Finn Ut Antall Engel

Vannmannen Stjernetegn: Egenskaper, egenskaper, kompatibilitet og horoskop

Hvilke tegn tiltrekker vannmannen?

Vannmannen Stjernetegn

Vannmannen Stjernetegn: Alt om vannbærerens astrologi

Innhold

Vannmannen dyrekretsen er den vann bærer og det ellevte tegnet på dyrekretssyklusen. Det er en fast skilt , som faller hver midtvinter . Vannmannen er også den siste av de tre luftelement dyrekretsens tegn. Dette betyr at den overskrider Tvillingene ’Impishness og Vekten Sin sjarm inn i samfunnsmessig oppmerksomhet. Dens styrende planet er en komplisert sak. Opprinnelig var det Saturn til planeten Uranus ble funnet. Nå, Saturn regnes som en mindre planetarisk innflytelse.

22 sept dyrekretsen

Vannmannssymbol:
Betydning:Vannbæreren
Datointervall:20. januar til 18. februar
Element: Luft
Kvalitet: Fikset
Herskende planet:Uranus og Saturn
Beste kompatibilitet: Tvillingene og vekten
God kompatibilitet: Skytten og Væren

Vannmannen Zodiac trekk og egenskaper

Vannmannen stjernetegn er en gruppeorientert person, men bare i det liker de å samarbeide med andre for å oppnå et mål. De også elsker deres frihet og verdsetter det over nesten alt annet.

Følgelig Vannmannen sol tegn kan ha en enorm vennekrets, men de frykter intimitet, selv fra familiemedlemmer. Deres kjærlighet til andre tempereres av deres vanskeligheter med å forstå hvordan de skal håndtere sine egne følelser; hvis bare kjærlighet kunne være en intellektuell øvelse! Denne indre uroen produserer veldig eksentriske mennesker som ønsker å forandre verden på sin måte.

Aquarius Zodiac Positive Traits

Vannmannen dyrekretsen bryr seg mye om denne verden og menneskene i den. Det er ikke uvanlig å finne dem som leder en ideell virksomhet eller frivillig organisasjon. Oftere enn ikke, dette er hvordan de lever. Vannmenn er veldig flinke til samle store grupper av bekjente og til og med tilhengere som er fokusert på de samme målene. Deres inntak av verden er i stor grad filosofisk og ikke utsatt for å kjøre på følelser. Så lenge ting holder seg på det intellektuelle planet, Vannmannen stjernetegn er gode kommunikatorer også. Denne ferdigheten er tross alt nødvendig for å organisere grupper.

Aquarius Zodiac Negative trekk

Vannmannen stjernetegn er følelsesmessig stunt og må jobbe med dette til har sunne mellommenneskelige forhold. Ellers har de en tendens til å piske ut med stædighet, sarkasme og til slutt løsrivelse som kan sees på som kulde. Dette er alle forsvarsmekanismer.

Innvendig føler mange dyrekretser fra Aquarius seg ensomme og isolerte, men de vet ikke hvordan de skal nå ut. Dette er ikke å si at de trenger en større katarsis. Men hvis personen nærmest dem er tålmodig til å ta skritt for å hjelpe dem med å åpne seg, kan det gjøre underverker. Dessuten kan disse forsvarene få dem til å virke usårbare å angripe, men ingen er det.

Aquarius Man Egenskaper

Det første noen vil merke om Vannmannen (eller en hvilken som helst Vannmann) er det faktum at han er en ikke-konformist i enhver forstand av ordet. Han er progressiv, og han søker å frigjøre andre fra deres skjevheter og andre konseptuelle begrensninger. Hans visjon kan komme over som altfor ambisiøs, men ikke fortell ham det! En ting Vannmannen ikke liker er negativitet. Denne mannen elsker tanke- og bevegelsesfriheten. Ikke bli overrasket om han tar avsted for det lengste hjørnet av verden for et humanitært oppdrag i siste øyeblikk! [ Les hele artikkelen ]

Vannmannen kvinne egenskaper

De Vannmannen kvinne er en idealist og (selvfølgelig) en ikke-konformist. Hun er lojal mot sine lokale økologiske bønder, familieeide butikker og fair trade-virksomheter (med mindre hun hører om uetisk praksis). Folk er en annen sak for henne.

De Vannmannen kvinne er omgitt av dem, men holder dem på armlengdes avstand. Å utfordre hennes idealer er ikke en god idé. Hun vil raskt grave seg i hælene og kjempe for alt hun er verdt! Denne kvinnen elsker eksotiske reiser med et formål like mye som hennes mannlige motstykke, og Vannmannen dame krever frihet til å gjøre det hun vil når hun vil! [ Les hele artikkelen ]

Aquarius Zodiac Sign in Love

Vannmannen i kjærlighet

Hvis kjærlighet var en mental øvelse, Vannmannen i kjærlighet ville være i fin form! Dessverre er dette ikke tilfelle. Hvis du finner at du faller for en vannmann, må du beskytte hjertet ditt og ta deg god tid. De gjør det best med å begynne som venner først. Gi dem tid til å bygge opp tillit.

Mest Vannmannen i kjærlighet er rett og slett ikke god til å uttrykke sine følelser, og hvis de føler seg presset til å gjøre det, vil de gi deg den kalde skulderen, selv om de virkelig liker deg. På den positive siden er deres quirky, frisinnet natur vil gjøre et Aquarius-forhold alt annet enn kjedelig. En dag er du på piknik for å øke bevisstheten om hjemløshet, og den neste vil han eller hun ta deg med til Karibien! [ Les hele artikkelen ]

Aquarius Man in Love

An Vannmannen forelsket vil du kanskje ha en partner i livet for å diskutere filosofi, hjelpe til med veldedighetsarbeidet, og til og med gå på sprø datoer med, men kjærlighet? Det er et vanskelig spørsmål for ham. Dypt inne vil han kanskje ha den slags forbindelse, men det gjør ham ukomfortabel. En ting er sikkert; han må ha en partner som er like uavhengig som han er.

Det siste Vannmannen mann forelsket ønsker er noen som er klamete og trengende. Det er menneskene han hjelper, ikke de han lar inni sin indre sirkel! EN stabil person med en karriere og livet til seg selv er det Aquarius-mannen er ute etter. Selv om han kanskje ikke viser tegn på sin kjærlighet, eller til og med føler seg komfortabel med å fortelle deg de tre små ordene, men hvis han forplikter seg til deg, vil han gjøre alt for deg. Noen ganger er det nok.

Aquarius Woman in Love

De Vannmannen kvinne forelsket er lyst, godt lest, eksentrisk og sterkt uavhengig. Hun slipper ingen inn i hjertet; tankene hennes, kanskje, men ikke følelsene hennes. Hvis du faller for henne, gi henne god plass, både fysisk og følelsesmessig. Som hennes mannlige ekvivalent, vil hun at noen skal dele sine eventyr og veldedige virksomheter med, ikke noen som forventer at hun blir hjemme og baker informasjonskapsler.

Respekt og gjensidig interesse for å gjøre verden til et bedre sted vil vinne vannmannen kvinnen raskere enn blomsterbuketter eller andre tradisjonelle kjærlighetstegn . Hun ønsker et likeverdig partnerskap der ingen av sidene er underordnet den andre. Hvis du kan tilby henne det, kan hun være verdt innsatsen!

Dating en vannmann: Kjærlighetskompatibilitet

Vannmannen er en luft så de to andre luftskiltene ( Tvillingene eller Vekten ) passer godt. Disse tegnene er menneskerettede tenkere. Tvillingene er de beste av de to tegnene, fordi de kan takle Aquarius zodiac folks behov for personlig frihet bedre enn en Libra kunne. Andre mulige kamper er de nærmeste Brann tegn ( Skytten og Væren ). Det antas at å tilføre litt gnist i luften vil gjøre ting litt levende.

Det er alltid mulighet for to vannmannen som dater hverandre, og de fleste eksperter er enige om at proffene oppveier ulempene, men det er alltid ting å se etter. Vannmannen er mange ting, men praktisk er ikke en av dem. Økonomi kan være et problem. Finne en forbindelse som går dypere enn et engasjert vennskap er en annen. Det absolutt verste valget er Skorpionen på grunn av tegnets konstante kamp for makt og kontroll i et forhold. Den frihetselskende Vannmannen stjernetegn ville ikke tolerere det. [ Les hele artikkelen ]

Dating en vannmann mann

Aquarius astrologi tegn, generelt, er alltid involvert i humanitære anstrengelser, så den beste måten å komme nær en Aquarius mann er å bli involvert i en bevegelse selv. Men hvis du ikke bryr deg om årsaken, vil han raskt fange opp og pusse deg til side. Hans sinn og kropp er i konstant bevegelse, og du må følge med ham. Snakk med ham om sosiale eller politiske spørsmål som interesserer deg, men ikke bli ledig. Det vil kjede ham veldig raskt.

Fordi din Vannmannen på en date er en så sosial skapning, er det best å ikke forvente mye tid alene med ham, selv ikke på datoer. Han vil inkludere alle på eventyrene dine. Mest av alt, ikke forvent et dypt sentimental vedlegg. Dette tegnet er intellektuelt, ikke emosjonelt. Hvis det ikke plager deg, vær forberedt på et partnerskap fullt av morsomme eventyr og få kjedelige øyeblikk. Målet hans er å gjøre noe godt i verden. Hvis du blir hos ham, kan det hende du bare gjør det samme.

Dating en vannmannskvinne

Ikke la henne tilsynelatende kulde slå deg av; det er så mye mer å dating vannmannen kvinnen ! Hun er overbevisende, særegen, vittig og strålende, for ikke å nevne, full av non-stop energi! Hvis du kan følge med henne, er hun verdt det. Hun elsker å dele ideene sine, så en god måte å henvende seg til henne er å spørre henne om dem eller fortelle henne hvilke veldedige formål du er involvert i og be om råd. Sjansen er stor for at hun har gode ideer.

Når det gjelder dating en vannmannskvinne , tradisjonelle valg er ikke en god idé. Helt ned til kjernen er hun ikke-konformist. Derfor er tradisjonelle gaver ute også. Sannelig, hun verdsetter enkle ting som god samtale og en ettermiddag som jobber på et suppekjøkken. Hvis du vil skjemme bort henne, kan du overraske henne med noe uvanlig som strikkhopping eller en kort tur til et eksotisk sted. Hun er kanskje ikke den gifte typen, men hvis hun slipper deg inn, vil hun være en morsom, fascinerende partner i livet.

Vannmannen Zodiac Seksualitet

Vannmannens stjernetegn er et komplisert tegn når det gjelder seksualitet. Det er sannsynlig at de ikke vil sove med flere partnere samtidig, men hvis det blir kjedelig på soverommet, vil de lete etter en vei ut. For Vannmannen bør sex være en morsomt eventyr . De liker å prøve nye ting, og mest av alt, de elsker uavhengighet.

Med andre ord, ikke forvent at vannmannen skal sove med deg hver natt, ellers vil de føle seg kvalt. Fravær er like viktig som tilstedeværelse. De har få barrierer når det gjelder den perfekte kompisen eller det perfekte utseendet. Det betyr ikke så mye for dem. Aquarians er mer interessert i tankene til en partner.

Aquarius Man Seksualitet

De Vannmannen mann seksuelt er omtrent så fordomsfri som man kan være. Hans partners utseende er ikke øverst på listen, men hans partners hjerner og eventyrlystne er. Hvis du kan tenke deg noe uvanlig å prøve, er han alt for det. Det er faktisk vanskelig å fornærme ham. Det er imidlertid best å holde tritt med ham. Han vil ha en god del av oppmerksomheten og ser sex som en toveis gate.

En ting som skiller Vannmannen zodiac mann seksuelt fra de fleste tegn er hans insistering på å holde sex og følelser helt atskilt. Faktisk er det ganske enkelt en øvelse for ham nesten utelukkende. Han kan gå lange perioder uten intimitet. Det er ikke å si at han ikke liker sex. Det er bare det hans ønske om konstant mangfold i hans kjærlighetsliv inkluderer perioder av meg tid.

Vannmannen Kvinne Seksualitet

Vannmannen kvinne er seksuelt veldig morsom å være sammen med, men veldig vanskelig å komme nær. Hun ser på sex som en sunn, fysisk aktivitet, men lite mer. Det er ikke å si at hun er kjedelig på soverommet - langt fra det! Variasjon og intriger er kjennetegnene ved sexlivet hennes. Hun har akkurat som behovet for variasjon som sin mannlige motstykke, og det inkluderer alene tid. Det siste hun vil ha er sirupete søte ingenting hvisket i øret hennes eller lange kosesamlinger.

Vannmannen kvinne ønsker seksuelt å ha det gøy og prøve nye ting. Gjør ditt beste for å være fleksibel for hennes skyld. Prøv å komme med ideer på egen hånd. Ikke vær redd for å prøve nye ting, og ikke la alt være opp til henne. Sørg for at hun er like lykkelig på slutten som du er. Hvis det ikke er bra å ha en sengepartner enn en ekteskapspartner, er hun kanskje ikke riktig egnet for deg.

Vannmannen som foreldre: Foreldrekompatibilitet

De Vannmannens forelder kan være underholdende, særegent og akkurat som å ha en voksen venn. De kan også være uforutsigbare, utilgjengelige og utilgjengelige når barna trenger en voksen forelder. Fordi vannmannen er så ungdommelig og aktuell i sine synspunkter, er det sjelden generasjonsgap mellom foreldre og barn, selv i tenårene.

Dette gir utmerket kommunikasjon, noe som er viktig, men barn og tenåringer trenger også følelsesmessig støtte. Følelser er kompliserte for Vannmannen foreldre å forstå, enn si å dele. En viktig ting Aquarius foreldre kan jobbe med er å sette opp grenser for barna sine, så langt som Aquarians ikke liker autoritative strukturer. Dette vil hjelpe barna deres til å føle seg tryggere i verden.

Vannmannen som en far

Vannmannen fedre er (ikke overraskende) eksentrisk og uforutsigbar . Dette gjør dem veldig morsomme, men ikke så flinke til å skape grenser. Han elsker å ha smarte, impish barn, og han oppmuntrer nonconformist tanker og utseende. Vil et barn ha en lilla mohawk? Gå for det! En tenåring ønsker å bruke brukte rutete bukser, en blomsterskjorte, stripete sokker (i forskjellige farger) og en sammenstøtende hatt? Gå for det! Noe som kan komme med en uttalelse.

Enda bedre hvis varene ble levert lokalt eller gjennom rettferdig handel. Ting er bra når barna er glade. Når de ikke er det, an Vannmannen far kan være tapt, siden han ikke nødvendigvis er i kontakt med sine egne følelser. Det er flott å være kompis for barna, men de trenger en støttende far for å hjelpe dem gjennom tøffe tider, også. [ Les hele artikkelen ]

Vannmannen som mor

Moro . Det er det beste ordet for å beskrive Vannmannen mor . Hun elsker barna sine, på sin måte. Hun kommer kanskje ikke ut og sier det, men fordi hun tror på å få folk til å føle seg verdifulle og verdt, ser hun på barna sine som ikke annerledes. De mangler vanligvis ikke selvtillit eller selvtillit.

Vannmannen mor elsker å dele hennes synspunkter og kunnskap med barna sine, så vel som følelsen av eventyr. Dette fortsetter gjennom barneårene. Denne moren er hip og aktuell med alle trendene. På baksiden kan hennes ustabile natur og mangel på grenser føre til forvirring og uro hos barna hennes. De trenger litt stabilitet og moro i livet. [ Les hele artikkelen ]

Vannmannen som barn: Egenskaper for gutter og jenter

Vannmannen barn er veldig lyse og krever konstant stimulering, enten det er bøker, sport, musikk eller andre ting å holde dem aktive. Hvis ikke, kan du oppdage at de tar fra hverandre små apparater for å se hvordan de fungerer. Dette skiltet gjør bekjente veldig raskt, men skyer seg unna nære obligasjoner . Disse barna pleier å gjøre sine egne ting og ikke bekymre seg for ting som gruppepress eller å være berømt. Til slutt, Aquarius zodiac kid liker ikke mennesker (inkludert lærere eller andre autoritetspersoner) de synes er intolerante eller støtende, og de prøver ikke å skjule det. [ Les hele artikkelen ]

Aquarius Fitness Horoscope

Den siste tingen en Vannmannen stjernetegn ønsker er et treningsregime som krever en læringskurve og for mye tanke. Tenking skal stå åpen for høyere ideer! Når det er sagt, må du holde deg i bevegelse. Små ting du kan gjøre i løpet av dagen er nyttige, for eksempel å ta pauser fra å sitte ved skrivebordet ditt, gjøre litt strekker seg eller å gå opp og ned i gangen, og å ta trappene i stedet for heisen, er alle nyttige for sirkulasjon. For mer handling, prøv Kampsport . Hvis det krever for mye tanke, prøv HIT (High-Intensity Training ) eller kretsopplæring med venner. Du kan fortsatt være sosial på den måten. For å blande litt sammen, prøv å kaste inn motstandsbånd , til medisinball , eller til og med runder i basseng . [ Les hele artikkelen ]

Vannmannen Karrierehoroskop

Hvis det er en ting, Vannmannen stjernetegn elsker mest, det er uavhengighet. Derfor er det beste å jobbe for deg selv! Hvis du jobber i en gruppe, kan det fungere for deg, forutsatt at det ikke er et strikt hierarki med en krevende sjef. Dine menneskers ferdigheter, fremtidige planleggingsferdigheter , og problemløsende ferdigheter er gode salgsargumenter som kan føre deg inn i flere forskjellige felt.

Provisjonsbaserte jobber som eiendom og forsikring kan være rett opp i smuget ditt. Faktisk, hvis en salgsjobb blir konkurransedyktig, det er desto morsommere for deg! Å jobbe mot en bedre fremtid ved å hjelpe neste generasjon kan være like morsomt for deg, så vurder utdanning eller coaching felt. Til slutt er det alle slags vitenskapelige og tekniske underverk som bare venter på å bli oppdaget - av deg! [ Les hele artikkelen ]

Aquarius Money Horoscope

Vannmannen er fri ånd er utmerket for en selvgående virksomhet, men ikke bra for bokføring. Du finner rutinemessige oppgaver som balansere bøkene , investere og betale regninger ganske kjedelig. Det kan være best å ansette fagpersoner du stoler på for å gjøre disse tingene for deg.

Ellers kan du havne i økonomiske problemer. Når det gjelder overdådige utgifter, er det ikke noe Aquarians gjør. De er faktisk ganske sparsomme. De finner ikke glede så mye i materielle ting, så de prioriterer ikke. Å gi til formål og veldedige organisasjoner er der det er på tide Vannmannen stjernetegn . [ Les hele artikkelen ]

Vannmannen motetips

Vannmenn gjør sine egne ting i livet og når det gjelder mote. Stilen deres er deres egen, og ikke det som er i varehusvinduet i sentrum. Sterke farger , dristige former , noen få smykkestatistikkstykker, og sporadisk uavhengig laget (mest sannsynlig rettferdig handel) utgjør størstedelen av det de eier. Sko må være komfortabel fremfor alt , og hvem bryr seg om de er i stil? Fordi de tilhører så mange forskjellige sosiale grupper, har de utseende som hjelper dem å passe inn på hver enkelt også. De gjør ikke dette for å være falske; de gjør dette for moro skyld. Moro, frihet og sosial bevissthet er det det handler om for dem.

Vannmannen Reisetips

Vannmannen dyrekretsen ønsker ikke å gå til typiske turiststeder. I stedet ville de i stedet dra til steder der de kan finne opplysning og vennlige lokalbefolkningen. Petra i Jordon er kanskje ikke så trygg som den en gang var, men det er en fantastisk pilegrimsreise. Dette UNESCOs verdensarvliste er mer enn bare fasaden som ofte vises. Et villere alternativ er Mount Kilimanjaro i Tanzania. Det er guidede turer, men det passer også til en Vannmann reisende å tilbringe tid med innfødte folk, lære om deres historier og legender. Faktisk er verden fylt med mindre kjente underverk. Det tar bare litt forskning, som Vannmannen er ganske god på.

Berømte vannmannen personligheter

 • Oprah Winfrey
 • Jennifer Aniston
 • Taylor Lautner
 • Emma Roberts
 • Mischa Barton
 • Ellen Degeneres
 • Justin Timberlake
 • Bob Marley
 • Ed Sheeran
 • Harry stiler
 • Alicia Keys
 • Nick Carter
 • Dr Dre
 • Michael Jordan
 • William Henry Harrison
 • Abraham Lincoln
 • William McKinley
 • Franklin D. Roosevelt
 • Ronald Reagan
 • Gertrude Stein
 • Langston Hughes
 • Charles Dickens
 • Toni Morrison
 • Christian Dior

Liste over 12 stjernetegn

Væren

Tyren

Tvillingene

Kreft

Leo

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

japanske noveller med moralsk leksjon

Vannmannen

fisk

Del Med Vennene Dine: