Væren Stjernetegn: Egenskaper, egenskaper, kompatibilitet og horoskop

Hva er personligheten til et vær?

Væren Stjernetegn

Væren Stjernetegn: Alt om Væren Logg på astrologi

InnholdVæren Stjernetegn symbolisert av Brannelement . Det uttrykkes av RAM , et dyr kjent for stædighet og styrke. Væren regnes også som det første tegnet på dyrekretssyklusen. Det er en Kardinaltegn , som betyr at det starter en sesong; i dette tilfellet, vår . Som et resultat er Væren en initiativtaker. Til slutt er Væren den første av de tre Brann dyrekretsens tegn, og dens herskende planet er mars .

Væren Symbol:
Betydning:Rammen
Datointervall:21. mars til 19. april
Element: Brann
Kvalitet: Kardinal
Herskende planet:mars
Beste kompatibilitet: Leo og Skytten
God kompatibilitet: Tvillingene, Vekten og Vannmannen

Væren tegner trekk og egenskaper

An Væren stjernetegn personen vil ta utfordringer direkte, og de vil sannsynligvis ikke komme tilbake før de får lyst de ønsker. På grunn av dette er de noen ganger kjent som konkurransedyktige og forsettlige, ja. Men de kan også forkjempe seg selv og andre som ikke er like sterke. Væren stjernetegn vil ofte hoppe til handling før du tenker gjennom ting. Dette er ikke alltid en dårlig ting; de er ofte de første til å gjøre eller være noe på jobb, hjemme eller i livet.

13 mai stjernetegn

Væren Zodiac Positive Traits

Væren stjernetegn er risikotakere og eventyrsøkere. Livet er aldri kjedelig med Væren rundt! På samme måte, Væren sol tegn full av grenseløs energi. De må gi drivstoff til eventyrene med noe, og de foretrekker en naturlig høy . De er fylt med et barnlignende under om verden; hver dag er fylt med nytt løfte og nytt potensial. Fordi de har et så positivt syn på livet, har de en tendens til å være veldig sosiale.

Væren Zodiac Negative egenskaper

Den samme drivkraften til å ta risiko kan bli et problem hvis Væren stjernetegn gir etter for impulsiviteten deres. Det er ikke uvanlig for dem å starte et nytt prosjekt med entusiasme, men så aldri fullføre det. Resultatet er et halvt dusin prosjekter som aldri blir ferdig. Det som gjør saken verre er hvis de er uorganiserte . Noen ganger er de mer interessert i å ha det gøy enn å håndtere sløret for å holde orden på ting. Det mest destruktive potensielle trekket er arroganse. Væren blir noen ganger sett på som veldig selvsentrert og må påminnes om andres behov.

Væren Mann Egenskaper

På overflaten, en Væren mann vil virke som den typiske alfahannen. Han vil være atletisk, macho, tankeløs og bare bekymret for sine ønsker. Dette kan ha en ring av sannhet, men denne påstanden er for forenklet på ham. Det er sant at han bare er interessert i fakta og ikke unnskyldninger, men han vil gjerne være optimist.

Hver dag er en ny dag for Væren-hannen. Det er lite sannsynlig at han vil ha nag, og han elsker å ha det gøy. Han elsker å være en trendsetter og en go-getter. Noen mennesker har en vanskelig å beholde opp med sitt energinivå. Når en Væren har sluppet deg inn i sin verden, vil du ha en venn for livet, for han er kjent for sin lojalitet. Den ene tingen Væren fyr ikke tåler er urettferdigheten. Han vil ikke la noe han ser på som urettferdig bli ubesvart. [ Les hele artikkelen ]

Væren kvinne egenskaper

Som Væren mann, Væren kvinne blir ofte sett på som alfa-hunnen. Hun er påståelig, høylytt og full av energi. Også hun er en trendsetter, en planlegger og en gjør. Hvis du liker å starte hver dag fersk og ny, er Væren-kvinnen en god person å ha rundt seg. Dessverre er det lett for henne å miste tålmodighet med seg selv og andre hvis de ikke følger med på vits, energi og lidenskap. Hun vil ikke at livet skal være stillestående på noe område; hun trenger stadige utfordringer og stimulering for å beholde interessen.

Som hennes mannlige motstykke, den Væren kvinne er voldsomt lojal og tolererer ikke løgner eller urettferdige situasjoner. Når disse tingene skjer, vil hun ikke sitte ledig ved siden av, fordi hun er en handlingskvinne. Den viktigste tingen Aries-kvinnene verdsetter er deres uavhengighet. Selv om hun er i et forhold, må hun bestemme seg for ting og ha frihet til å puste. Det siste hun vil er å føle seg bundet. [ Les hele artikkelen ]

Væren stjernetegn i kjærlighet

Væren stjernetegn i kjærlighet er brennende, lidenskapelige, utålmodige, uavhengige, og de vil ha det de vil ha. Hvis du vil være sammen med en Væren-elsker, må du sørge for det du er ikke krevende , fastholdende eller uorganisert. Du må alltid være i tide, finne måter å overraske dem innimellom og la dem få litt plass. Hvis du kommer forbi den beskattende hansken til følelsesmessig feistiness, vil du finne en ektefelle for livet. Når de har sluppet noen inn, er de veldig lojale, ikke bare overfor venner, men også kjære. [ Les hele artikkelen ]

Væren forelsket

Vær forelskede menn vil være veldig foran deg. Hvis de liker deg, vil de si det. Hvis de vil ha et forhold til deg, vil det ikke være noe mysterium. Samtidig er Væren mannen et veldig fysisk og påståelig vesen. Dette kan være bra; han kan være fysisk i form, energisk og morsom å være rundt. Dette kan også være en dårlig ting; han kan være nedlatende og til og med krenkende. Alt avhenger av mannen og hans evne til å kontrollere følelser, temperament og impulser.

Hvis Væren forelsket er følelsesmessig moden , han kan være den mest kjærlige og lojale kjæresten der ute; bare vær sikker på å gi ham litt plass. Det siste han vil ha er en klamete partner. Faktisk, ikke hvis du prøver å lure etter deg, ikke vær en pushover. La ham jobbe for det, men ikke for lenge, ettersom han ikke er kjent for sin tålmodighet. En god ting er at han alltid vil være ærlig mot deg, og du vil se hvor du står med ham. Hvis noe plager ham, vil du vite det. Hvis han tror du er den beste tingen som noen gang har skjedd med ham, vil du også vite det.

Væren forelsket kvinne

Hot-blooded og tilbøyelig til å si nøyaktig hva som er i tankene hennes, the Væren forelsket kvinne er en utfordring for noen og en absolutt drøm for andre. Hvis du pleier å være på den sjenerte siden, er det best å ikke la det vises, i det minste ikke først, ellers mister hun raskt interessen. Du vil aldri lure på hvor du står med henne. Dette gjelder komplimenter så vel som kritikk; det er ikke så ille. Hun kan være høyt og bølle, og hvis hun er for mye for deg å håndtere, er hun kanskje ikke noe for deg.

Det er høyst sannsynlig at du vil finne deg i argumenter med Væren dame . Det er best å hold deg rolig og gi henne en vei ut av situasjonen hvis temperamentet får det beste ut av henne. For å holde gnisten i gang, prøv små ting som appellerer til hennes konkurransedyktige natur, for eksempel kortspill eller brettspill på regnfulle dager eller utendørsaktiviteter for å appellere til følelsen av eventyr. Fremfor alt elsker Væren-kvinnen overraskelser, både de hun kommer på og de som hennes partner kommer med.

Dating a Aries: Love Compatibility

Siden Værenes stjernetegn er et brannskilt, er de to andre branntegnene ( Leo og Skytten ) passer godt. De er alle livlige, lidenskapelige og positive på livet. Av de to soltegnene er Skytten den beste fordi de kan takle Væren behov for uavhengighet bedre enn en Leo. Andre mulige kamper er luft tegn ( Tvillingene , Vekten , og Vannmannen ). Noen eksperter mener at kombinasjon av ild og luft skaper akkurat den rette energien.

Hvorfor ikke en annen Væren? Selv om det er sant at de ville forstå hverandre, er det mulig at deres negative egenskaper kan treffe for nær hjemmet. Det absolutt verste valget er Kreft fordi de er så forskjellige. Kreft er for kompleks, følsom og trengende for Væren. Et Væren ville føle seg kvalt, og en Kreft ville føle seg forsømt og misbrukt. [ Les hele artikkelen ]

Dating en Væren Mann

Hvis du er dating en Væren mann , han vil gjøre det første trekket, så du trenger ikke å bekymre deg for om han liker deg eller ikke. Det blir ingen spill; Væren menn er greie og vet ikke hvordan de skal spille vanskelig å få. Væren menn er for utålmodige til det. Han er rask på beina, verbalt og mentalt. Hvis du kan følge med på tankespillene hans, kan han bare be deg om det. Hvis du ikke kan følge med, har du allerede mistet ham. Når det gjelder tid for faktiske datoer, kan du se frem til fysisk aktive utflukter, for eksempel klatring, rafting, eller til og med en kveld med tangodans.

En ting er sikkert; du vil ikke kjede deg! En annen ting å huske er Værenes manns behov for stimulering og hans behov for frihet. Hvis han har et vanlig basketball- eller rugby-spill med gutta, må du ikke blande deg inn, ellers vil det ikke gå over veldig bra. Væren er også kjent for sine raske humør . Hvis du prøver å fortelle en Væren-mann hva du skal gjøre eller ikke å gjøre, vil du finne ut om hans sinne! Det siste han vil er å få utfordret egoet sitt.

Dating en Væren Kvinne

Som en Væren mann, en Væren kvinne vil sannsynligvis ikke vente på at du skal gjøre det første trekket hvis hun tror hun liker deg. Hun er smart og elsker vittig latter. Fortsett med henne, så får du foten inn døren; hvis du ikke følger med, glem det. Væren-kvinnen elsker oppmerksomhet og elsker å snakke om seg selv. Still henne spørsmål om henne og hennes liv, men ikke bruk for mye tid der; hun trenger spenning og stimulering, eller hun blir lei (hun er tross alt et brannskilt!). Mens hun vil at du skal vise sin kjærlighet, er tradisjonelle ting som blomster for kjedelige for hennes smak.

Når du har funnet ut hva Væren kvinne du er sammen med liker, vær oppmerksom og følg deretter. Liker hun et bestemt band? Spiller de i området? Overrask henne med billetter, eller planlegg en biltur for å se dem. Samtidig, gi henne sjanser til å gjøre planleggingen også. Væren kvinner verdsetter deres uavhengighet, og de vil føle seg i kontroll. I likhet med Væren-menn ønsker de ikke å bli fortalt hvordan eller hva de skal gjøre. Det er den største avkjøringen for dem. Når du har vunnet deres hjerter, vil de være lojale partnere i livet på typisk Væremote.

Væren Seksualitetskompatibilitet

Væren stjernetegn har en tendens til å se på sex som å jakte på sport, selv om han eller hun er i et engasjert forhold. Det er en jakt og deretter en seier der Væren kommer på toppen, noen ganger bokstavelig. Væren har en tendens til å være veldig intens om alt i livet, og sex er ikke noe unntak. Ikke mye for forspill eller kosing etter ; de vil ha klimaks. De er alltid klar for nye utfordringer, og de vil holde sexlivet sitt nytt og interessant. Det verste som kan skje er kjedsomhet. Dette kan føre dem til et vandrende øye.

Væren Mann Seksualitet

Sex er som å puste for Væren mannen; han kan ikke gå uten den lenge. For en stor del er dette på grunn av hans behov for handling, lidenskap og stimulering. Som alle ting i livet for Væren, er han utålmodig og vil neppe ta ting sakte. Hvis han liker deg, fysisk side av forholdet er sikker på å følge. Hvis du ønsker å ta ting saktere, risikerer du å miste ham. En gang på soverommet blir forholdet en delikat maktbalanse.

Siden Væren-mannen er en alfa-mannstype, vil han være dominerende, men ikke for påståelig. Ikke mye slår av en Væren som en passiv partner som ikke gjør lite for å delta. Akkurat som dating eller vennskap, og Væren vil ha en aktiv partner, noen å dele eventyr med. La ham komme med de fleste ideene, men overrask ham med noen av dine egne fra tid til annen. La aldri soverommet bli rutinemessig!

Noen ganger kan Væren-mannen falle i den fellen å fokusere for mye på seg selv. Hvis du ønsker mer forspill, bruk hans drive for excellence . Han vil at opplevelsen skal bli vellykket for deg også, og hvis du forklarer at forspill er en del av spillet, vil han spille det med glede!

Væren Kvinne Seksualitet

De Væren kvinne , som hennes mannlige motstykke, har generelt en veldig aktiv libido. De vil ofte initiere sex, men noen ganger gjør de det setter pris på overraskelser . Spontanitet er deres mellomnavn! Husk at de er utålmodige, vil ta ting raskt hvis de liker deg, kjeder seg lett, og de vil ikke falle i en rutine. I likhet med Væren menn, er konkurranse om herredømme morsom for Væren kvinner, så lenge de kommer på toppen!

Til slutt, som Væren menn, kan Væren kvinnen miste fokus på deres behov. Alt du trenger å gjøre er å appellere til hennes ønske om å være best, men ikke gjør det på en slik måte som sammenligner henne med andre elskere. Det verste du kan gjøre mot en Væren-kvinne er å fortelle henne at hun ikke er den beste kjæresten du noen gang har hatt. Hun vil at egoet mitt skal strykes, ikke utfordres. Spill grovt med elskov, men ikke med ordene dine; hun tåler ikke slag mot egoet sitt.

Væren som forelder: Foreldrekompatibilitet

Værenes dyrekretsforeldre kan være en av to sider av samme mynt. Den ene siden er treneren, cheerleaderen. Den andre siden er en dominerende mobber. Når et Vær blir foreldre, må han eller hun ta seg litt tid til å finne ut hvilken type foreldre han eller hun vil være.

Væren Zodiac som far

Væren stjernetegn elsker moro og spontanitet. Derfor, Væren dyrekretsen fedre planlegger alltid morsomme utflukter og ting å gjøre med barna, selv på regnfulle dager. Hans viktigste mål er å oppdra sunne, dristige og aktive barn. Det er en ulempe med en Væren far, og det er hans ego. Svært konkurransedyktig av natur, hvis hans ego ikke blir hakket, vil han skryte til det punktet å være støtende overfor andre.

Den mest utfordrende tiden for en Aries-far er tenårene. Tenåringer prøver å utøve uavhengighet, og det er vanskelig for en Væren å akseptere siden han vil være den som har kontrollen. La oss ikke glemme, Ram er kjent for sitt varme temperament. Hvis han ikke er forsiktig, kan han rote hodet med barna sine og forårsake varig forholdsskade. Det beste du kan gjøre for å unngå dette er å jobbe med Aries-faren for å temme temperamentet og forventningene. [ Les hele artikkelen ]

Væren Zodiac som mor

Væren dyrekretsmødre kan være gode forbilder for barna på grunn av deres drivkraft og konkurransedyktige natur. Som Vær menn, kvinner arbeide hardt for å fremme karrieren eller bli de beste på hva de gjør. Dette er et utmerket eksempel for barn å følge. Den samme stasjonen for fortreffelighet fører til at Væren mor skåret ut strenge regler og ingen unntak. Som Væren vil hun bare høre sannheten uten unnskyldninger, og det inkluderer hennes barn.

Selv om dette gir store grenser og leksjoner i sannhetsfortelling til barna, kan hennes nådeløse ærlighet og fortelle det som det er skadelig for sensitive barn. Også, som Værenes fedre, henne konkurranseevne og ego kan føre henne til gratis gratulasjon. Hun og barna hennes må være de beste. Når ungdomsårene ankommer, er det ikke annerledes enn stødende hode over dominans og uavhengighet enn hos Vær-fedre. [ Les hele artikkelen ]

Væren som barn: trekk fra gutter og jenter

Væren barn er fulle av enda mer energi enn sine voksne kolleger. Se opp, foreldre! De er naturlig nysgjerrig , sjef og trengende. Væren elsker å lære nye ting (ikke bli overrasket om brødristeren din er tatt fra hverandre, for eksempel). De liker å fortelle andre hva de skal gjøre (sørg for at de forstår rollen din som foreldre tidlig).

De Væren barn elsker og trenger å være sentrum for oppmerksomhet. Ikke falske din entusiasme fordi de kan se gjennom den. Finn konstruktive utsalgssteder for barnets konkurransedyktige natur, og gi dem rom til å puste mens de fremdeles setter grenser. Over tid vil du finne at Væren ditt barn vil utvikle både temperament og sans for humor. Resultatet er aldri et kjedelig øyeblikk! [ Les hele artikkelen ]

Væren Fitness Horoskop

Det er ingen hemmelighet at Værenes stjernetegn elsker å være aktiv, og de elsker konkurranse. Hvilken bedre måte å holde seg i form enn å innlemme disse tendensene? Noen eksperter anbefaler å variere hardcore cardio trening som spinning og Cross-Fit . Andre vil si for å omfavne konkurranse og ta opp boksing , Kampsport , eller maraton opplæring. Lagidretter som basketball , rugby , eller baseball kan hjelpe dem å forbedre deres ledelse og kommunikasjonsevner, så vel som treningsnivåene dine. Det viktigste er å blande ting sammen og ikke falle i den samme gamle rutinen. Væren kjeder seg lett, så variasjon vil holde dem i gang. En vanlig treningsøkt vil hjelpe deg med stress og spenningsnivåer. [ Les hele artikkelen ]

Væren Karrierehoroskop

På grunn av sin energi og drivkraft, utgjør Værenes stjernetegn store ledere (hvis de lærer å kontrollere humøret og lytte til underordnede). Det eneste problemet er at i næringslivet, for de fleste, er den eneste måten å komme seg til toppen på arbeid fra bunnen , og det betyr å jobbe for noen andre. Hvis en Væren kan takle å bli administrert på kort sikt og se på hans eller hennes langsiktige mål, er det kanskje verdt å ta en administrerende direktør.

Hvis ikke, jobber en annen vei for Væren solskiltet kommisjon . Stasjonen deres vil avgjøre lønnen deres. Et annet alternativ er å gå inn i politikken. Væren har sterke personligheter og karisma. De vil være de beste på det de gjør, og konkurranseevnen til diplomati er rett opp i smuget deres. Hvis det å være bundet til et kontor ikke appellerer til Væren, er det mange karrierer som dreier seg om fysiske forhold, som f.eks. personlige trenere , feltguider , eller hjelpearbeidere . [ Les hele artikkelen ]

Væren Penger Horoskop

Væren, selv om de er veldig flinke til å tjene penger og leter etter muligheter til å tjene mer, er også veldig flinke til å bruke impuls. Derfor er Værs bankkontoer svært sjelden stabile. Med litt coaching og selvkontroll, hvis en Væren kan lære å holde på pengene han eller hun tjener, så vil Væren være veldig rik! Alt kommer til å gjøre at impulsiviteten fungerer for dem i stedet for mot dem. [ Les hele artikkelen ]

Væren Zodiac Fashion Tips

Dristig . Det er ordet for Væren mote. Fet farger, trender og brikker. De foreslåtte fargene er svarte, skarpe hvite og knallrøde. Sporty, mer maskulin utseende er akkurat riktig for dette brannskiltet. Væren Zodiac menn liker jeans, hettegensere og t-skjorter, men det gjør også Aries zodiac kvinner! Verken sex liker å bli sett på som feminin eller krøllete. Klassiske hårklipp med lite vedlikehold er best for både menn og kvinner.

Væren Zodiac Reisetips

Å reise er skreddersydd for stjernetegnet på Væren! Det krever energi, en følelse av eventyr og en følelse av undring for å nyte reisen, og det beskriver Værenes dyrekretsen perfekt. En annen ting å merke seg er at Væren ikke er bekymret for det reiser alene på grunn av den uavhengige naturen. Også fordi Væren er så vennlig og utadvendt, vil det ikke være overraskende om han eller hun plukker opp reisefølge på turen. Tradisjonelle ferier vil generelt ikke glede Væren så mye som det uvanlige. Tenk på steder som safarier i Afrika eller øyferier i Pacific Rim .

Berømte Væren Zodiac Personligheter

 • Lady Gaga
 • Marc Jacobs
 • Aretha Franklin
 • Victoria Beckham
 • Al Gore
 • Heath Ledger
 • Gloria Steinem
 • Pharrell Williams
 • Mariah Carey
 • Robert Downey jr.
 • Thomas Jefferson
 • Kristen Stewart
 • Peyton Manning
 • Robert Frost
 • Emma Watson
 • John Tyler

Liste over 12 stjernetegn:

Væren

Tyren

Tvillingene

Kreft

Leo

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

fisk

Del Med Vennene Dine: