Finn Ut Antall Engel

Fire Element in Astrology: Fire Element Names and Personality

Hva er de tre elementene i brann?

Brannelementet i astrologi

Alt om brannelementet i astrologi

Innhold

Det er fire hovedelementer når det gjelder astrologi . Disse fire elementene er luft , vann , jord , og Brann element . Separat har disse elementene en god innflytelse på de tolv, men sammen kan de arbeide i harmoni for å hjelpe folk til å bli så balanserte som mulig.Denne artikkelen vil fokusere på brannelement og hvordan det påvirker dyrekretsen . Dette elementet påvirker alle tegnene, men det påvirker tre av skiltene - branntegnene - mer enn de andre. Brannelementet hersker også over tre astrologiske hus , som påvirker mer enn bare branntegnene. Alt dette og mer vil bli diskutert i resten av denne artikkelen.

Symbolikken til brannelementet

De brannelement symboliseres av forskjellige ting som tar opp a mye energi , enten fysisk eller psykisk, eller begge deler. Brannelementets symbolikk omfatter også høyt og lidenskapelige idealer . Symbolikken knytter seg også til personlighetstrekkene til branntegnene.

Ifølge brannelement betydning , brannelementskilt er vanligvis veldig kreative mennesker. De kan hente inspirasjon fra omtrent hva som helst og bruke den til å drive kunsten deres. Brannskilt er veldig lidenskapelig opptatt av alt de lager, men lidenskapen deres holder seg ikke strengt til kreativiteten, da brannskilt også har en tendens til å være lidenskapelige elskere.De er selvsikre og kule. De vet at hvis de spiller kortene sine riktig, kan de få alt de vil. Brannskilt er uavhengige mennesker , og de vil ikke stole på at andre hjelper dem i kjærlighet eller andre forhold i deres liv.

Den perfekte, om ikke overflødige måten å beskrive personligheten til et brannskilt, er å si at de opptrer brennende. De brenner varmt når de når sine mål, men de kan også brenne seg ut hvis de ikke gir seg en pause.

Basert på brannelement astrologi , de er også sjarmerende mesteparten av tiden , men de vil vise et temperament som ingen andre hvis de blir såret eller forrådt. Ingen skal rote med brannskiltene med mindre de er forberedt på å bli brent.Fire Element Astrology: Fire Signs

Hva er brannelementtegnene? De tre brannelement stjernetegn er Væren , Leo , og Skytten . Ut av alt 12 stjernetegn , disse tre skiltene får brannelementets beste egenskaper. Selvfølgelig, mellom disse tre tegnene, er det også varierende nivåer av hvor brennende de er i forhold til hverandre.

populære dikt for ungdomsskolen

Væren (21. mars - 19. april)

Væren er det som er kjent som en Kardinal brannskilt . Dette betyr at de er i midten for hvor brennende Væren egenskaper blir sammenlignet med de andre branntegnene.

Væren mennesker tar godt på de brennende lidenskapene til brannelementet. De liker å jobbe alene for å nå sine mål, men de har også en sjarmerende personlighet , hjelper dem med å få venner lett. Dette tegnet er ikke så kreativt som de andre branntegnene, som skiller det ut.

Leo (23. juli - 22. august)

Leo er en fikset brannelementtegn , noe som betyr at det passer best til brannelementets trekk ut av de tre branntegnene og ut av alle dyrekretsen. Leo-personen er et usedvanlig bestemt tegn. Dette tegnet stopper for ingenting for å fullføre målene.

Lidenskapelig og kult, dette tegnet kan trekke inn romantiske partnere lett . Selv om dette tegnet til tider har temperament, vet de bedre enn å vise det. Noen mener at Leo også er det mest kreative tegnet på dyrekretsen.

Skytten (22. november - 21. desember)

Skytten er en foranderlig brannelementtegn , som betyr at den har minst brannegenskaper sammenlignet med de andre brannskiltene. Imidlertid har den fortsatt flere egenskaper enn alle ikke-brannskilt. Skytten er sjarmerende, lidenskapelig , og kreativ .

Disse tre tingene er med på å gjøre det til et flott brannskilt. Skytten mangler imidlertid besluttsomheten som driver Leo og Væren. Skytten har mål, men de er ikke villige til å gjøre hva som trengs for å fullføre dem. I stedet liker dette skiltet å gå med strømmen.

Air Element Astrology: Fire Sign Interaction

I henhold til brannelement fakta , brannskilt er lidenskapelige og fulle av liv. De elsker å snakke med andre mennesker. Når et brannskilt samhandler med et annet brannskilt eller et tegn på et annet element, er de nødt til å påvirke vedkommendes liv, uansett hva slags forhold de har til dem.

335 engelnummer

Interaksjon med vannskilt

Når brann og vannskilt komme sammen, deres motsatte personlighetstrekk er åpenbare, men de kan bruke sin motsatte natur for å balansere hverandre. Vannskilt er mye mer emosjonelle enn brannskilt.

Et brannskilt kan hjelpe en vannperson til å ta tankene av problemene sine og i stedet nyte det som går rundt dem. Et vannskilt kan hjelpe et brannskilt erkjenne deres følelser i stedet for å ignorere dem.

Interaksjon med luftskilt

Brann og luftskilt sammen utgjør et flott team. De er begge intelligente, kreative og omgjengelige. Brannskilt elsker å ha ansvaret, og luftskilt bryr seg ikke om når de må. De er flotte på å holde hverandre motivert slik at de kan få en jobb raskere. Det er knapt et bedre team enn et brann- og luftskilt.

Interaksjon mellom brannskilt

To brannskilt sammen er en lidenskapelig kamp. Disse tegnene har det beste forholdet til hverandre når de er i en romantisk forhold . De er begge brennende og spennende.

De er gode til å inspirere hverandre til å gjøre sitt beste. Imidlertid elsker begge disse tegnene å være sjefen, og det kan ikke være to sjefer. Disse tegnene vil enten ha en flott tid sammen, eller de må takle en maktkamp.

Interaksjon med jordskilt

Brann og jord tegn også lage et flott lag. Brannskilt har alle de kreative ideene som trengs for å lage en plan, mens jordskilt kan bestemme og følge opp for å fullføre et mål. Brannskiltet kan lette jordskiltets stemning, mens jordskiltet kan oppmuntre brannskiltet til fokusere mer på målene sine .

Fire Element Astrology: Houses Ruled by the Fire Element

Hvert element hersker over tre hus. Brannelementet hersker over første, femte og niende hus. Disse husene forholder seg mest til brannelementet. Når andre tegn er i disse husene, vil de sannsynligvis virke mer som brannskilt, ellers vil deres brennende egenskaper skille seg ut mer.

Første hus

De første huset handler om hva en person tenker om seg selv. Folk vil sannsynligvis være det mer selvbevisst når tegnet deres er i det første huset. Hvordan andre ser en person kan også bli påvirket i løpet av denne tiden. Skilt vil sannsynligvis være mer opptatt av utseendet og omdømmet i løpet av dette huset.

Femte hus

De femte hus har å gjøre med kreativitet og andre ting som gjør folk lykkelige. Romantikk og lidenskap er også en del av dette huset. I løpet av dette huset vil folk sannsynligvis gjøre alt de kan for å behage seg selv. Mange romantiske forhold skjer i løpet av denne tiden. De fleste tegn vil sannsynligvis føle seg mer lidenskapelig om noe eller noen i løpet av denne tiden.

Niende hus

De niende hus handler om å lære nye ting og full forståelse det som læres. Dette er en større forståelse enn det tredje huset, som også omhandler utdanning. Filosofi og spørsmål utenfor selvtillit er sannsynligvis det viktigste for en person i løpet av denne tiden.

SAMMENDRAG: Brannelement

De brannelement har en stor innflytelse over alle skilt, ikke bare brannskilt. Det får frem lidenskapen i mennesker. Brannskiltet kan påvirke både godt og dårlig, men det nektes ikke at det har noen innflytelse generelt.

Les også:Alle 4 elementene i astrologi

Brannelement

29. mars stjernetegn

Jordelement

Air Element

Vannelement

Del Med Vennene Dine: