Finn Ut Antall Engel

Libra Zodiac Sign: Egenskaper, egenskaper, kompatibilitet og horoskop

Hva slags tegn er Vekten?

Vekten Zodiac Sign

Vekten Zodiac Sign: Alt om skalaene Astrologi

Innhold

De dyrekretsen Vekten er representert av skalaene, alt om jevnhet og rettferdighet. Vekten er det syvende tegnet i dyrekretssyklusen, og det er en Kardinaltegn som betyr at det signaliserer begynnelsen av Høst . Det er den andre av tre Luftelement tegn (etter Væren ), og Vekten har en tendens til å moderere Væren-skiltets velmenende bluster med en mildere, mer grasiøs bris. Som noen andre tegn styres Vekten av det vakre Venus .Vekten Symbol:
Betydning:Vekten
Datointervall:23. september til 22. oktober
Element: Luft
Kvalitet: Kardinal
Herskende planet:Venus
Beste kompatibilitet: Tvillingene og Vannmannen
God kompatibilitet: Leo og Skytten

flotte sportsbøker for barn

Vekter Zodiac trekk og egenskaper

Vekten stjernetegn ofte veier komplekse problemer i deres sinn. De ønsker å bli sett på som intelligente, men ikke på bekostning av utseendet. De vil ha rettferdighet, men ikke på bekostning av å forstyrre freden. Mange biblioteker lengter etter å være gift , men ikke på bekostning av frihet som følger med å være singel.

Libra Zodiac Positive Traits

Vekten stjernetegn er veldig vittige, sjarmerende og gode samtalere. De er veldig flinke til å berolige et sårt temperament eller ønske en fremmed velkommen. Situasjoner som krever sosiale evner er deres styrke. Mer enn noe annet, nuller de i å løse problemer og finne løsninger, uansett hva slags problem som presenterer seg. På grunn av dette er diplomati og lytting til alle involverte parter deres sterke drakt. I hjertet av hjertet er Vekten zodiac gammeldags romantikere, og de prøver å holde samtalene sine hyggelige til enhver tid.Libra Zodiac Negative trekk

Vekter kjærlighet skjønnhet og vakre ting ; så mye at de noen ganger lar seg rive med av utseende og glemmer å se under overflaten. På grunn av dette pleier de å flørte, noen ganger uten å vite det. Problemet er at de i mottakersiden kan ha vanskelig for å tyde om Vekten er interessert eller bare er sosial.

Et annet problem oppstår med deres bekymringer om å holde fred og gjøre ting behagelige. Dette kan etterlate Librans; de later bare til å være sjarmerende bare for å unngå konflikter. Til slutt kan ubesluttsomhet være ødeleggende for Vekten stjernetegn fordi de føler at de må veie alle alternativene før de forplikter seg til noe. En feil beslutning kan være ødeleggende!

Libra Man Egenskaper

De Vekten mann er en pasifist og en perfeksjonist. Han unngår konflikt for enhver pris, og han prøver å tilfredsstille alle mulige. Vekten hann gjør dette ved å studere alle vinkler og lytte til alle synspunkter før de bestemmer seg for noe. Å ta beslutninger av noe slag, for eksempel å velge en restaurant eller film, tar mye tålmodighet fra andres side, da det imidlertid tar ham veldig lang tid.En ting som både er hans trekning og hans potensielle undergang, er hans rykte som en uimotståelig flørt. Selv om Vekten zodiac fyr er i et engasjert forhold, vil han fortsette å gjøre dette, og det er vanskelig for ham å se det som sårende. Seksuell erobring er sjelden hans formål. Snarere liker han oppmerksomhet, beundring og utmerkelser. Det går sjelden dypere enn det. [ Les hele artikkelen ]

Libra Woman Karakteristikker

De Vekten kvinne tar alltid tid å se best mulig ut; i hovedsak smakfull og klassisk. Aldri for dristig eller høyt i noe henseende, hun er smakfullt feminin. Hun legger mye vekt på samtaleferdighetene sine og er stolt av diplomati og sjarm. Dessverre, Vekter kvinner har en tendens til å være deprimert lett. Dette er delvis fordi de elsker skjønnhet og rettferdighet så mye, men verden holder ikke opp til deres idealer.

Fordi det Vekten dame bruker mye på å tenke på seg selv (hennes utseende, hennes tro, hennes behov), hun kan virke litt egosentrisk, men utseendet bedrar. De Vekten kvinne er like interessert i andres meninger, og en av hennes svakheter er å endre hennes synspunkter til fordel for andres litt for lett (ofte for å holde freden). [ Les hele artikkelen ]

Libra Zodiac Sign in Love

Libra in Love

Vekten i kjærlighet er en sjarmør, omgitt av tilhengere. Men han eller hun har en stormende kjærlighetsliv. Vekten zodiac sign er en perfeksjonist, og han eller hun krever perfeksjon fra en partner. Hvis partneren mister litt glans eller sommerfuglene ikke flagrer lenger, har Libra en tendens til å gå videre til neste prospekt. Dette vil skje til den rette kommer; for noen skjer det aldri. Noen ganger vil en vekt ta så lang tid å analysere situasjonen at kjærlighetsinteressen vil ta over eller til og med gå bort. Begge alternativene lover ikke bra for Vekten. [ Les hele artikkelen ]

Libra Man in Love

TIL Vekten mann elsker ideen om kjærlighet og vil strekke seg langt for å bevare den. Vekter menn vet når de skal snakke og når de skal lytte; det er dette som gjør dem til så gode samtalepartnere. Hvis han sier fine ting, men virker fjernt, er det imidlertid et advarselsskilt. Huske, Libra menn i kjærlighet hater alltid å være bærer av dårlige nyheter. Det er best å være tålmodig med en Libra-elsker. Han må trene for seg selv om dette vil slå ut eller ikke, og ingenting vil skynde ham.

Hvis den Libra mann forelsket føles forhastet eller presset, alle spill er av. Han elsker å bli smigret, og han elsker skjønnhet, så partneren hans trenger å fortelle ham hvor spesiell han er, og trenger å følge med på utseendet. Hvis kjærlighetsinteressen hans begynner å ignorere hennes tilstedeværelse, vil han ta det personlig. På den annen side, hvis partneren hans kjøper et nytt designerantrekk, vil ikke Libra-mannen være opprørt over prislappen. I stedet vil han sette pris på hvordan det ser ut på henne.

Libra Woman in Love

TIL Libra kvinne forelsket besettelser over skjønnhet; vakre ting, mennesker, steder og tanker. Hun elsker, mer enn noe annet, å bli fortalt at hun er vakker (men bare hvis det er oppriktig). Sosiale sammenkomster er hennes styrke, hovedsakelig fordi hun elsker å snakke og høre de siste nyhetene. Hun liker ikke tankespill, for all sin sjarm.

Hvis den Vekten kvinne finner noen hun tror ville lage en god partner , tankene hennes går på overtid og utarbeider detaljene. Han må være perfekt, og forholdet må være perfekt. Når hun svikter vakta, kan hun være søt og lojal. Husk imidlertid Libra's kjærlighet for rettferdighet. Hvis du jukser på henne, ikke forvent en sjanse til!

Dating a Libra: Love Compatibility

Siden Vekten er en luft de to andre luftskiltene ( Tvillingene og Vannmannen ) er veldig kompatible. Dette er fordi luftskilt er fokusert på mennesker og ser på livet gjennom sinnets linse. Tvillingene er den bedre matchen av de to fordi de er det fleksibel nok til å tilpasse seg til Vektenes krevende natur. Andre gode kamper er Brann skilt som ligger nærmest Vekten ( Leo og Skytten ). Luft gir brann det ekstra livet det trenger for å glitre.

Mens to Vekter dating hverandre er en mulighet, det faktum at begge liker å bruke subtilitet for å få kontroll, og begge tar veldig lang tid å ta beslutninger, vil trolig dømme paret. Den gode nyheten er at de sannsynligvis aldri vil krangle før bruddet. Den verste kampen for Libra stjernetegn er Steinbukken fordi de er forskjellige. Steinbukken er så fokusert på arbeid og tidsplaner at Libras vil føle seg utelatt og muligens skadet. [ Les hele artikkelen ]

Dating en Libra Man

Det mest bemerkelsesverdige med dating Vekten menn er deres jevne humør. Han er veldig sosial og blomstrer i vennlige forhold. Han nyter en sivil debatt og har en sunn vane med å holde følelsene utenfor. Enda mer enn temaet, når du er dating en Libra mann , han liker å utforske alle sider og logikken bak begge sider.

Hvis du vil fange oppmerksomheten hans, kan du se om du kan få ham i gang ved å tilby et emne og la ham gå. Det er viktig at du ikke blir for emosjonell i diskusjonen, men så tenk nøye på problemet ditt. Det er sannsynlig at du må komme opp med første date siden Vekten er kjent for sin ubesluttsomhet. Bare vær sikker på at det ikke er noe for vilt for ham å håndtere. En gang i et forhold vil Libra-mannen jobbe veldig hardt for å behage deg, men ikke forvent at han skal vise kjærlighet direkte gjennom følelser eller hengivenhet.

Dating en Libra Woman

Å starte en samtale når dating en Libra kvinne burde ikke være vanskelig; de liker nyttige diskusjoner, samt flørting , så gå opp! En ting å merke seg er imidlertid at hun ikke vil sette pris på et pompøst, prangende individ, så bare tone det ned og vær hyggelig. Siden vidd og sjarm kommer naturlig for henne, kan du føle at du skynder deg ting, men det er en stor feil. Gi henne tid til å tenke gjennom ting, så vil hun gi deg beskjed hvis hun er interessert.

I likhet med Vekter, er ikke Vektenes evne til å ta beslutninger raskt deres sterke drakt, så vær tålmodig. Når du velger stevner med Libra-kvinner , tradisjonelle ideer er gode, men se etter steder der hun også kan være sosial. Sjansen er stor for at hun finner folk hun kjenner, og hun kan føre deg inn i kretsen sin.

Hvis du prøver å bli kjent med familien hennes, vil det også bli satt pris på. Bare husk at din Vekten dato elsker vakre ting. Hvis du ikke har mye penger, er noen blomster eller til og med en enkelt blomst en fin tanke. Hun pleier å tenke over ting, så gi henne den tiden hun trenger for å bestemme om du er den.

Libra Zodiac Sexuality

Det er ikke uvanlig at Libra zodiac sign begynner forhold tidlig i livet. Dette er ikke å si at de er besatt av sex; de føler heller behovet for å være sammen med noen for å oppnå deres behov for balanse. Det fysiske aspektet ved seksuelle forhold på Libra er ikke deres høyeste prioritet, men de vil at alt skal være rettferdig. Derfor gir de og forventer å få oppmerksomhet på soverommet.

Det største problemet er å vite hva en seksuell vekt tenker fordi, på overflaten, er en Libra alle smil. Bibliotekarer vil gjøre hva som helst for å holde fred, men de er kanskje ikke lykkelige eller til og med forelsket lenger, og de er ikke sikre på hvordan de skal nærme seg emnet uten å lage en scene.

Libra Man Seksualitet

Libra zodiac mann liker sex for de konseptuelle, snarere enn kjødelige aspektene av det. Han er klar over at alle er forskjellige, og det som gleder dem, er også forskjellige. Han liker å gi og motta, og i motsetning til andre dyrekretstegn er han veldig tilgivende for partnere som ikke er perfekte.

349 engelnummer

De fleste Libra menn ser seksuelt på partnerne sine som likeverdige. I stedet for en kamp for makt, ser de det som en balansegang . Faktisk foretrekker biblioteker å gå sakte når det gjelder den fysiske handlingen. For dem er en kveld med vakker musikk, god mat og vin og en partner som har brukt tid på utseendet sitt like stimulerende.

Libra Woman Sexuality

Libra zodiac kvinne seksuelt har aldri hastverk, og det betyr at du ikke burde være det heller. Hvis du tar deg tid til å behage henne, vil hun gjøre det for deg. Hun elsker å bli fortalt at hun er vakker, sjarmerende og søt, selv før temaet sex blir tatt opp. Det er viktig å holde kommunikasjonen mellom deg på dette stadiet, ellers vil hun anta at du har mistet interessen.

For å beholde Libra-kvinnens interesse, vedlikehold din utseende til enhver tid å appellere til hennes rene natur. For Libra-kvinnen handler sex om kvalitet, ikke om kvantitet. Hun benytter anledningen til å lære om deg og hva du liker, og hun forventer det samme fra deg. Som sine mannlige kolleger tilgir hun en mindre enn fantastisk forestilling. For henne handler det uansett mer om å bygge et forhold basert på tillit.

Vekten som forelder: Foreldrekompatibilitet

Til en viss grad, Vekter på foreldrene er så fokusert på å glede andre at de kan være en pushover, spesielt hvis de har barn med sterk vilje. Samtidig vil en Libras barn aldri lure på om de er elsket eller ikke. Også fordi de fleste vekterne på stjernetegnene er morsomme og hyggelige, ser barna deres på foreldrene sine som venner og fortrolige. De vil lære av Vektenes eksempel hvordan de kan inngå kompromisser, hvordan håndtere sosiale interaksjoner , og hvordan du setter pris på skjønnhet. Siden konsistens ikke er en Libra-foreldres sterke drakt, er det viktig å lære å lære å sette foten ned når det er viktig, og hvordan man kan etablere rutiner.

Vekten som en far

TIL Vekten far nyter farskap, men det er også fylt med stress. Han lengter etter dagen da barna hans er gamle nok til å se på ham som en venn snarere enn en autoritetsperson. Samtidig gruer han seg til tanken på at barna hans ikke liker ham fordi han ber dem om å gjøre noe de ikke liker (eller ikke gjøre noe de vil gjøre).

Også fordi Vekter pappaer er så flinke til å maskere negative følelser, at de ofte ikke viser misnøye når barn gjør noe galt. Dette kan føre til at barna tar disiplin useriøst. Den beste egenskapen til Vekten fedre er deres evne til å lære barna rett fra galt og om rettferdighet. [ Les hele artikkelen ]

Vekten som mor

Hvis det er en ting a Vekten mor vil gjøre det, det er å sørge for at barna hennes har alle de beste tingene mens de vokser opp. Hun kan ikke få dem til å gå uten. Hun er også veldig til stede i sine barns liv og får sin tilstedeværelse til å føle seg, enten det er en opplesning eller et spill.

Å dokumentere viktige begivenheter og rose barna hennes kommer helt naturlig Vekten mamma . Enda viktigere er hennes modellering av et sunt romantisk forhold til partneren. Dessverre, som Libra-fedre, Vågen mødre trenger å lære å skape grenser, reelle konsekvenser og konsekvent autoritet med barna sine. [ Les hele artikkelen ]

Libra as a Child: Boy and Girl Traits

Vekter barn er sosiale og andre-sentrerte fra starten; de liker beroligende sårede følelser eller feilkommunikasjon. Det er avgjørende at de har både en nær venn eller to og en gruppe uformelle lekekamerater. De skal aldri ha selskap, og de skal aldri få beskjed om å slutte å snakke eller stille spørsmål! De har en naturlig nysgjerrighet rundt verden, og hvis det blir skvettet, vil din Vekten barn vil være ulykkelig. Fordi de er så interesserte i å opprettholde freden, vil alle som er direkte uhøflige sette dem i gang. En intervensjon kan være en god ide når Vekter barn er veldig unge, og diskusjoner om hvordan man skal håndtere situasjoner som dette er riktig når de er eldre. Din lille Vekten baby er en folkekjær! [ Les hele artikkelen ]

Libra Fitness Horoscope

Det er ikke vanskelig for Vekten stjernetegn å se at både trening og et sunt kosthold er avgjørende for å opprettholde velvære. Av den grunn er det ikke uvanlig å finne Vekten på en vanlig trenings- og spiseplan. Fordi bibliotekere liker å være sosiale, gruppeaktiviteter er en god idé . Vurder å ta kurs med venner og skreddersy det du gjør til det du liker. For eksempel, hvis det sosiale aspektet er det viktigste for deg, vurdere dansekurs eller bare dans med venner! Hvis du heller vil holde deg borte fra trening med stor innvirkning, kretsmaskiner på et treningsstudio er et flott alternativ, og du kan fortsatt gjøre dette med venner! [ Les hele artikkelen ]

Libra Career Horoscope

Å være diplomat og folkemenneske kommer naturlig for deg, Vekten. Tenk på karrierer som involverer dine sterke sider som å være en oversetter , diplomat , selger , Fest planlegger , og så videre. Samtidig er symbolet ditt, skalaene, et symbol på rettferdighet. Rettferdighet er viktig for deg, enten det er for deg selv eller noen andre. Av den grunn, og fordi du er en utmerket formidler, kan du vurdere å jobbe innen rettshåndhevelse , sivil , eller strafferett .

Til slutt gir din herskende planet, Venus, deg kjærlighet til vakre ting. Mange Libra-folk har god smak og kreativitet. Vekten, vurder muligheten for å jobbe i mote , film, eller dekorativt Enger. Din ene ulempe er et resultat av en av styrkene dine. Du elsker mennesker, og du liker å snakke med mennesker. På grunn av dette kan det hende du synes samtalen din med andre er mer interessant enn en kommende frist eller andre spørsmål om punktlighet. [ Les hele artikkelen ]

Libra Money Horoscope

Vekten stjernetegn kan bestemme en karriere som er bra for dem. Sjansene er at Vekten kan tjene en god del penger. Dessverre er Vekten også veldig flink til å bruke penger. Det er bare for gøy å kjøpe ting eller ferier til deg eller noen du bryr deg om! Dette er ikke å si at de ikke ser på kontoer og faktureringer. De må veie og balansere alle kontoer og vite hva som skjer. Overforbruk skjer på impuls. Når Libras kommer tilbake til sansene sine, vil de sørge for at alt er tilbake til det normale; noe mindre er urolig for dem. [ Les hele artikkelen ]

Vekter motetips

En vekt på Libra er hans eller hennes ansikt. Vekten sol tegn har vanlige trekk, fulle lepper og mandelformede øyne. De som bruker sminke, kan gå på en ren naturlig utseende med bare et snev av glans. Når det gjelder klær, betyr tilbehør å uttale seg i bare ett eller to stykker. Sko trenger dem praktiske, ennå elegant . Dine klesvalg er passende for anledningen og stilen til tiden; du vil aldri se ut av sted! Biblioteker spiller det trygt med farger og tekstiler, men når de blir lokket til å prøve noe dristigere som rosa og purpur , fargene passer bra med sin duggete hud.

Vekten Reisetips

Vekten, alltid på jakt etter balanse, vil også finne den på reisemål. Store byer som Paris eller New York kan være gode alternativer, hovedsakelig på grunn av galleriene tilbyr vakre severdigheter , men du vil bo i en nydelig, stille penthouse med romservice også. For mye støy eller for mye tilbaketrukkethet er ikke riktig for deg. Hvis dette ikke appellerer, bør du vurdere en ferie som Martha’s Vineyard , Malibu , eller en tur nedover Franske Riviera kan være gode alternativer. Sosial stimulering og avslapningstid i like store mengder vil gjøre at du føler deg oppdatert. Den viktigste faktoren å huske er at stjernetegnet på Libra ikke liker å reise alene. En betydelig annen eller en gruppe hyggelige venner er nøkkelen til å ha det bra for Vekten. Tross alt vil du dele minnene dine!

Berømte Libra Personligheter

 • Gwyneth Paltrow
 • Michael Douglas
 • Catherine Zeta-Jones
 • Zac Efron
 • Kim Kardashian
 • Simon cowell
 • Bruno Mars
 • Gwen Stefani
 • Eminem
 • Lil Wayne
 • Snoop Dogg
 • John Lennon
 • Mahatma Gandhi
 • Vladimir Putin
 • Rutherford B. Hayes
 • Chester A. Arthur
 • Dwight D. Eisenhower
 • Jimmy Carter
 • Oscar Wilde
 • T.S. Eliot
 • E.E Cummings
 • F. Scott Fitzgerald
 • Shel Silverstein
 • Donna Karan
 • Sergio Rossi
 • Ralph Lauren

Liste over dyrekretsen

Væren

Tyren

Tvillingene

engelnummer 1234

Kreft

Leo

Jomfruen

Vekten

Skorpionen

Skytten

Steinbukken

Vannmannen

fisk

Del Med Vennene Dine: