Finn Ut Antall Engel

Fjerde hus i astrologi: Huset for familie og hjem

Hva representerer 4th house?

Fjerde hus i astrologi - Huset for familie og hjem

Fourth House - Alt om det fjerde huset i astrologi

Innhold

Hvilket er det fjerde huset i astrologi? Mange astrologiske gjenstander påvirker horoskopet til en person. En av disse astrologiske elementene er tolv dyrekretshus . Hvert av de tolv husene tar en like stor del av himmelen, som legger opp til 30 ° hver. Stjernetegnene beveger seg gjennom disse husene gjennom årene. Husene, inkludert det fjerde huset, kan endre seg hvordan de handler , og dette kan endres enda mer, avhengig av hvilke planeter som også reiser gjennom husene.Betydningen av det fjerde huset

Hva er mitt fjerde hus i astrologi? Det fjerde huset er huset til huset. Dette inkluderer alt som har med hjemmet å gjøre, som familiemedlemmer og minner fra tidligere hjem . Hvordan en person ble oppdratt er også viktig, men det er uklart om mor eller fars innflytelse er viktigere i dette huset. For å gjøre ting lettere, vil denne artikkelen anta at hver av foreldrene har like stor innflytelse.

Basert på den fjerde husbetydningen er familieforhold viktige i løpet av denne tiden. Forhold til foreldre er de viktigste, søsknene andre, og andre utvidede familiemedlemmer kommer etter det. For det meste avhenger dette av hvor nær en person er familiemedlemmene. Følelsene som en person har om forholdene og hjemmelivet generelt, er også representert av det fjerde huset.

En abstrakt ting som det fjerde huset symboliserer, er en persons dypeste tanker om livet og død . Noen ganger vil folk få kontakt med åndelige ideer om død og karma eller lignende ideer. Reinkarnasjon er en vanlig ting å se på når et skilt er i det fjerde huset.Planeter i det fjerde huset

Sol

Solen i det fjerde huset i astrologi fokuserer på en persons nåværende hjem og hjemmet de vokste opp i. Mange blir nysgjerrige på barndommen eller hva familien deres bodde før de ble født.

Å lære om disse tingene vil tilfredsstille en persons nysgjerrighet, og få dem til å føle seg lykkeligere i løpet av denne tiden. Imidlertid er det risikoen for finne ut forferdelige familiehemmeligheter som skiltene skal være forberedt på i løpet av denne tiden. Hver familie har sine historier å fortelle, og ikke alle leser som eventyr.

17. mai dyrekretsen

Måne

De måne er det fjerde husets herskende planet. Månen i første huset er mer opptatt av følelsene som kommer fra familieforhold i stedet for fakta eller rykter om et familiemedlem. I løpet av denne tiden kan en person føle at følelsen av intuisjon blir økt.De kan føle seg mer beskyttende overfor sine familiemedlemmer. Vekst er også en viktig ting å huske på når månen er i 4. hus . Mange mennesker vil ønske å dyrke noe så enkelt som en hage eller noe så komplisert som å dyrke familien ved å få en baby.

Kvikksølv

Kvikksølv i fjerde hus oppfordrer folk til å se tilbake på sin egen fortid, om ikke familiens fortid som helhet. En persons kultur er kritisk på dette tidspunktet, da deres kultur gjorde mye for å forme dem som en person.

Noen ganger vil lære mer om en persons kultur få dem til å ønske å gjøre mer for å blande seg med sine kulturelle idealer, men det vil få en person til å ønske å handle annerledes slik at de kan skille seg ut. De som ikke kan lære om sin kultur eller familiehistorie, er sannsynligvis frustrerte og ulykkelige i løpet av denne tiden.

Venus

Når Venus er i den fjerde hus i astrologi, en person vil ønske å tenke mer på hvordan familielivet deres påvirker de andre områdene i livet. Imidlertid er Venus vanligvis kjent som en romantisk planet, så mens en person vil tenke på familielivet, vil de fortsatt være fokusert på å finne kjærlighet.

Å komme i kontakt med gamle familievenner eller treffe folk via familiemedlemmets anbefalinger kan føre til kjærlighet i løpet av denne tiden. Jo nærmere familien den nye partneren er, jo mer komfortabelt er forholdet.

mars

Basert på 4. hus betyr, Mars i dette huset myker en person ut. De kan fortsatt ha negative følelser, men de vil ikke være så aggressiv som de vanligvis er, selv om de ikke vanligvis er aggressive mennesker.

Hvis noe forverrer en person i løpet av denne tiden, vil det skyldes familieproblemer; enten tidligere eller nåværende problemer vil påvirke mennesker. Følelsesmessig uro er vanlig i løpet av denne tiden.

Sinne mot foreldrene til en person, faren er en mer sannsynlig årsak enn moren, kan også føre til at et tegn blir mer irritert i løpet av denne tiden.

Jupiter

Som per betydningen av det fjerde huset, Jupiter vil vekke en persons interesse for tingene som de andre familiemedlemmene har interesse av. Dette kan bringe familiemedlemmer nærmere, ettersom de kan lære nye ting sammen eller jobbe med prosjekter som et team.

I noen situasjoner kan en person bestemme seg for å bli mer fokusert på sin religion eller åndelighet. Dette kan også hjelpe familiemedlemmer til å komme nærmere hverandre, spesielt hvis de deler det samme trossystemet. Jupiter hjelper dyrekretsen å binde når det er i fjerde hus.

Saturn

Når Saturn er i den fjerde hus , fokuserer en person på hjemmet sitt live når det påvirker deres nåværende hjemmeliv. Å tenke på hvor aktiv en forelder var i barndommen, kan også være det viktigste fokuspunktet.

Mangelen på en forelder vil sannsynligvis få en person til å være mer omsorgsfull, men de får kanskje ikke denne følelsen hvis foreldrene alltid var i nærheten. Hengivenhet og medfølelse vil sannsynligvis bli kjent mer i løpet av denne tiden, spesielt overfor barn eller yngre slektninger. Folk vil sannsynligvis forbedre husstandssituasjonen sin på en eller annen måte når Saturn er i det fjerde huset.

Uranus

Uranus i 4. hus vil sannsynligvis få opp gamle minner om en persons barndom og foreldrenes behandling. Det er sannsynligvis noe fra en persons barndom som de ikke husker med glede, og denne tanken, uansett hvor liten den er, kan påvirke en person til å endre noe i familielivet.

Hvis foreldrene til en person var grusomme mot dem, vil det sannsynligvis oppstå negative følelser som forstyrrer deres nåværende forhold til familiemedlemmet.

Neptun

Når Neptun er i den fjerde hus i astrologi , sannsynligvis vil en person bli mer følsom overfor hjemmets gang. De kan tenke tilbake på hvordan hjemmelivet deres var da de var barn, og disse tankene kan påvirke dem til å endre noe om deres nåværende hjemmelivssituasjon.

Basert på fjerde hushoroskop , glade og positive minner er mer sannsynlig å komme opp i løpet av denne tiden enn negative. Disse glade følelsene fra minnene kan oppmuntre folk til å være mer medfølende overfor sine familiemedlemmer.

655 engel nummer betydning

Pluto

Pluto i fjerde hus bringer forandring i et menneskes hjemliv, eller i det minste oppfordrer det noen til å gjøre en endring. Hvorvidt en person gjør en endring er opp til dem, ikke denne planeten.

Det er en forventning om å tenke på både positive og negative minner og følelser fra fortiden i løpet av denne tiden. Begge disse tingene kan oppmuntre til endring . Noen tegn kan føle seg tvunget til å holde seg borte fra familiemedlemmene i løpet av denne tiden, men det vil være mye mer fordelaktig for dem hvis de kommuniserer med dem i stedet.

Konklusjon: 4. hus astrologi

De fjerde hus handler om familie. En persons familiehistorie kan påvirke dem hele livet. Husene kan påvirke når og hvordan en person husker disse tankene, men det er fremdeles opp til en person å velge hva de gjør med disse minner og følelser for å gjøre et enda bedre hjemmeliv for familien sin.

Les også:

Første hus - Selvhuset

Second House - House of Possessions

Tredje hus - Kommunikasjonshuset

Fjerde hus - Huset til familie og hjem

Femte hus - The Pleasure House

Sjette hus - Huset for arbeid og helse

Syvende hus - Partnerskapets hus

Åttende hus - Sexets hus

Niende hus - Filosofiens hus

Tiende hus - The House of Social Status

engel nummer 1100

Det ellevte hus - Vennskapshuset

Tolvte hus - Underbevissthetens hus

Del Med Vennene Dine: