Mutable Signs: Mutable Quality in Astrology

Hva betyr mutable sign?

Muterbare tegn i astrologi

Hva er foranderlige tegn i astrologi?

InnholdIntroduksjon til foranderlige tegn

Astrologi har flere komponenter til det enn nesten alle kan forestille seg . Det er en blanding av vitenskap og astronomi. En av tingene som generelt påvirker en persons horoskop og astrologi, er de tre astrologiske kvaliteter . De tre kvalitetene er fikset , kardinal , og foranderlig . Disse egenskapene påvirker alle tolv av dyrekretsen , selv om de påvirker fire av disse foranderlige tegnene mer enn de andre.

De fire tegnene på at de har mest kontroll over er oppkalt etter kvaliteten. De tre kvalitetene har også en viss makt over tolv astrologiske hus . De påvirkes også av alle de fire astrologiske elementene på en eller annen måte. Av alle disse egenskapene er den foranderlige kvaliteten den mest foranderlige, noe som gir noen interessante effekter på tegnene og astrologien som helhet.

Mutable Signs: Mutable Quality Basics

Hva betyr foranderlig i astrologi? Den foranderlige kvaliteten er oppkalt fra det latinske ordet foranderlig som omtrent oversettes til det engelske ordet endring. De er de mest skiftende av de tre kvalitetene, og har aldri fullstendig forbindelse med kvaliteten eller elementet de kommer fra.

De kardinal skiltene begynner på begynnelsen av hver sesong , den fikset i midten, noe som gjør at de foranderlige tegnene kommer på slutten av hver sesong. På samme måte starter kardinaltegnene prosjekter, det faste for å følge gjennom og det mutable for etterbehandling. Muterbare tegn vil sannsynligvis fullføre det meste de begynner, selv om det ofte er vanskeligst å starte et prosjekt.

Muterbare tegn vil sannsynligvis komme bort fra dyrekretsen og elementære kvaliteter mer enn tegnene fra andre kvaliteter ville. Dette er en del av hvorfor foranderlige tegn noen ganger føles som om de ikke stemmer overens med tegnet sitt.

Deres stadig skiftende trekk kan bidra til å gjøre disse foranderlige tegnene til mer interessante og avrundede mennesker enn noen av de andre tegnene. En av deres beste egenskaper, den ene egenskapen som følger med dette tegnet, er deres evne til å fullføre noe de begynner. Mange tegn synes dette er vanskelig, men dette er den enkleste delen av et foranderlig tegn eller et foranderlig tegn.

Muterbare tegn og personlighetstrekk

Hver kvalitet kontrollerer fire dyrekretsen. Disse skiltene er oppkalt etter kvaliteten som hersker over dem. Hvilke dyrekretsen er foranderlig? De fire foranderlige tegnene er Tvillingene, Jomfruen, Skytten, og fisk . Disse fire tegnene har sannsynligvis stadig skiftende egenskaper og har den vanlige evnen til å fullføre det de begynner. Alle disse tegnene viser sine foranderlige egenskaper på forskjellige måter.

1. Tvillingene (21. mai - 20. juni)

Tvillingene endrer seg alltid på en måte: følelsesmessig. Disse menneskene er kjent for å ha mange humørsvingninger. Ett minutt er de på toppen av verden og klare til å gjøre alt, og det neste sitter de fast i et spor og ønsker ikke å gjøre noe.

I følge de foranderlige tegnene astrologi, i godt humør, er dette tegnet ambisiøst og klart til å begynne med noe nytt, men resten av tiden vil de heller holde fokus på oppgavene.

2. Jomfruen (23. august - 22. september)

Jomfruen er et nivåhodet tegn som liker å holde ting praktisk . Det mest skiftende med dette tegnet er at de endrer målene for å passe deres prioriteringer.

hva betyr 115

I henhold til de foranderlige tegnene er jomfrufolk ofte fokusert på jobben sin, å starte en familie eller sjonglere begge to. Dette tegnet er en hardarbeider. Knapt noe kan stoppe en jomfru person fra å jobbe med sine mål.

3. Skytten (22. november - 21. desember)

Skytten er en eventyrer blant skiltene. Dette tegnet forandrer alltid noe om deres liv. Skytten mennesker ikke liker å bo på ett sted veldig lenge. Denne vanen endrer mange ting om livet til en Skytten.

De får muligheten til å prøve nye ting og møte nye mennesker. Dette foranderlige tegnet kan fullføre de fleste av målene sine, men det er sannsynlig at de ikke har mange flere mål enn noen av de andre tegnene.

4. Fiskene (19. februar - 20. mars)

fisk er det siste foranderlige tegnet i astrologi og det siste dyrekretsen også. Basert på betydningen av de foranderlige tegnene, er dette tegnet høyt kreativ og fantasifull . Disse to egenskapene er med på å gjøre fiskenes liv interessant. To dager er aldri det samme i livet til en Fiskemann.

Fisken har mange abstrakte og kunstneriske mål som de sannsynligvis vil tenke på, noe som er rart for et foranderlig tegn, men de kan også fullføre målene i livet deres også.

Hvordan de astrologiske elementene påvirker de foranderlige tegnene

Hvert av de fire elementene - Jord , Luft , Vann , og Brann , påvirke hvert av de foranderlige tegnene i astrologi på forskjellige måter. Dette er en av tingene som får dem til å oppføre seg annerledes enn hverandre. Alle de foranderlige tegnene er i stadig endring, men elementene deres er nøkkelen til hvordan de endrer seg.

1. Tvillingene: Luftskilt

Tvillingene er et luftskilt. Den plukker opp ting enkelt og kan bruke det de lærer i livet. Dette hjelper dem til å bli mer intelligente hver dag. Tvillingpersonens nye ferdigheter og kunnskap bidro til å forme sine mål og fullføre sine mål. Å endre det de vet, hjelper ofte til å endre det de gjør.

2. Jomfru: Jordskilt

Jomfruen er et jordtegn, som hjelper til med å holde den stabil og så praktisk som den er. Jordskilt er uavhengig i sine egne liv, men de elsker å hjelpe andre. Å ha denne ene jordegenskapen bidrar til å forme jomfruens mål. De endrer målene sine ikke basert på egne behov, men basert på menneskene de bryr seg om.

3. Skytten: Brannskilt

Skytten er et brannskilt. Brannskilt er fulle av energi, og de elsker å prøve nye ting. Skytten elsker spesielt å reise. Dette tegnet elsker å lære som Gemini, men de vil heller gjøre det på kreative og eventyrlige måter enn å lese en bok. Deres eventyrlystne læringsvaner er det som får en person fra Skytten til å ha en stadig skiftende livsstil .

4. fisk; Vannskilt

Fiskene er et vannskilt. Vannskilt har en dyp forbindelse til følelsene og underbevisstheten. Å ha en dypere forståelse av seg selv og verden rundt dem hjelper en Fisker-person bedre å vite hva de vil gjøre med livet sitt. Å lære mer om seg selv kan også føre til at de endrer målene sine basert på hva de vet.

Muterbare tegn: foranderlige hus

Hver av de astrologiske egenskapene hersker også over fire hus. Den foranderlige kvaliteten hersker over tredje, sjette, niende og tolvte hus. Når du er i disse husene, kan et skilt ta på seg noen foranderlige egenskaper eller bruke astrologiske hus ‘Betydninger på måter som ikke alltid stemmer overens med deres tegn.

bille åndelig betydning

Tredje hus

Det tredje huset handler om kommunikasjon og en persons miljø. I løpet av denne tiden kan et tegn føles mer koblet til omgivelsene, omtrent som en Fisker føler det meste av tiden.

Imidlertid kan de også føle at de trenger å forbedre kommunikasjonsevnene sine, noe som får dem til å avvike fra sin vanlige gruppe venner eller aktiviteter.

Sjette hus

Det sjette huset handler om å jobbe. Alt fra å lage en seng til å grave grøfter til å utføre hjernekirurgi teller som arbeid i dette huset. Når du er i dette huset, kan det være mer sannsynlig at det er et tegn fullføre sine mål , noe som foranderlige tegn vanligvis er talentfulle i.

Niende hus

Det niende huset er knyttet til nesten alle typer læring. Når du er i dette huset, kan et skilt interessere seg for noe nytt eller lære ting på nye måter. Dette er noe folk fra Skytten og Tvillingene ofte gjør, men det kan fungere for andre tegn.

Tolvte hus

Det tolvte huset opptar seg med underbevissthet . Fiskene er mer relatert til dette huset enn noen av de andre foranderlige tegnene. Når du er i dette huset, vil de andre tegnene sannsynligvis føles som om de forstår seg selv bedre, og de ønsker kanskje å forstå mer om verden rundt dem også.


Sammendrag: Mutable Signs

Alt i alt har det foranderlige tegns kvalitet viktige effekter på mange forskjellige ting i astrologi. Det kan til tider være komplisert å forstå, noe som kan skyldes dens stadig skiftende natur. Det som ikke er komplisert eller endrer seg, er hvor mye astrologer verdsetter dette mystisk kvalitet .

Del Med Vennene Dine: