Finn Ut Antall Engel

12 hus i astrologi: Lær om de tolv astrologiske husene

Hva betyr de 12 husene i astrologi?

12 astrologiske hus

Astrologiske hus: Introduksjon

Innhold

Astrologiske hus er to hjul som definerer en persons liv: erfaringsfelt, samhandling med andre , arbeid eller romantikk. Det er to hjul for å spesifisere hvilket hus du tilhører dyrekretshjul , som er basert på Jord Sin rotasjon sammen med solen, og hjulet til husene, som er basert på jordens rotasjon langs sin egen akse. Derfor vil det hjelpe hvis du hadde en nøyaktig fødselstid for å beregne huset ditt.

De astrologiske hus på rattet er symbolsk for menneskets liv utviklingsvei generelt; de er et syn på erfaringsfeltet, snarere enn å være involvert i forme dyktighet .

Hva er meningen med de 12 astrologiske husene?

Det er tolv astrologiske hus , og hvert hus har en planet og en Stjernetegn tildelt. Men egenskapene til dyrekretsen din er ikke den samme som hustegnet ditt. Faktisk kan du bruke dyrekretsen din fra dyrekretshjulet med husets hjul for å danne et mer nøyaktig bilde av din personlighet og hvordan du samhandler med livet generelt.

I tradisjonell Indisk astrologi , disse er kjent som Bhavas, som like applikasjoner og bruk som Vestlig astrologi . Fødselsdiagrammer beregner plasseringen av planetene på hjulet, og formulerer fødselshoroskopet ditt. For et nøyaktig fødselshoroskop er fødestedet ditt og tidspunktet ditt like viktig som fødselsdatoen din.

De viktigste astrologiske husene i fødselskartet ditt er 1., 4., 7. og 10., og de kalles Kantete hus . Disse husene representerer handling og er handlingspunkter i ens liv; Stjernetegnene som knytter seg til kantede hus er Kardinal tegn Væren , Kreft , Vekten , og Steinbukken . 2., 5., 8. og 11. hus er vellykkede hus, som representerer stabilisering og viser ens hensikt i livet.

moderne realistiske skjønnlitterære bildebøker

Succesente hus er knyttet til fikset tegn Tyren , Leo , Skorpionen , og Vannmannen . 3., 6., 9. og 12. hus er Kadenthus, som representerer Læring, viser hvordan man tilpasser seg og overgår. Kadenthus lenke til foranderlige tegn Tvillingene , Jomfruen , Skytten , og fisk .

De 12 astrologiske husene og hva de representerer?

1. hus : Livet

Basert på astrologisk husbetydning , dette huset er kjent som Ascendant eller House of Self . Det første huset beskriver din naturlige holdning mot verden. Den beskriver også kroppen din eller ditt fysiske utseende, samt menneskers førsteinntrykk av deg. 1st House representerer også din fysiske helse generelt fordi den er relatert til kroppen din og livet ditt. Det første huset er knyttet til Væren .

2. hus : Få

I henhold til astrologiske husfakta ser dette huset hvordan du verdsetter materielle og immaterielle gjenstander i livet ditt. Knyttet til Tyren , den 2. hus påvirker økonomistyringen, med det din egenverd. Dette huset viser hvordan du verdsetter deg selv, om du knytter det til dine eiendeler.

3. hus : Brødre

Frates oversettes til brødre; 3. Hus ser hvordan du kommuniserer med verden. Det viser hvordan du takler det umiddelbare omgivelser , som å forholde seg til familie eller jobb. Knyttet til Tvillingene , 3rd House lenker også til korte turer og tidlig utdanning, alt som er sterkt avhengig av kommunikasjon.

4. hus : Forelder

De 4. hus representerer dine forfedre røtter, familien som oppdro deg, og familien du vil ha i listen i henhold til astrologiske husspådommer . Dette huset lenker også til far eller mor figurer og tidlig grunnlag i livet ditt . The 4th House er knyttet til Kreft .

5. hus : Født

Dette huset er en House of Pleasure; den viser hvordan du har det gøy. De 5. hus dekker alle de morsomme tingene i livet, lenker til Leo . Dette huset representerer også kreativitet i uttrykk og barn.

6. hus : Helse

De 6. hus beskriver rutinen i hverdagen din og hvordan den påvirker helsen din. Dette huset representerer den ferdigheten du har og karrieren din. Det sjette huset lenker til Jomfruen , og det har også bånd til kjæledyr.

7. hus : Kone

Basert på astrologisk husbetydning , dette huset er overfor det første huset, så det representerer din holdning til andre, men en mot en. De 7. hus forholder seg til ekteskap, kontrakter og foreninger i livet ditt. Dette huset lenker til Vekten . Det 7. huset representerer også vennene eller fiendene du har.

8. hus : Mors

De 8. hus representerer din fødsel og død, symbolsk. Derfor er det 8. huset ditt eget transformasjon gjennom hele livet . Dette huset Links to Scorpio er knyttet til okkult, seksualitet og økonomi, ikke din egen.

9. hus : Iter

De 9. hus, som en av astrologiske hus, forholder seg til utenlandsreiser og kulturene du har kommet over. Disse reisene inkluderer fysiske og åndelige reiser. Det 9. huset kobler også til høyere utdanning og selvreiser. Skytten er knyttet til dette huset, og det knytter seg også til lov og religion.

10. hus kongedømme

De tiende hus samsvarer med din sosial suksess , for eksempel din profesjonelle karriere og oppnå ambisjonen din. Koblinger med Steinbukken , den overvåker din innflytelse overfor allmennheten og din samfunnsstatus.

11. hus : Gavner

De 11. hus samsvarer med dine håp og ønsker. Det viser vennene dine og potensielle beskyttere. Relatert til Vannmannen , dette huset forholder seg til all humanitær innsats i livet ditt. Ifølge astrologiske husvarsel , 11. huset ser gruppeforeninger og karrierefordelene dine.

12. hus : Kreft

12 Hus representerer dine fiender eller dine vanskeligheter i livet. Lenker til fisk , tilsvarer dette huset steder som begrenser seg, for eksempel sykehus eller fengsler, som viser ensomhet og offer. Ting som er unnvikende for deg, men som er tydelige for andre.

Tolv astrologiske hus: Innsikt

Planetenes plasseringer på noen av 12 astrologiske hus påvirke din personlighet og måten du håndterer ting i livet på. Det kan ikke være noen planeter i noen hus, eller det kan være noen få planeter i et hus, hver utfeller den unike måten du reagerer på situasjoner.

Enkelte diagrammer legger merke til planetenes beliggenhet rundt huset; noen vil merke både hus- og stjernetegn. Jo mer informasjon du søker, jo flere detaljer vil du få gjennom forholdet mellom planetene og ditt eget liv.

Planeter i de tolv astrologiske husene

Soleni hus

De Sol betegner varme, mot, lojalitet i en persons karakter, men det fremhever også ego og dårlige humør. I diagrammene hersker solen positive verdier i et manns diagram, understreker den maskuline siden av personligheten. Hos en kvinne antyder solen til faren, og senere ektemannen i hennes liv, eller personens ideelle mann, men det skinner også et lys på hennes personlighet.

Solen i astrologiske hus vil forsterke betydningen av det huset, slik som solen i det første huset vil tillate personen å fokusere mer på selvet og har en høyere tendens til å være egoistisk. Derfor vil Suns energi fokusere på huset der den plasseres. Solen i alle hus vil føre til at du har både positive og negative verdier knyttet til huset.

Måneni hus

De Måne er den kvinnelige motstykket til solen, og betegner mer feminine egenskaper som fantasi og femininitet. Det understreker også følsomhet, latskap og humørsvingninger.

Denne planeten viser sterkere i kvinnelige diagrammer og kan representere en manns mor, kone eller ideelle partner. Hos menn blir Månen vanligvis undertrykt, men kan fortsatt påvirke personens følsomhet for problemer.

Huset blant astrologiske hus der Månen er i vil forsterke følelsene og følelsene. Månen påvirker deg mer som barn, og bestemmer dermed hvordan du reagerer på ting ubevisst, påvirket av oppveksten din.

Månen knytter vanligvis følelsene dine til huset; den ligger i diagrammet ditt. For eksempel vil Månen i det 12. huset få deg til å føle deg følelsesmessig isolert fordi du synes det er vanskelig å uttrykke følelsene dine, slik at du føler deg kaotisk inne.

Kvikksølvi hus

Kvikksølv er en nøytral planet som fungerer til tjeneste for Sola, noe som betyr at kapasiteten din påvirkes av din selvfølelse og selvkontroll . Planet Mercury er den romerske sendebudens Gud. Derfor dominerer den intellektuell kapasitet og læringsevner, så vel som kommunikasjon. Denne planeten har mer effekt når din intellektuelle nysgjerrighet begynner og begynner å kommunisere og lage relasjoner.

Kvikksølv, i noen av astrologiske hus, vil forsterke din vittighet rundt emnet. For eksempel vil Merkur i 2. hus tillate deg å være verdibevisst og ha mange fantastiske måter å tjene penger på, men det kan også gjøre deg til en uærlig eller ufølsom person.

Denne planeten viser den mer praktiske siden av din bevisste og påvirker hvordan du samhandler med mennesker. Du vil finne måter å lykkes mer økonomisk, og du er opptatt av å dele det med venner når Merkur er i dette huset.

Venusi hus

Venus , den Romersk gudinne , er assosiert med skjønnhet, kjærlighet og mildhet . Planeten styrer dine romantiske forestillinger og hva du gjør på fritiden. Venus er en feminin planet og påvirker sensualitet og hvordan du liker livet ditt. De negative effektene av Venus inkluderer grusom, lat og materialistisk. I en manns diagram viser Venus sin ideelle kvinne fysisk, vanligvis for korte kjærlighetsforhold.

Astrologiske hus at Venus er i vil myke opp og forskjønne motivet. For eksempel når Venus er i 3. hus, vil det forsterke ditt behov for å få harmoni i ditt hjem og vennskap. Du vil gjerne prøve å skape hyggelige situasjoner ved å unngå argumenter.

Venus vil også gi deg kunstneriske talenter når du er i Cadent House. Du pleier å ønske å ha et vakkert forhold til venner og familie og streve mot det målet.

marsi hus

Som Romersk krigsgud , mars gir en stridende og påståelig natur hos en person. Mars er en maskulin planet og symboliserer virilitet, handling og mot. Denne planeten lar deg være dynamisk og har en driftig ånd, noe som gjør deg aggressiv og tyrannisk. Hos menn påvirker det sexlysten. Hos kvinner representerer det ideelle menn å ha kjærlighetsforhold med.

Astrologiske hus som Mars ligger i, vil tillate deg å overvinne problemer og hvor aktiv livsstilen din kan være. For eksempel vil Mars i 4. hus få deg til å ha en sterk følelse av patriotisme, og du vil ha en tendens til å krangle med familiemedlemmene dine, selv om du alltid er ute etter å fikse hjemmet ditt. Mars vil vise seg i løpet av førtiårene og utover, da du må være mer påståelig for å komme på toppen.

Jupiteri hus

Guds konge i romersk historie, Jupiter representerer utvidelse, ære og ære, en sjenerøs Gud. Jupiter vil gi deg suksessen du ønsker når du jobber hardt; negativt, vil du vise en tendens til å overdrive og gi løfter som du ikke kan levere. Jupiter er en sjenerøs og entusiastisk, omgjengelig planet som lar deg skinne.

Astrologiske hus at Jupiter er i vil gjøre emnet fruktbart. For eksempel betyr Jupiter i 5th House at du er en optimistisk person som vet hvordan du skal ha det gøy. Du vil ha et godt liv, og du vil glede deg over livet generelt. Jupiter her vil vise at du kan ha koblinger til barn, for eksempel å være lærer.

488 engelnummer

Saturni hus

Planet Saturn er en begrensende planet; den symboliserer tid og ufrivillige prinsipper. Saturn beskriver prøvelser og hindringer for å trene deg til å være tøff og har disiplin .

Saturn har som mål å begrense og innføre en begrensning på livet. Det bremser ting og krever at du konsentrerer deg om problemet. Ufølsom, den uforsonlige Saturn tvinger vekst og modenhet.

Astrologiske hus at Saturn er i vil skape hindringer; forvent å få testet dine evner. Selv om du lykkes med å løse problemene, vil du ha fått tillit.

I det første huset kan Saturn betegne en innadvendt personlighet med impassivitet og ambisjon, eller grusomhet og egoisme. For eksempel betyr Saturn i 6. hus at du kan lide av helseproblemer og ha mange ansvarsoppgaver på jobben. Du jobber hardt og flittig, ofte uten et positivt resultat i sikte.

Uranusi hus

Uranus påvirker deg til å bli ukonvensjonell og uavhengig. Du har en tendens til å være idealistisk og kreativ, men du kan også være intolerant og ufølsom. Du mangler kanskje empati, men du har et humanitært behov for å gjøre verden bedre. Uranus betyr marginalitet, oppfinnsomhet og uavhengighet; negativt, representerer det brysk og indignasjon. Uranus elsker moderne ting.

Astrologiske hus at Uranus er i gjør at du trenger å uttrykke deg fritt. Du har en tendens til å oppleve ekstreme endringer i huset, forårsaket av mange ting. For eksempel kan Uranus i det 7. huset føre til at du har mange problemer i langvarige forhold, da du har en tendens til å oppleve store endringer i dette huset. Du kan komme til å inngå flere partnerskap eller ha et nytt ekteskap plutselig.

Neptuni hus

Planet Neptun representerer fantasi, tro , og uforståelige ting. Neptun har et sterkt forhold til en synsk. Neptun påvirker deg til å bli forsiktig og drømmende og mer i tråd med det psykiske planet.

Du vil være mer følsom overfor omgivelsene, og du setter spesielt pris på musikk. Du kan imidlertid også være godtroende og inntrykkelig; i verste fall har du problemer med å leve i virkeligheten.

Neptun i astrologiske hus kan bety ofre og urealistisk oppførsel. For eksempel påvirker Neptun i det 9. huset din filosofi og ditt valg for høyere utdanning.

Du vil også ha en tendens til å omfavne ekstraordinære religioner og filosofier. Det er mer sannsynlig at du reiser i astralplanet, og folk kan forvirre personligheten din.

Plutoi hus

Pluto påvirker deg å være dyp og gåtefull og har mye energi til å stille spørsmål ved mange ting. Negativt kan du være voldelig og sadistisk. Pluto representerer okkultisme og skjulte vitenskaper, og det styrer dypere instinkter. Pluto betyr store omveltninger, inkludert rikdomskriser. Plutos endringer kan være revolusjonerende, og du kan ikke flykte fra dem.

Pluto inn astrologiske hus betyr at du vil ha store endringer som kommer, du kan slite med reformering og fornyelse av huset, men det kan være verdt det. For eksempel vil Pluto i 10. hus se din innsats stadig forstyrres og se at du har en sterk vilje til å lykkes i det valgte yrket ditt.

Tolv astrologiske hus: Planets Insight

Bortsett fra planeter, kan andre punkter i galaksen forekomme i fødselskartet ditt, avhengig av astrologen. Noen astrologer følger de forskjellige tankeskolene og har de fire asteroider (Ceres, Pallas, Juno og Vesta), Lilith eller Dark Moon, Nord- og Sør-månenodene, Dionysos eller Black Sun. Annerledes astrologi studier vil ha ekstra poeng i fødselskartet, men de ti vanlige planetene vil ha samme betydning og innflytelse på astrologiske hus .

Sammendrag: Astrologiske hus

Vanligvis din astrologiske hus vil være det samme blant alle astrologiske skoler med mindre planeter ligger på grenser eller huskusper. House Cusps er punktene der huset begynner; forskjellige skoler har forskjellige måter å beregne grensene på.

Hvis planeten din ligger på spissen, kan det hende du finner noen diagrammer mer nøyaktige enn andre. Imidlertid er astrologi en guide til din personlighet, og disse husene er et snev av hvordan du reagerer på situasjoner. Dette er ikke satt i betong, som din oppvekst og livserfaring vil også påvirke din oppførsel når du vokser.

Les også:

Første hus - Selvhuset

Second House - House of Possessions

214 engelnummer

Tredje hus - Kommunikasjonshuset

Fjerde hus - Huset til familie og hjem

Femte hus - Gledehuset

Sjette hus - Huset for arbeid og helse

Syvende hus - Partnerskapets hus

Åttende hus - Sexets hus

Niende hus - Filosofiens hus

Tiende hus - The House of Social Status

Det ellevte hus - Vennskapets hus

Tolvte hus - Underbevissthetens hus

Del Med Vennene Dine: