Finn Ut Antall Engel

Åttende hus i astrologi: Sexets hus

Hva representerer 8. hus?

Åttende hus i astrologi

Åttende hus - Alt om det åttende huset i astrologi

InnholdHvilket er det åttende huset i astrologi? Det er tolv unike hus i astrologi som alle påvirker en persons liv på en eller annen måte. Hvert hus, den åttende hus inkludert, har sin symbolske verdi, som representerer en annen fase eller et aspekt av livet.Forhold, arbeid og moro er alt påvirket av tolv hus . Husets effekt endres når visse planeter går gjennom dem. Alle disse tingene er med på å påvirke horoskopet til en person.

Betydningen av det åttende huset

Hva er mitt 8. hus i astrologi? De åttende hus kretser rundt elementene som en person deler med noen andre. Dette huset er også opptatt av mange andre ting, inkludert skatter, delte penger , andre delte ressurser, underholdsbidrag, okkulte og psykiske ferdigheter, død og vekst. Disse tingene ser ikke ut til å ha mye til felles, men det endrer ikke at de alle er berørt av åttende hus .

Det er viktig å kjenne forskjellen mellom åttende og andre hus siden de er så like. De andre hus opptar seg med individuelle eiendeler og måten en person tjener penger på. Det åttende huset er ikke opptatt av individuelle eiendeler, bare delte eiendeler eller eiendeler. Noen ganger kunne til og med underforståtte delte gjenstander telles til det åttende huset.Når det gjelder alt annet enn eiendeler som åttende hus er involvert i, kan det tenkes positivt. Endring er uunngåelig i løpet av denne tiden, og positiv endring er sannsynlig. Dette er en tid for vekst og utvikling . Skiltene må bruke tiden klokt når de er i åttende hus for å gjøre det beste ut av seg selv.Planetene i det åttende huset

Sol

De sol i åttende hus i astrologi oppfordrer en person til ikke å fokusere på delte ting, men i stedet på delte minner eller aktiviteter. En person vil sannsynligvis prøve å forbedre sitt sosiale liv i løpet av denne tiden for å fortsette å lage gode minner.

De vil sannsynligvis føle seg ensomme hvis de ikke kan gjøre dette. Noen ganger kan disse menneskene kjøpe ting å dele med folk for å lage nye minner med dem, men de kjøper ikke varen fordi de er materialistiske, for å forbedre forholdet deres.Måne

De måne i åttende hus får en person til å føle sterke følelser, men det tvinger ikke en person til å dele disse følelsene. Ofte vil folk holde følelsene sine for seg selv for ikke å plage andre med dem. De vil sannsynligvis ta et skritt tilbake fra forholdene sine på dette tidspunktet.Dette vil sannsynligvis føre til at en person føler seg ensom. Imidlertid kan en person finne trøst i å finjustere sine ferdigheter. En persons intuisjon vil sannsynligvis føle seg sterkere i løpet av denne tiden, noe som kan hjelpe dem å bygge på psykiske ferdigheter de kanskje ikke visste at de hadde.

Kvikksølv

Basert på åttende husbetydning , når Kvikksølv er i dette huset, vil sannsynligvis en persons følelse av intuisjon være sterkere. De vil sannsynligvis bli trukket inn i å studere mystiske emner, inkludert noe som er psykisk, okkult eller paranormal .

En person kan bruke mye penger på denne nye hobbyen. Folk kan også være interessert i fysisk mysterier , som de av sex og kjærlighet. Felles materielle ting vil sannsynligvis ikke være av stor interesse i løpet av denne tiden, men delt økonomi, enten det er i ekteskap eller virksomhet, vil sannsynligvis komme i fokus.Venus

Kjærlighet og sex er et av de viktigste fokusene når Venus er i den åttende hus . En person vil sannsynligvis prøve å gjøre deres romantiske forhold dypere. Dette kan innebære enten å gjøre ekteskapet sterkere eller starte en affære for å bli mer seksuelt oppfylt.

Hvis en person prøver å forbedre ekteskapet sitt og ikke kan lykkes, kan de velge å bli separert eller skille seg. Det samme kan skje hvis en person velger å ha en affære og blir fanget av sin ektefelle.

mars

Ifølge 8. hus astrologi , Mars i dette huset får en person til å ta større risiko i hverdagen. De ønsker å leve nærmere kanten som en måte å forstå seg selv og omgivelsene bedre på. Dette kan føre til at folk er uforsiktige med sine delte gjenstander. Andre vil sannsynligvis ikke dele hvis et tegn blir for uforsiktig .

En person kan henvende seg til sex for å få mer spenning, forbedre eller ødelegge ekteskapet. Hvis en person vil komme nærmere seg selv uten å være risikabel, kan de i stedet se på okkult kunnskap.

Jupiter

Jupiter i åttende hus gjør livet litt vanskeligere, og påvirker et menneskes trossystem. En persons tro eller åndelighet vil sannsynligvis virke testet i løpet av denne tiden. Dette kan enten gjøre en persons tro sterkere, eller det kan være skadelig for den.

Noen av de forferdelige tingene som kan skje er en venn eller et familiemedlems død, en nær-dødsopplevelse, ekteskapsproblemer eller andre krise . En person må jobbe hardt for å komme gjennom disse urovekkende tider.

diktideer å skrive om

Saturn

Når Saturn er i den åttende hus i astrologi , vil en person sannsynligvis fokusere på delte opplevelser i stedet for gjenstander som deles. En person vil sannsynligvis prøve å være nær noen som de deler mange gode minner med. Seksuelle minner vil sannsynligvis utløse et forhold.

Hvis det gnister i et ekteskap, kan dette være med på å gjøre ekteskap sterkere . Hvis det er en gnist utenfor ekteskapet, kan dette bety problemer. Uansett vil sannsynligvis en persons forpliktelse til en annen person bli endret eller testet i løpet av denne tiden.

Uranus

De åttende husets betydning viser at Uranus i dette huset oppfordrer en person til å endre noe om livet sitt. Sex og andre delte opplevelser vil sannsynligvis bli sett tilbake på for inspirasjon i løpet av denne tiden. Det vil være vanskelig å holde på med seksuelle lyster.

Dette kan gjøre ting mer romantiske i et ekteskap, men det kan ødelegge et ekteskap hvis ting blir romantisk med noen andre. Eventuelle problemer som kan oppstå i løpet av denne tiden, å være med penger, eiendeler eller noe annet, vil sannsynligvis få en person til å handle. Dette kan komplisere selv ikke-romantiske forhold.

Neptun

Neptun i 8. hus har en tendens til å få folk til å føle seg mer følsomme om forholdet deres, romantisk eller på annen måte. Det er sannsynlig at folk prøver å gjøre ting for å forbedre forholdene sine, men de tenker kanskje ikke før de handler.

Dette kan noen ganger påvirke forhold til det verre enn til det bedre. En persons sexliv vil sannsynligvis også endre seg i løpet av denne tiden. Dette kan imidlertid også påvirke deres forhold på godt og vondt, avhengig av hvordan de handler på deres nye følelser .

Pluto

Pluto er den styrende planet i det åttende huset . Når Pluto er i åttende hus, vil skiltene sannsynligvis endre noe på forholdet deres. Imidlertid vil endringene de gjør, sannsynligvis delvis påvirkes av gjenstandene eller minnene de deler med en annen person.

En person kan føle at noe ille vil skje, noe som kan få dem til å oppføre seg frekt. Dette kan noen ganger påvirke en persons seksuelle ønsker , men det trenger ikke nødvendigvis.

Konklusjon: 8. husastrologi

Den åttende huset kontrollerer mange ting som ikke ser ut til å ha noe til felles, men alle disse rare tingene kan fungere sammen for å påvirke en persons daglige liv. Det er ingen tvil om at folk undervurderer effekten at det åttende huset og planetene som går gjennom det, påvirker dem mer enn de tror.

Les også:

Første hus - Selvhuset

Second House - House of Possessions

Tredje hus - Kommunikasjonshuset

Fjerde hus - Huset til familie og hjem

Femte hus - Gledehuset

Sjette hus - Huset for arbeid og helse

Syvende hus - Partnerskapets hus

Åttende hus - Sexets hus

Niende hus - Filosofiens hus

Tiende hus - The House of Social Status

Det ellevte hus - Vennskapets hus

Tolvte hus - Underbevissthetens hus

Del Med Vennene Dine: