Innendørs aktiviteter for tweens

Min gigantiske liste over Innendørs aktiviteter for barn er min mest populære side, men hva med hvis du har større barn, eller hva som ofte blir referert til som 'tweens'? ( Er jeg den eneste som ikke liker det ordet? Selv om det er ganske praktisk. Men jeg går bort .) Små barn kan lett underholdes ved å slippe popsicle-pinner i en krukke, men det kutter det ikke for folkemengden 9-12 år. Innendørs aktiviteter for tweens kan også være nyttige. Tross alt har store barn stor energi.Morsomme innendørsaktiviteter for tweens når de sitter fast inne.

Jeg har nå en 10 år gammel gutt, og selv om han er mye bedre i stand til å underholde seg selv i disse dager, ber han meg noen ganger om ideer om hva jeg skal gjøre. Selv om jeg synes det er gunstig for ham å steke i kjedsomheten sin en stund, er det ikke noe galt å ha noen kjedsomhetstips som han kan velge mellom. Jeg har samlet en liste over innendørs aktiviteter for tween som vil være til nytte i løpet av de 'fast inni' dagene. (Merk: dette innlegget inneholder tilknyttede lenker.)

29 april dyrekretsen

En annen ting før vi setter i gang. Vi har ikke et oppholdsrom eller til og med et stort familierom, så hvis du bor i en liten, liten plass som oss, kan du være trygg, disse innendørsaktivitetene vil også fungere for barna dine.

Vitenskap og prosjektering innendørs aktiviteter for tweens

Innendørs vitenskap og ingeniøraktiviteter for tweens

Tweens elsker vitenskap og ingeniørprosjekter. Best av alt, de fremmer kritiske tenkende ferdigheter og oppmuntrer til nysgjerrighet og utholdenhet ( dette er velbrukte ord i hjemmet vårt ).

 • Jeg synes det er viktig å ha et par vitenskapelige eksperimentbøker i hyllene som barna kan tommelfinger. Akkurat nå, Nakne egg og flygende poteter: uforglemmelige eksperimenter som gjør vitenskap morsomt gir seriøs inspirasjon.
 • Hvis du er som oss, er det noen ganger den største utfordringen å samle materialene til et vitenskap eller ingeniørprosjekter. Min 10-åring elsker absolutt hans månedlige Tinker Crate , som kommer med alt materialet som trengs for et prosjekt, og deretter ideer for å eksperimentere med det hele måneden til neste kasse kommer. Det siste trebuchet-prosjektet har gitt timer med moro. Sist helg laget han til og med en sprettkule. (Se hvordan han laget en motor her .)
 • Ha en 'Invention Bag' for hånden for gratis engineering leting. Våre ( Kiddo vises på toppfoto med sin ) inneholder tilfeldige ting fra hele leiligheten, så vel som maskinvareartikler som remskiver, et utvalg av bolter og spaker, snor osv.
 • Bland opp noe 'grovt' som flubber, slim eller gak. Selv eldre barn trenger en god sanseopplevelse, og tweens kan komme med sine egne sammenblandinger av disse elementene.
 • Prøv en av disse aktiviteter for å fremme 'veksttankegang' over på Planet Smarty Pants
 • Ikke undervurder underholdningskraften til papirfly. Eventyrlystne tweens kan designe sine egne. En dag bygde Kiddo en landingsbane for dem og brukte en time på å få dem til å lande akkurat! Sønnen min hadde en fantastisk STEM-avspillingsdato med en andre gutt når de setter sammen fly fra denne boka med papirfly .
 • Sett opp et domino-løp.
 • Design en katapult og sett opp et målområde. Ping pong baller eller pom poms er usannsynlig å bryte noe!

Kunstaktiviteter for tweens

Innendørs kunstprosjekter for tweens

 • Før en kunstdagbok. Bare her om dagen erklærte Kiddo: 'Jeg føler behov for å få kunst til å komme på, mamma!' Han fikk ut sin journal ( vi ELSKER vårt mixed journal vellum journal ) og begynte å jobbe. Å ha en journal gjør det enkelt for ham å holde rede på sin egen kunst og se tilbake på hva han har gjort før.
 • Zentangle er en favoritt, beroligende kunstaktivitet for oss. Kiddo bruker sin kunstdagbok til dette, men i det siste har han også brukt disse printables fra Tiny Rotten Peanuts .
 • Lag en tegneserie, eller en gigantisk tegneserie .
 • Lag egne handelskort. Kiddo samler Pokemon og sportskort. Jeg oppfordrer ham til å lage sine egne ... som om en samling på tolv milliarder ikke er nok, HA!
 • Prøv en av disse 10 måter å jobbe med garn på fra Betsy’s Photography.
 • Bli smart og lage enkle armbånd til kanaltape via pepperkakehuset.
 • Har du en dyreelsker? Gjøre tre armbånd som disse på Adventure in a Box.

Matematikkaktiviteter for tweens og barn.

Innendørs matematikkaktiviteter for tweens

Aktive innendørsaktiviteter for tweens

Aktive innendørsaktiviteter for tweens

Hvor mye plass har du? Hvis du er en av de heldige menneskene med et fritidsrom / kjeller, er du sannsynligvis vant til at barna dine drar der nede for å kaste en ball eller hoppe rundt. Men hva gjør du hvis du bor på 650 kvadratmeter plass, annet enn å dra til den lokale KFUM? Her er våre løsninger:

 • Spille 'Land, sjø og luft' . Ja, faktisk, 10 åringen min liker dette, spesielt når han kan lage sine egne værhendelser.
 • Spill ballongtennis. Lag padler av papirplater og håndverk pinner eller linjaler og slå en ballong frem og tilbake. Yngre søsken kan lett være med, og ballonger vil neppe bryte bestemors krystallvase. Ping pong baller er også en favoritt her.
 • Sett opp en pom pom løp (via Lemon Lime Adventures)
 • Se mer innendørs ballspill som vi elsker.
 • Sett opp et karnevalspill med bønneposer, bordtennisballer eller til og med papirfly. Bruk en stor boks med utskårne hull som mål. Klikk her for å se hvordan vår karnevalspill virker.
 • Vurder å la barna hoppe på sengen. Jeg tillater ikke å hoppe på sofaen, men sengen er rettferdig. Min sønn spiller til og med sin egen versjon av ballongfotball over sengen.
 • Danse. Noen ganger er det vi har gjort, å velge en rekke ord basert på et tema. For eksempel 'vær' - ordene kan være orkan, snøstorm, dusj, skumle. Så gjør barna opp dansetrinn rundt det temaet. Dyreord er også morsomme.

En ting jeg har lagt merke til når han blir eldre, er at sønnen min fortsatt elsker å være dum og aktiv. Siden vi ikke har en hage, tillater jeg ham å gjøre det innendørs når vi ikke kan komme ut til parken. Neste gang dine større barn blir ekorn og trenger litt hjelp til å kanalisere energien, kan du gi dem en liste over innendørs aktivitetsforslag. Du vet aldri, de kan ( og vil ) gjør det til noe unikt og kreativt bare for dem.

Dette er en del av en måneds lang serie med innendørsaktiviteter for barn jeg holder på med andre barnebloggere. Ikke gå glipp av alle innleggene våre!

 • Uke 1: Innendørs spill for barn: Prikker og esker
 • Uke 2: Aktivt innendørs spill: Land, Sea and Air
 • Uke 3: Innendørsaktiviteter for store barn (Du leser det!)
 • Uke 4: Rask og enkel idé: papirfly landingsstrimler

Del Med Vennene Dine: