn de er under.

Denne artikkelen vil diskutere luftelementets symbolikk, beskrive de tre lufttegnene og deres luftelementkvaliteter, skissere samspillet mellom luftelementskilt og tegn på andre elementer, og snakk om husene i astrologi som styres av luftelementet.

Symbolikken til luftelementet

Hvilke dyrekretsen er luftelementet? De luftelement er kjent for å være lett, sosial, intelligent , og oppfattende . Luftelementtegn har også disse egenskapene. Den mest bemerkelsesverdige luftelementskiltkvaliteten er deres kommunikasjonsevner. Luftskilt : Tvillingene , Vekten , og Vannmannen - er gode til å snakke med omtrent alle. Deres luftige natur hjelper til å holde samtalen lys når den trenger å være, men de kan blåse ordene hardere om de trenger det.

Luft kan passe inn i hva som helst, gå hvor som helst og gå over eller under hva som helst. Luft er mest fleksibel ting at det er, og luftskiltene får denne kvaliteten. De kan endre planer så raskt som de trenger, selv om ikke alle luftskilt er glad i endring. De luftskilt kan også ha en tendens til å være fordomsfri mennesker. De er fleksibel nok til å forstå hva noen går gjennom.

Til slutt er luftskilt strålende. De vil ta på seg enhver utfordring som kommer på dem. Luftskilt elsker å lære nye ting, selv om de ikke alltid lærer tradisjonelt. De vil lære så mye om verden rundt seg som de kan, og de er ikke redd for å reise og utforske verden hvis det er det de trenger å gjøre for å lære så mye som mulig.

Air Element Astrology: Air Signs

De tre luftelementskilt er Tvillingene , Vekten , og Vannmannen . Av alle de tolv dyrekretsen , disse tre tar på seg luftegenskapene best. De bruker alle sine luftegenskaper på forskjellige måter for å oppnå sine egne mål og for å matche trekkene til tegnet deres.

Tvillingene (21. mai - 20. juni)

Tvillingene er en foranderlig luftelementtegn , som betyr at det er minst festet til lufttegnene ut av de tre lufttegnene. Dette tegnet er et strålende tegn som kjeder seg lett. Dette tegnet elsker å lære nye ting på nye måter, ikke i klasserom.

De ser også ut til å få venner uansett hvor de går. Tvillingefolk kan være utsatt for humørsvingninger, lette og luftige ett minutt, og fungere som en kald bris i neste.

Vekten (23. september - 22. oktober)

Vekten er en kardinal luftelementtegn , som betyr at den faller midt i Gemini og Aquarius når det gjelder hvor godt de holder seg til luftskiltkvaliteter. Disse menneskene liker å finne balanse i livet. De er som en kald bris om høsten og en varm bris om sommeren noen ganger, men mesteparten av tiden er de et sted i midten.

De liker vennene de har, men de er ikke spesielt motivert for å få nye venner. Dette tegnet er intelligent og elsker en blanding av tradisjonelle klasserom og spennende nye taktikker for å lære nye ting.

Vannmannen (20. januar - 18. februar)

Ifølge luftelement , Vannmannen er fast luftskilt, tilpasses nærmest lufttegnsegenskaper . Dette tegnet er strålende, men de liker ikke å lære etter tradisjonelle metoder. Reise, møte nye mennesker og prøve nye ting er Aquarius-personens favorittmåte å lære.

Dette dyrekretsen får kortsiktige venner hvor de enn går, men har også noen få langsiktige venner. Vannmannen har den luftigste holdningen av alle. De lar brisen føre dem til seg Neste destinasjon , og de sørger for å ha det gøy uansett hvor de går.

Air Element Astrology: Air Sign Interaction

Hvert element samhandler med de tre andre elementene på forskjellige måter, eller nærmere bestemt elementets tegn og deres interaksjon med hverandre. Luftelementer prøv å løfte andre skilt, som har varierende resultater for hvert elements skilt.

Interaksjon med vannskilt

Når luftskilt samhandler med vann tegn , ting har en tendens til å ha sine motsetninger, men noen ganger tiltrekker motsetninger seg. Vannskilt virker mer på følelsene sine, mens luftskilt fokuserer mer på fakta eller deres intuisjon. Når disse tegnene arbeide sammen , de hjelper til med å balansere hverandre. Dette hjelper dem til å ta bedre beslutninger i mange områder av livet.

1019 betydning

Interaksjon mellom luftskilt

Når to luftskilt komme sammen, løfter de hverandre høyere enn de noen gang kunne på egenhånd. De oppfordrer hverandre til å fullføre sine mål, og jobber alltid med å heve den andres humør når de føler seg ned. De kan også sette hodene sammen for å løse ethvert problem som kan komme opp. To luftskilt er bedre enn ett!

Interaksjon med brannskilt

Luft og brannskilt lage et vilt par. Brann tegn er intense, mens luftskilt pleier å være litt kjøligere. Brannskilt er også eventyrlystne og kan lett påvirke luftskilt for å komme med på turen. De vil sannsynligvis mate hverandre på forskjellige måter. De burde ikke gjøre noe for å irritere hverandre, ellers vil noen bli brent.

Interaksjon med jordskilt

Jordskilt er det motsatte av luftskilt. De er stabile og jordet, mens luftskilt er nysgjerrige og eventyrlystne. Disse to prøver å få frem det beste i hverandre. De hjelper også hverandre med å balansere. De gjør tingene som andre ikke kan gjøre. Disse tegnene er gode til å dele og gjøre den andre til en bedre person for å møte dem.

Air Element Astrology: Hus styrt av Air Element

Hvert element i astrologi hersker over tre astrologiske hus . Luftelementet hersker over tredje, syvende og ellevte hus. Når et tegn er i disse husene, vil deres luftlignende egenskaper sannsynligvis skille seg ut.

Tredje hus

I tredje hus , er fokuset på kommunikasjon og intelligens. Når det er i dette huset, vil folk sannsynligvis snakke mer med familiemedlemmene sine, men de vil sannsynligvis også snakke med nye mennesker på sine reiser. Intelligensdelen av dette huset vil gjøre folk mer oppmerksomme på hva som er rundt dem. Å legge merke til flere små detaljer kan også gjøre det sosiale livet deres bedre.

Syvende hus

De syvende hus handler om personlige forhold. Ekteskap blir ofte sett på som hovedforholdet i dette huset, men alle andre personlige og en-til-en-forhold teller for dette. I løpet av dette huset vil folk sannsynligvis fokusere på og forbedre forholdene sine. De kan også finne ny mening i deres nåværende forhold.

Det ellevte hus

De ellevte hus har å gjøre med fellesskap og sosialisering innen store grupper. Mens de er i dette huset, vil folk sannsynligvis lage mål for gruppen sin eller prøve å finne andre måter å forbedre den på. Å merke seg selvets betydning i en større gruppe har også en tendens til å skje i løpet av denne tiden.

SAMMENDRAG: Luftelement

De luftelement prøver å få frem det beste i en persons sosiale liv og med sin egen intelligens. Selv om det bare er tre tegn som er heldige nok til å bli betraktet som luftskilt, kan andre tegn fremdeles lære noe av luftelementet. Det påvirker hver persons liv, enten det er gjennom hus eller relasjoner. Luftelementet gir stor innflytelse på alles liv.

Les også:Alle 4 elementene i astrologi

Brannelement

Jordelement

Air Element

Vannelement

Del Med Vennene Dine: