Hva er mitt stjernetegn eller stjernetegn?

hva er stjernetegnet mitt etter fødselsdato?

Hva er Zodiac Sign

Stjernetegn: Introduksjon

InnholdKonseptet med Stjernetegn kom fra de babyloniske astrologene. Men den ble senere innlemmet i den hellenistiske kulturen. Den omfatter tolv stjernetegn de er, Væren , Tyren , Tvillingene , Kreft , Leo , Jomfruen , Vekten , Skorpionen , Skytten , Steinbukken , Vannmannen , og fisk i den rekkefølgen. Hvert av disse tegnene ble gitt navn i henhold til konstellasjonen det ville passere gjennom. Stjernetegnene representerer de forskjellige himmelske attributtene eller fenomenene som på en eller annen måte forholder seg til menneskers karakterer.

første januar dyrekretsen

Skiltene er delt likt over året for å fange dagen og måneden vi ble født. På den annen side har dyrekretsen også en nær tilknytning til de forskjellige synlige syv planetene. I dette tilfellet er solen og månen det deler av verden . Selv om det hovedsakelig blir sett på som universets lys. Begrepet planet i dette er tilfellet betyr vandrere. Verdene blir da sett på som herskere eller påvirkere av forskjellige dyrekretsen .

For eksempel er Neptun influencer av dyrekretsen fisk . Videre, rundt 4thårhundre f.Kr., mange kulturer over hele verden var under påvirkning av babylonsk astronomi. De tok opp symbolikken til dens tegn og himmelleggende betydning og brukte dem på sine studier av stjernene. Noen av disse kulturene inkluderer grekerne, romerne, egypterne og til og med kineserne.

Den forskjellige forskjellen mellom stjernetegn eller stjerne og solskiltet

Astrologi bruker både dyrekretsen og soltegnene for å presentere de forskjellige forskjellene de har. I de fleste tilfeller refererer soltegnet til astrologitegnet. Du må imidlertid huske på at soltegnet er et av dyrekretsens 12 tegn som utgjør horoskopet ditt. Husk at solskiltet er solens poeng som solen tar ved fødselen din. Stjernetegnene er imidlertid de forskjellige stjernene som planetene, solen og månen går gjennom. Stjernetegnet kalles derved astrologiske symboler eller astrologitegn.

Dessuten, ordet dyrekretsen er et gresk ord fra ZODIAKOS som refererer til sirkelen av dyr. Dette er hovedårsaken til at det er dyretegn som representerer dyrekretsen. I tillegg er det rundt tolv dyretegn som bygger opp dyrekretsen. På den annen side inkluderer solskiltene omtrent 40 symboler som danner et nøyaktig horoskops fundament.

I de fleste tilfeller vises solskilt i avisene i henhold til astrologikonsulentenes spådommer. I tillegg bruker de bare projeksjonene og plasseringene som direkte påvirker solen. Når du tar hensyn til solens stilling, vil du henvise til de tolv dyrekretsen, avhengig av måneden den ene ble født. Da er dette solskiltet. Spesialisten her vil gjelde for personers karakterer avhengig av når solen kommer inn og etterlater et tegn. De vil også ta inkluderingen av skuddåret til foreta justeringer til deres årlige spådommer.

Alt om dyrekretsen / Stjernetegnet

Stjernetegnet er også kjent som Stjernetegnet. De symboliserer tilfeldigvis posisjonen som solen inntok i himmelen på det tidspunktet eller perioden du ble født. Derfor tror astrologer at de har betydelig innflytelse på personlighet og atferd som du vil stille ut i livet. Tegnet på at du er født under vil ha mye kontroll over følelsene og egenskapene dine.

Derfor vil de hjelpe deg med å vite hva slags person du er i livet. De har også makten til å lede deg som den fantastiske prestasjoner i livet . Du må imidlertid ha sansen for å prøve dem. Dette betyr at du må ha tillit til å følge læren de gir og erfaringene de vil gi deg gjennom. Alt i mellomtiden må du holde øye med prisen.

Noen av elementene som styrer dyrekretsen og kvalitetene

Fire kjente elementer på jord ha sving på dyrekretsenes krefter. Dette er vannelement , den brannelement , den jordelement , og vind- eller luftelement . De har alle forskjellige egne ferdigheter og symbolikk. Så de kan gi dyrekretsen attributter av forskjellig betydning og styrke. På den annen side har dyrekretsen mulighet til å bære forskjellige kvaliteter.

Noen av dem har imidlertid bare en. Noen av disse inkluderer fikset , kardinal og foranderlig kvaliteter. Alle disse egenskapene hjelper deg å spille spesiell forskjellige roller i miljøet som du vil finne deg selv. Dessuten hjelper de med å holde en balanse mellom karakterene og meg. Anta at ikke alle ville ha feil, utmerket eller formbarhet. Så verden trenger alle disse egenskapene for å opprettholde balansen og holde menneskeheten i sjakk. I de fleste tilfeller vil du også lære om dyrekretsenes linjaler når det gjelder planetene.

De har også sterkere innflytelse på dyrekretsen som også vil påvirke deg indirekte. Så, akkurat som de to andre, kan de utøve sin innvirkning på dyrekretsen krefter . Videre er det linjen som representerer hvordan dyrekretsen din samhandler med hverandre. Hvordan de låner eller påvirker de andre dyrekretsen. Det setter vanligvis sine viktige krefter i dine romantiske forhold, partnerskap og hvordan du nærme deg livet ditt generelt .

Hvilken måned er hvilke stjernetegn og datoer?

Væren

Datointervall: 21. mars - 19. april | Symbol: | Væren Betydning: Rammen

Tyren

Datointervall: 20. april - 20. mai | Symbol: | Tyren Betydning: Oksen

1444 engelnummer

Tvillingene

Datointervall: 21. mai - 20. juni | Symbol: | Tvillingene Betydning: Tvillingene

Kreft

Datointervall: 21. juni - 22. juli | Symbol: | Kreft Betydning: Krabben

Leo

Datointervall: 23. juli - 22. august | Symbol: | Leo Betydning: Løven

Jomfruen

Datointervall: 23. august - 22. september | Symbol: | Jomfruen Betydning: Jomfruen

Vekten

Datointervall: 23. september - 22. oktober | Symbol: | Vekten Betydning: Vekten

Skorpionen

Datointervall: 23. oktober - 21. november | Symbol: | Skorpionen Betydning: Skorpionen

Skytten

Datointervall: 22. november - 21. desember | Symbol: | Skytten Betydning: Bueskytteren

Steinbukken

Datointervall: 22. desember - 19. januar | Symbol: | Steinbukken Betydning: Havgeiten

Vannmannen

Datointervall: 20. januar - 18. februar | Symbol: | Vannmannen Betydning: De Vann -Bærer

fisk

Datointervall: 19. februar til 20. mars | Symbol: | Fiskene Betydning: Fisken

Del Med Vennene Dine: