Finn Ut Antall Engel

Datingkriterier - Hvilke astrologiske stjernetegn er ideelle å date?

Hvordan starter du et dating forhold?

Dating Kriterier av Zodiac Signs

Datingkriterier av alle 12 stjernetegn

Innhold

Hvilke stjernetegn daterer godt sammen?

Prøver du å tiltrekke og elske et bestemt stjernetegn i Dating? Hvis du kjenner tegnet på personen du er interessert i, vil du gjøre et godt inntrykk. Dating av Stjernetegn er en grov guide som hjelper deg med å bestemme hva du skal gjøre på en date.

Listen er imidlertid ikke begrenset til et bestemt Stjernetegn ; det er interessante og morsomme ting å gjøre på en date som andre tegn vil glede seg over. Uansett hva du velger å gjøre, husk at folk kan føle oppriktighet, ingenting demper stemningen mer enn å vite at hjertet ditt ikke er i det.

Glem blomster, sjokolade eller kjedelige filmdatoer. Å planlegge en dato i følge Zodiac, er mannen veien til en persons hjerte. Les videre for å se om personen er din ideelle datingpartner.

Forstå dateringskriteriet for de 12 stjernetegnene

Dating en Væren

Til dato en Væren , må du ha god utholdenhet eller passe nok til å tåle endeløse eventyr. Væren elsker spenningen og vil ikke vike unna noe nytt. Væren er også konkurransedyktig og sporty og liker en sunn dose mosjon.

Basert på dyrekretsen astrologi, hvis du vil date en Væren, må du være villig til å legge deg frem for litt hardt arbeid. Det handler ikke om å vinne eller tape, men en måte å knytte bånd på og lære mer om datoen din. Væren liker ikke rutine, så du må ha mange dateringssteder og ideer for hånden.

Ulempen med å danse en Væren: raserianfall og argumenter. En stor del av tiden din kan ende opp med å bli i en opphetet diskusjon med Væren om ingenting. Væren er også utsatt for et følelsesmessig utbrudd, men det kommer så raskt som det går.

morsomme spill å gjøre på papir

Trikset er ikke å være for hengt opp om Værenes raserianfall, fordi de ikke betyr noe. En annen ting med dating Væren er en autoritativ måte. Væren vil fortelle deg hva du skal gjøre under en date, noe som er bra med mindre du har planlagt noe spesielt. Væren vil være en alfa i et forhold, så du må være komfortabel med å være sjef og håndtere barnslige raserianfall under en date.

Dating en Taurus

Dating en Tyren kan være morsomt, Tyr elsker å unne seg sanser. Du kan gå hjemmelaget gourmetmat for å nyte sammen, eller bruke gode penger på et degustasjonsmåltid. Veien til Taurus 'hjerte er tungen (magen). Hvis mat blir kjedelig eller fetende, kan du prøve en natt i orkesteret, kanskje en omvisning i parfymeri.

De spådommer av stjernetegn avslører at du har fem sanser å leke med. Når du går tom for ideer, er den gode gamle shoppingturen på antikvitetsbutikker alltid en god idé. Vær forberedt på å bruke store penger når du er sammen med Taurus, selv om du ikke alltid trenger å gjøre det. Tyren liker også å føle seg trygg og trygg, så unngå å gå utendørs, eller delta i spennende aktiviteter som strikkhopping.

Problemet med å danse en Tyr er at du noen ganger må la være, som vist av spådommer for dyrekretsen . Tyren er et tegn som ikke tar forandringer godt og er sta som en muldyr. Det er lettere å finne noen nye enn å prøve å forandre Tyren, som er komfortabel med situasjonen.

I tillegg er siden at når du og Taurus slår seg ned, vil du ha en lojal partner som er forpliktet til dette forholdet. Du kan være sikker på at Taurus alltid vil se stilig og velstelt ut fordi utseende er viktig. Hvis du elsker å handle pene ting, eller har en partner som vil se perfekt ut, må du ikke se lenger enn Taurus.

Dating en tvilling

Til dags dato, Tvillingene , må du være villig til å lære, og ikke bli fornærmet av Gemini's smart-alec-kommentarer. Steder som planetarium eller poesi-slams er mulige valg for å oppfylle Tvillingens behov for mental stimulering. Du må gjøre masse lekser for å holde Gemini interessert, ellers er du historie.

Ifølge stjernetegn horoskop Heldigvis er det mange aktiviteter i verden du kan bruke til å glede den nysgjerrige. Tiden din med Gemini vil aldri bli kjedelig med mindre du ikke er i fagene Gemini er interessert i, selv om din datepartner alltid er opptatt av å prøve nye ting.

Dating tvillinger kan holde deg på tærne, på grunn av deres dobbelte natur er det vanskelig å vite om du vil få den sprudlende morsomme eller den kule, avsidesliggende Gemini. En sosial sommerfugl, du må være forsiktig da Tvillingene er flinke til å sosialisere og flørte. Fickle-minded og undependable er Gemini's verste egenskaper.

Hvis du ønsker å slå deg ned, er dette sannsynligvis ikke bra Stjernetegn å velge, med mindre Gemini er klar til å forplikte seg til et forhold, er du sannsynligvis en av de mange erobringene. Du har ikke mye å tape, bortsett fra hjertet ditt, men hold ting uformelt og ha det gøy med datoene dine.

Dating en kreft

Til Dato, Kreft , den beste måten er å kjenne de lokale hjemsøkelsene. Kreft er ikke komfortabel med nye ting, og foretrekker kjente omgivelser for å utforske nye steder. Det vil ikke være overraskende å finne et svømmebasseng eller to på favorittlisten. Kreft liker ting som er tradisjonelle, så spill det trygt, så finner du en sjarmerende kreft.

De dyrekretsen betydning avslører at du vet at du har håp når kreft bringer deg hjem og viser deg frem til familien. Det kan være skremmende å møte folkene så tidlig i forholdet, men det er et tegn på at det går bra fordi familien er høyt på kreftens prioriteringsliste.

Problemet med dating kreft er følelser. De Vannelement tegn betyr at kreft er intuitivt for følelser, og til tider kan være humørsyk. Når dette skjer, er et kar med favorittis den beste dateringsmetoden. Kreft er stort på sentimentalitet, vær forberedt på å se skatter av ting som inneholder minner.

I henhold til stjernetegn dating tegn, hvis du ikke er en fan av klamete partnere, er Cancer the Crab sannsynligvis ikke din ideelle dato. Når kreft er forelsket i deg, vil forholdet være vanskelig å bryte av uten konsekvenser. Bare dater en kreft hvis du er seriøs om det.

Dating en Leo

Leo , Løven, elsker en mengde fordi Leo alltid vil være i sentrum av oppmerksomheten. Uansett hva du planlegger, tenk stort og dramatisk. Basert på Stjernetegn horoskop , du trenger ikke å bruke mye på ting, bare husk at Leo elsker oppmerksomhet.

Gå til den mest populære filmen, eller ta den beste isen i byen; ingenting annet betyr noe så lenge du stryker Leo's store ego. Utbetalingen er en sjenerøs, morsom partner som vil sørge for at du har det beste. Ikke bekymre deg; dette tegnet kan forplikte seg til et forhold og spiller ikke andre feler.

Du må fortelle Leo hvordan du har det, fordi dette tegnet ikke er følelsesmessig intuitivt. Når du setter ham på en sokkel og tilber ham, er det ingenting Leo ikke ville gjort for å gjøre deg lykkelig. Ja, Leo kan være litt arrogant, men Leo er også ambisiøs og drevet, en god partner å ha i livet basert på stjernetegn elsker livet .

Dette Brann skilt i stjernetegn kalender er full av lidenskap. Hvis du kan takle bålet, er Leo perfekt. Uansett hvor mye moro du har under en date, er Leo et tegn som tar et forhold sakte og stabilt og vil være lojal mot deg.

Dating en jomfru

Stedet du vil hente en Jomfruen er på jobb, eller i treningsstudioet, vil den arbeidsnarkomane og helsebevisste Jomfruen trene på farten. Du må være villig til å gå på et treningsstudio for en date, eller være tålmodig nok til å la Jomfruen jobbe i løpet av en date.

Hvis du lander en skikkelig en til en gang, må du gå til et sted der det er stille, og du kan snakke. De dyrekretsen spådommer avsløre at Jomfruen også hater overraskelser; alt må være detaljert på en plan. Det beste alternativet er å la Jomfruen holde tømmene i løpet av en date for å unngå en sur start på et forhold.

Jomfruen kan være følsomt følsom og utsatt for overtenking, så ingen plutselige bevegelser og ta ting sakte. Beste samtalestartere er vanligvis emner som lar jomfruen analysere: bøker, filmer eller treningsbevegelser. Husk å kle deg godt, ha god hygiene og ha en rolig oppførsel når du møter Jomfruen.

Dette tegnet kan være brutalt ærlig med kritikk, så du vet hvor du står til enhver tid. Jomfruen er beslektet med en reise mot en sunnere versjon av deg selv, selv om forholdet kanskje ikke klarer det.

Dating en Libra

Dating med en Vekten kan være gøy, det er noen gode steder å være. En sosial setting som en fest eller et sted hvor kunst er tilgjengelig. Du kan også se etter kunstklasser som Painting eller Leadlight, hvor du kan lage vakre stykker å vise frem. Husk å planlegge litt tid til å snakke om ting og høre Vekten.

I henhold til stjernetegn dating horoskop , en god diskusjon med Vekten, selv om det er morsomt å se, kan hjelpe deg med å forstå datoen din bedre. Andre steder å besøke under en dato inkluderer nye og trendy steder, eller en god smakerestaurant for å feire sansene dine.

Vekten hater konflikt; Det er viktig å formulere samtalene dine nøye, siden Libra vil ha enighet med mer aggressive uttalelser. Vekten handler om harmoni og fred. Derfor kan du få en date som forfalsker spenning og lykke.

En klistremerke for rettferdighet og likeverd, ikke bli fornærmet hvis Vekten foreslår å gå nederlandsk noen ganger. Vekten er kanskje ikke det mest eventyrlystne tegnet i dyrekretsen. Men du kan fortsatt ha det bra å diskutere kunst og liv. Bare vær forsiktig, selv en uinteressert Vekt kan ikke bryte med deg. Men viser i stedet hint om at du må plukke opp og avslutte forholdet.

ting å gjøre med en 11 år gammel gutt

Dating en skorpion

Steder å ta med Skorpionen på en date, start med mørke steder, et sted som leverer sex, blod og / eller blod. Hvis det ikke er der du vil dra på en første date, kan du prøve å gå til planetariet eller middag ved kirkegården, med forbehold om godkjenning fra Skorpionen.

Noen gang kontrollfreak, vil Skorpionen fortelle deg hvor du skal dra, bokstavelig talt. Intens og ærlig kan du være sikker på at du vil vite hva datoen din synes om datoen din på slutten av den. Hvis en skorpion har interesse, gjør deg klar til å ta den til neste nivå.

De stjernetegn kalender viser at Skorpionen føler følelser intenst. Men viser det ikke utover slik Leo eller Væren gjør, fordi dette tegnet ikke stoler lett. Når du er akseptert som partner, forventer Scorpio samme engasjement og lojalitet som du får.

Skorpionen ønsker uavhengighet og ønsker likevel oppmerksomhet fra deg. Så la datoen ha litt plass og husk å ta hensyn til det som blir sagt hjemme. Hvis du vil date med en skorpion, må du huske at dette tegnet kan hevne seg når det blir mindre. Husk alltid å være ærlig med dette tegnet, for Skorpionen kan oppdage en løgn i dine ord, så er det slutt.

Dating en Skytten

TIL dato med Skytten vil være gratis og enkelt, kan Skytten ta av på et innfall hvor som helst. Ingen bruk å planlegge hvor du skal dra på en date, du kan vinge den og fortsatt ha det bra. Beste start med et nytt sted som Skytten ikke har vært ennå, og la det rulle derfra; til slutt kan du være på et fly til et annet land.

For de som har et lite budsjett, se etter skjulte perler rundt i byen som Skytten, som en av dyrekretsen kanskje ikke vet om, eller finner interessante aktiviteter som du ellers ikke vil gå på date. Datoen din skal handle om mental stimulering, spenning og nye eventyr.

Basert på dyrekretsen betydning , Skytten kan være sløv under samtaler; trikset er å ikke krenke. Ikke bekymre deg når Archer tar av uten deg, det er hva dette tegnet gjør, bare be om at Skytten husker at du kommer tilbake til deg; hvis ikke, er det ikke ment å være det.

Skytten er ikke et tegn som lett forplikter seg; dette Luft sign foretrekker å se verden og oppleve nye ting. Hvis du insisterer på å ha dette tegnet som partner, må du enten følge Skytten overalt eller være strengen som binder dragen til bakken.

Dating en Steinbukken

De dyrekretsenes egenskaper viser at sosiale begivenheter er beste stedene å ta en Steinbukken når du skal på en date. De elsker å bygge nettverk og klatre opp sosiale stiger. De beste tingene å gi datoen din er tradisjonelle gaver fordi Geit ikke er en fan av nye ideer. Noen gang tradisjonalisten, Steinbukken rynker pannen på nye ting og spenning, alt som setter dem utenfor komfortsonen.

Vær forberedt på å ta ting sakte, fordi det tar tid for Steinbukken å se om dette forholdet eller datoen er verdt å forfølge. Husk at dette tegnet også er en arbeidsnarkoman, så best å prøve å planlegge en dato, ellers kan Steinbukken glemme det.

Ifølge dyrekretsen trekk , Steinbukken kan være pessimistisk; du må være tålmodig. Til slutt vil de komme rundt. Når du er på date, er det viktig å ikke trekke for mye oppmerksomhet på dere selv, ellers vil det ikke ende bra. Dette tegnet er også romantisk hvis du er den tiltenkte partneren. Steinbukken vil ikke nøle med å gi deg den oppmerksomheten du trenger. Det kan ta en stund, men når dette tegnet anerkjenner deg som en partner, vil det være for livet.

Dating en vannmann

Datoer med Vannmannen bør være uvanlig, ekstremsport eller en ny pub er det du bør ta datoen din til. Dette skiltet er også behagelig med gruppedating, for sosialisering og å bli bedre kjent med venner.

engel nummer 159

Alltid den humanitære, datoen med redning av jord Hvis du besøker barnehjemmet, får du bonuskaker med dette tegnet. Vannmannen liker også å ringe skuddene, og de kan gjøre det spontant. La det gå og se hvor livet tar deg; det kan være noe bra.

Stjernetegnets horoskop avslører at Vannmannen ikke er stor på følelser. De skjuler det ikke ettersom de bare ikke ser følelser som nyttige. Vannmannen er lidenskapelig om mange ting og er en risikotaker, og Ram vil sprette raskt tilbake. Som et alfategn, liker Aquarius å ringe skuddene mesteparten av tiden, hvis du ikke er komfortabel med det. Dette forholdet er kanskje ikke noe for deg.

Vannmannen elsker også et godt argument på grunn av all den lidenskapen. Ved å datere dette tegnet kan du se at du vandrer en jungel for å skape en ny vann desinfiseringssystem, eller på suppekjøkken 1. juledag. Vannmannen er stor på å redde verden, men liten på å ta vare på nære venner og familie.

Dating en fisk

Stjernetegnene dating som betyr steder å gå når du er på date med fisk spiller ingen rolle, så lenge det er romantisk. Fishes elsker romantikk, små gester som favorittparfyme eller en spasertur på stranden er nok til å gjøre et varig inntrykk.

Hvis du vil gå ut, imponer fiskene ved skape en fantasi Kom deg bort. Fiskene er også et kunstnerisk tegn; et besøk til kunstgalleriet eller symfoniorkesteret er også mulige valg. Filmkveld? Velg den sureste romantikkhistorien (alt fra Nicholas Sparks) eller en animert film, Fisken drømmeren elsker dem.

De stjernetegn fakta avslør at Fiskene kan være en pasifist, men pass på den følelsesmessige manipulasjonen. Fiskene er en følelsesmessig intuitiv person; du kan gi ut hva Fiskene vil hvis datoen din vet svaret.

Full av vennlighet kan du vinne bonus brownie-poeng hvis du viser din medfølende side ved å besøke dyrepunden. Å gå på datoer med Fiskene betyr at du får ta ansvaret. De beste samtalene inkluderer drømmer eller fantasier.

Del Med Vennene Dine: