Finn Ut Antall Engel

Jomfruens stjernetegn: egenskaper, egenskaper, kompatibilitet og horoskop

Hva er karaktertrekkene til en jomfru?

Jomfruen Stjernetegn

Jomfruens stjernetegn: Alt om jomfru astrologi

Innhold

Jomfruen dyrekretsen er Jomfruen, som fokuserer på rensing og plikt. Det er det sjette dyrekretstegnet, og det regnes som Muterbart tegn av sommer . Muterbar tegn gjør oppryddingsarbeidet til kardinal og fikset tegn, og dette passer jomfruen til en tee. Den andre av tre Jordelement tegn etter Tyren og dens herskende planet er Kvikksølv , sendebudet. Merkur var ikke bare kjent for sine kommunikasjonsevner, men for å kjøre endeløse oppgavelister for gudene til Olympus. Jomfruens evne til å krysse av for detaljerte oppføringer og multitask faller helt i tråd med stillingsbeskrivelsen.

Jomfru symbol:
Betydning:Jomfruen / Jomfruen
Datointervall:23. august til 22. september
Element: Jord
Kvalitet: Muterbar
Herskende planet:Kvikksølv
Beste kompatibilitet: Tyren og Steinbukken
God kompatibilitet: Kreft, Skorpionen og stykker

Jomfruen Zodiac trekk og egenskaper

Jomfruen stjernetegn kan være nærende, men han eller hun er også veldig interessert i å sørge for at ting blir gjort på en bestemt måte. Å følge instruksjonene, å organisere ting og være effektiv er av største betydning for Jomfruen. Jomfruhoroskoptegnet er ingenting om ikke en detaljorientert perfeksjonist .

Ledende med et godt eksempel kommer naturlig til dette tegnet, og jomfruen stjernetegn er hardtarbeidende, noe som også er en forutsetning for ledelse. Det viktigste Jomfruer kan gjøre for seg selv er å lære å ta en pause fra alt en gang i blant!

Jomfru Zodiac Positive trekk

Rasjonelt er det beste ordet for å beskrive en Jomfruen stjernetegn . De er ingen tull, intelligente, arbeidsnarkomane. La andre kaste bort tiden med dagdrømmer, Jomfruer har virkelig arbeid i den virkelige verden å gjøre! Fordi de ser verden gjennom logikk og analyse i stedet for følelser, er de veldig gode på praktiske, komplekse oppgaver.

599 nummer

Selv om det er sant at de er perfeksjonister, er de ikke arrogante med det. Snarere kan de forbli ganske beskjeden , selv i møte med store prestasjoner . Jomfruen sol tegn ser alltid etter lære noe nytt , siden dette er spennende for dem. Til slutt, på grunn av de totale positive egenskapene, er de ekstremt pålitelige.

Virgo Zodiac Negative trekk

Jomfruen stjernetegn har normalt en visjon i sinnet om hvordan perfeksjon ser ut (det er det nærmeste de kommer til å fantasere om noe som helst). Hvis noe faller under den fullkommenheten, vil de ikke hakke ord om seg selv eller noen som jobber med dem. Dette kan gjøre dem veldig vanskelige å leve eller jobbe med. Andre kan finne dem for dømmende fordi det er en vanskelig oppgave å glede dem. Det som er verre for dem er deres tendens til å miste detaljene, hva hvis.

Jomfruens mannegenskaper

De Jomfruen mann er ikke en som står inaktiv i lengre tid. Snarere ønsker han å oppnå så mye som mulig til enhver tid. Dette gjør ham til en enorm ressurs på arbeidsplassen , og hans oppmerksomhet på detaljer gir ham et forsprang på de som ikke kan håndtere de detaljene han kan. Det er ikke uvanlig å finne at han vinner priser og kampanjer.

Hvordan er Jomfruen hann utenfor arbeidsplassen? Utrolig nok, mens han pleier å bli oppnådd i alle områder av livet (han nøyer seg med intet mindre), har han en tendens til å være ganske ydmyk. Dette kommer delvis på grunn av hans selvkritiske natur. I stedet for å kaste bort tid på å fantasere om fremtiden, er han opptatt med å planlegge for den. [ Les hele artikkelen ]

Jomfrukvinneegenskaper

De Jomfru kvinne går fast på bakken og har ikke hodet i skyene. I hennes praktiske verden trenger alt organisering og perfeksjonering, inkludert seg selv. Hun vet ikke hvordan hun skal sitte stille og ta ting lett; dette vil gjøre henne veldig ukomfortabel når det er så mye å gjøre i verden.

Noen astrologer hevder at jomfrukvinner spesifikt er tvangsmessige når det gjelder rengjøring av rom. Alt kommer til å gjøre ting perfekte. Ingenting de gjør er halvveis; det er alt eller ingenting. Som et resultat er hun like vellykket på jobben som Jomfru menn. Jomfru kvinne elsker å lese og nedlatende kunst, hovedsakelig å analysere og kritisere dem. Hennes sinn er ikke mer i ro enn kroppen hennes. Det søker kontinuerlig etter opplysning og stimulering. [ Les hele artikkelen ]

Virgo Zodiac Sign in Love

Jomfruen forelsket

Bare fordi Jomfruen representerer Jomfruen dyrekretsen forelsket betyr ikke Jomfruer er kløkt! Selv om de kan være helt private og ydmyke om sitt kjærlighetsliv, har de sunne appetitt, og de vil bli elsket. På den positive siden er jomfruer intelligente, nysgjerrige, praktiske, og når de har bestemt seg (som kan ta en stund), er de viet.

Det er ikke uvanlig for en Jomfruen forelsket å ofre sine sysler for en partner. På baksiden, Virgo’s kritisk natur kan dømme et forhold . Så hardt som du er mot andre, er du enda vanskeligere mot deg selv, noe som gjør det vanskelig for deg å være fornøyd. Det er ikke lett å være perfeksjonist! [ Les hele artikkelen ]

Jomfruen forelsket

Fordi han er uendelig praktisk, a Jomfru forelsket mann er for opptatt med sjekklisten sin til å bli plaget med romantiske middagsdatoer. Han må være sikker på potensialet til en potensiell partner. Hva er partnerens styrker og svakheter? Er denne partneren noen han kan perfeksjonere? Dette er viktige spørsmål for jomfruen generelt.

Når han har tatt sin rasjonelle beslutning, har Jomfru forelsket mann er kanskje ikke god til å uttrykke kjærlighet eller følelser, men han vil vise sin kjærlighet gjennom å gjøre ting for sin partner og gjennom å være en god lytter. Han er utmerket til å vise respekt og forventer at partneren hans deler innenlandske, økonomiske og andre voksne oppgaver. Et forhold til en jomfru mann kan føles mer som et nært partnerskap, men ikke redusere omtanke når det gjelder.

Virgo Woman in Love

De Jomfru kvinne forelsket har ikke travelt med å bli forelsket i hvem som helst. Som sin mannlige motstykke har hun en sjekkliste og et analytisk sinn klar til å undersøke potensielle treff. Hun ville i stedet forbli singel enn å bosette seg. Av disse grunnene kan hun bli misforstått og tenkt å være kald og fjern. Sannheten er at hennes sinn ikke er i ro.

En gang i et forhold, den Jomfru kvinne forelsket dissekerer alltid deg og henne selv, motivasjoner, handlinger, samtaler osv. Jomfruer er ikke sjenerte for å si hva de tenker på. Hun vil fortelle deg om noe plager henne, og hun er enda vanskeligere med seg selv.

Dating en jomfru: Kjærlighetskompatibilitet

Siden Jomfruen er en jord de to andre jordtegnene ( Tyren og Steinbukken ) passer godt. De er alle jordnære og praktiske om livet. Av de to tegnene er Steinbukken bedre fordi de utfyller Jomfruens arbeidsnarkomane tendenser. Andre mulige kamper er vann tegn ( Kreft , Skorpionen , og Biter ). Jord og vann blandet er tross alt ingrediensene for å lage liv.

Hva med to jomfruer? De ville forstå behovet for å analysere alt, men to altfor kritiske mennesker i ett forholdet kan være eksplosivt . Den absolutt verste kompatibiliteten er Skytten . Først og fremst kunne de to tegnene ikke være mer forskjellige; Jomfruen er krevende, og Skytten er i det vesentlige med livet. Ingen av de to ville vare lenge. [ Les hele artikkelen ]

Dating en jomfru mann

Du vil sannsynligvis trenge å gjøre det første trekket mens dating Jomfruen . Det beste du kan gjøre er å appellere til hans intellekt. Vær oppmerksom på ham en stund, så du får en bedre ide om hva hans interesser er. Enda bedre, vær ærlig med ham. Han vil ikke lide svindel. Når du har fått oppmerksomheten hans, vil du legge merke til at han ikke er interessert i å spille tankespill, siden han er mer interessert i å bli kjent med den virkelige deg. Ikke bli overrasket om det er ganske tidlig i forholdet, han gir råd og kritikk. Ingenting er utenfor grensene for ham.

Dette er ikke å være frekk; han vil bare hjelpe deg med å nå ditt beste potensial. Jomfruens natur er perfeksjonisme, og den påvirker alle deler av hans (eller hennes) liv. Hvis du ønsker det date en jomfru , må du ta tak i dette. Samtidig kjører denne for perfeksjon vil lede ham å planlegge de perfekte datoene, gi deg de perfekte gaver og være den perfekte gentleman for deg. Det er viktig for ham at han er veldig oppmerksom på deg.

Dating en jomfru kvinne

Jomfrukvinner, som alle jomfruer, er forankret i virkelighet og praktisk . Hvis du vil date en jomfru kvinne , begynn med å engasjere henne i samtaler om årsaker hun bryr seg om. Det verste du kan gjøre er å begynne med den siste sladderen om realitystjerner eller fantasyfilmer. For å holde oppmerksomheten hennes, må du vise henne at du bestemmer deg for å vinne henne.

Vær imidlertid oppmerksom på at Jomfru-damen har andre prioriteringer i livet hennes, for eksempel karrieren (og muligens andre familiemedlemmer). Det kan hende at hun ikke alltid tar seg tid til deg hvis hennes andre preferanser presser på henne. Hvis du plager henne med det, mister du henne. Mens hun er fornøyd med å la deg planlegge datoer, må du tenke gjennom alle detaljene, ellers vil hun tydeliggjøre sin misnøye. Til slutt, hvis du kan håndtere jomfrukvinnenes søken etter perfeksjon på en date, vil du ha en varig, hengiven partner i livet.

Jomfru seksualitet

Jomfruen stjernetegn har fått en dårlig rap fra de som ikke kjenner dem veldig godt. Noen tror de er kald fisk, når deres første nøling kommer av frykten for ikke å være perfekt. De er mennesker behagelige, til tross for deres kritiske natur . Hvis de finner de rette partnerne, og de kan samarbeide med partnerne sine for å finne de rette tingene å gjøre, vil soverommet være et lykkelig sted. Det er imidlertid en ting å merke seg når det gjelder Jomfru seksualitet . Fordi hygiene er så viktig for jomfruer, anbefales det ikke å tilsette mat eller urydde kremer. Jomfruelskeren vil bare tenke på hvordan man best kan rydde opp i rotet etterpå.

Jomfruen mann seksualitet

Detaljer , detaljer , detaljer . Jomfru menn seksuelt handler om detaljene i kjærlighet. Han er ikke veldig sannsynlig å gjøre det første trekket. Dette er ikke fordi han ikke liker sex, men i stedet for at han må fullføre sjekklisten sin først. Dette må være en kompatibel kompis for ham. Hvis han kan overtales til å ta neste steg, kan du bli overrasket.

Jomfruen hann tar sex (som alt annet) veldig seriøst. Målet hans er å sørge for at han gjør alle de riktige tingene for å gi sitt partner glede , og han elsker å se på. Det er ikke uvanlig for ham å lese seg opp om teknikker, selv om han vil være avsky for å innrømme det. Han er ikke en for fantasier eller rollespill. Han er tross alt en realist!

Jomfrukvinne Seksualitet

Jomfru kvinner seksuelt (og menn) setter pris på partnere som er ærlige om hva de forventer i et forhold, inkludert soverommet. Mesteparten av tiden er jomfruhunner ikke interessert i slynger fordi de vil bekrefte dyrekretsens kompatibilitet. Hun har imidlertid en tendens til å være mer eventyrlystne enn sine mannlige kolleger.

Å prøve nye seksuelle aktiviteter er spennende (bortsett fra å bringe fantasi inn i det). Hun er interessert i å gi deg best mulig opplevelse , og hun forventer å motta dette fra deg. Når Jomfru dame gir kritikk, er det best å få råd til å forbedre seg og ikke som en fornærmelse. Hvis hun visste at du følte deg fornærmet, ville hun bli gjort død. Til slutt må du forberede deg på nøye beregnet moro!

Jomfru som forelder: Foreldrekompatibilitet

Jomfruforeldre er praktiske, systematiske og forsiktige. Ikke gitt til emosjonelle utbrudd, de verdsetter intelligens, lydighet og renslighet . Som enhver jomfru generelt, er hvert segment av livet, inkludert de som involverer barna, nøye planlagt og ikke overlatt til tilfeldighetene. Jomfruer er potensatene for detaljer og hva hvis. Vær veldig forsiktig så du ikke dominerer alle aspekter av barnas liv (ettersom det er altfor lett å gjøre).

Også jomfruforeldre er kjent kritisk til seg selv . Hvis barna dine lærer denne oppførselen fra deg, vil det gjøre dem til en stor bjørnetjeneste. På plussiden, hvis barna dine er syke eller trenger deg for noe spesifikt, er du alltid der for dem. Din åpne natur kan føre til altfor kritiske kommentarer, men det kan også føre til ekte kommunikasjon som barn, spesielt tenåringer, trenger i livet.

Jomfruen som en far

Jomfrufedre la tankene gjøre jobben, snarere enn følelsene. På grunn av dette kan de virke fjerne og lite kjærlige. Det er ikke å si at de ikke bryr seg om barna sine. De gjør det, og de viser det i de ekstremt detaljerte planene de lager for barna sine, allerede før de blir født. Perfeksjon og disiplin går hånd i hånd med Jomfruens pappaer .

Hvis et barn går ut av linjen, Jomfrufedre vil ikke hakke ord om det. Han vil være veldig sløv om hvor og hvordan barnet gikk galt. Som jomfru-mødre, må alt være akkurat slik. Det kan komme til frykt for å miste kontrollen. Noe som jomfrufedre kan jobbe med, gir barna deres ekte ros når de fortjener det. Litt går langt. [Les hele artikkelen]

Jomfruen som mor

Jomfru mødre er kjedelige om å holde huset skinnende rent og akkurat slik. Jomfruens tendens til rasjonelle, realistiske og detaljerte tanker overføres til barna dine. Din lidenskap for å holde barna sunne i alle henseender er riktig for dem, i moderasjon.

For eksempel ikke bare Jomfru mødre sørg for at barna deres får vaksinasjoner i tide, men du fører nøye journaler. Du legger vekt på sunne dietter og aktiviteter utenfor skolen. Hvis barna dine trenger hjelp med studiene, stiller du deg selv til disposisjon; når alt kommer til alt setter du baren ganske høyt! [ Les hele artikkelen ]

Jomfru som barn: Gutt og jenteegenskaper

Jomfru barn elsker å være behjelpelig. I motsetning til noen andre soltegn, gjør de ikke dette for kraft eller egen gevinst; de gjør det utelukkende for å være tilfreds med å få det gjort riktig (på sin måte). Noen ganger kan denne konstante interne driften være litt nedlatende, men med tålmodighet og pleie kan de lære at det er mulig å bli elsket selv om de ikke er i konstant bevegelse. Det beste en forelder eller verge for en Jomfru gutt kan gjøre er å hjelpe barnet sitt å lære å le av seg selv og godta feil som en del av menneskets natur. Hvis de kan vokse til å forstå begrepet ubetinget kjærlighet, vil de utvikle seg til herlige mennesker. [ Les hele artikkelen ]

Jomfru Fitness Horoskop

Når det gjelder kondisjon, er jomfruer ikke forskjellige fra dem i noen annen del av livet. De er perfeksjonister. De vil ha resultater nå. Som et resultat er det ikke uvanlig for Jomfruen stjernetegn å presse seg for hardt og ende opp blir skadet eller utbrent. Poenget med den vanlige øvelsen er å komme inn og holde seg i form, ja, men det må også redusere stress. Hvis du lar dine perfeksjonistiske trekk komme i veien, vil det bare legge til mer press i livet ditt i stedet for å være en frigjøringsventil.

En måte å komme seg rundt dette er å jobbe med en treningsøkt. Hvis noe ikke fungerer, kan du fortelle treneren, og han eller hun kan justere treningen. Hvis du presser deg for hardt, kan treneren fortelle deg det også. Ikke glem å gjøre noe gøy innimellom. Ja, en rutine er viktig for Jomfru fitness , men det er å ha det gøy. Prøve dans eller kaste a Frisbee med venner en gang i blant. Å ta en fridag fra metoden for å gjøre noe annet er ikke en dårlig ting! [ Les hele artikkelen ]

Jomfru karrierehoroskop

Til Jomfruen stjernetegn , arbeid er mer enn noe de gjør; det er en del av hvem de er. Selv om de til tider kan virke sjefete og kontrollerende for andre, er den fullkommenheten de søker ikke nødvendigvis for forfremmelse, men for deres tilfredshet. Hvis de er over prestasjoner, blir de lagt merke til av de riktige menneskene, er det bare en fordel. Siden de har uhyggelige organisasjons- og kommunikasjonsevner, fungerer de godt i menneskelige ressurser eller mekling omgivelser.

Legg til det med deres presisjon og evne til å håndtere penger, så Stjernetegn Jomfruen er veldig godt egnet til å være dataanalytikere eller nesten hvem som helst i finanssektoren. Deres ivrige analytiske ferdigheter kan føre dem nedover stien til ingeniørfag eller arkitektur også. Det viktigste a Jomfruen stjernetegn må vurdere er potensialet for vekst i deres valgte yrke, da de sannsynligvis vil utvikle seg rimelig raskt. [ Les hele artikkelen ]

Jomfrupengerhoroskop

Jomfruer er veldig mye et jordskilt når det gjelder penger. De er mest komfortable med et stort reiregg. Heldig for dem er de også smertelig klar over detaljer og veldig flinke til å ikke bruke penger. Dette betyr at mens de vanligvis følger karrierer som betaler dem godt, holder de et godt øye med alle investeringene og transaksjonene.

Jomfruen stjernetegn folk er også kjent som kutte hjørner og sitte på pengene sine, bortsett fra å gjøre gjennomtenkte investeringer som et godt par sko som vil vare flere sesonger eller en god pris på en lærerik ferie. Alt dette legger opp til utmerket økonomisk stabilitet. [ Les hele artikkelen ]

Jomfru motetips

Praktisk oppsummerer en Virgo’s garderobe. Praktiske, men smakfulle sko som varer mer enn en sesong er et must, enten Jomfruen er mann eller kvinne. Elegant og skreddersydde klær dominere det velorganiserte skapet ditt, men du har en og annen uttalelsesdel for utflukter.

De Jomfru zodiac skiltets smykker er klassisk og diskret. Mens du alltid er ryddig og sammensatt, kan du være veldig hard mot deg selv (ikke overraskende). Hår- og ansiktsrutiner er grundige, men de ser ikke ut som du har brukte mye tid på dem . Det siste du vil er at folk tenker at du er bekymret for utseendet ditt!

Jomfru reisetips

Jomfruen stjernetegn , som har en tendens til å overplanlegge alle detaljer, kan ikke bare komme vekk fra alt for en avslappende helg. Feriene deres må ha et formål, mest sannsynlig en pedagogisk. Hvis du reiser med en jomfru, ikke bli overrasket om hele reiseruten er lagt opp med nøye utvalgte aktiviteter, og ikke forvent mye nedetid .

Jomfruer er også effektive når det gjelder lommeboken, så forvent ikke luksuriøs innkvartering. En riktig prøve destinasjon kan være Toulouse i sørvest-Frankrike, snarere enn Paris. Dette fordi Pink City har rikelig med kultur og historie for en mye mindre prislapp.

Berømte jomfru personligheter

 • Richard Gere
 • les Michele
 • Zendaya
 • Cameron Diaz
 • Quvenzhane Wallis
 • Paul Walker
 • Blake Lively
 • Sean Connery
 • Amy Poehler
 • Jimmy Fallon
 • Lilly Tomlin
 • Adam Sandler
 • Rosa
 • Shania Twain
 • Harry Connick Jr.
 • Flo Rida
 • Beyoncé
 • Niall Horan
 • Nick Jonas
 • Kobe Bryant
 • Bernie Sanders
 • William Howard Taft
 • Lyndon B. Johnson
 • Mary Shelley
 • Leo Tolstoj
 • Agatha Christie
 • Stephen king
 • Tom Ford
 • Karl Lagerfeld

Liste over 12 stjernetegn

Væren

Tyren

Tvillingene

Kreft

Leo

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

fisk

31 betydning

Del Med Vennene Dine: