Fifth House in Astrology: The House of Pleasure

Hva representerer 5th house?

Fifth House in Astrology - House of Pleasure

Fifth House - Alt om det femte huset i astrologi

InnholdHvilket er det femte huset i astrologi? I Astrologi , mange forskjellige ting påvirker en persons horoskop og hvordan de handler. Sammen med deres dyrekretsen , en av de største tingene som påvirker en persons handlinger er de tolv astrologiske hus . Hvert av disse tolv husene femte hus inkludert, representerer nøkkelen til en persons liv.

korte bøker for 9. klassinger

Når et tegn er i et bestemt hus, vil de begynne å fokusere mer på husets aspekter. Dette kan også påvirkes av hvilke planeter som også er i et hus.Betydningen av det femte huset

Hva er mitt 5. hus i astrologi? Det femte huset omfatter mange forskjellige aspekter, men de har alle en ting til felles: de gjøre folk lykkelige . Kreativitet, kjærlighet, risiko, spill, hobbyer , og oppdra barn er alle gruppert i det femte huset.

Kreativitet er et av hovedfokuspunktene i det femte huset i astrologi og andre hobbyer som en person liker. Hobbyer trenger ikke nødvendigvis å være kreative for at de skal telle mot femtehuset. Selv det å drive sport faller inn under dette huset.Folk vil sannsynligvis prøve å bli bedre kjent med seg selv eller hengi seg til de tingene de elsker når tegnet deres er i det femte huset. Dette er en tid for å ha det gøy og dele interesser med andre.

En av de mest kompliserte delene av det femte huset er kjærlighetsaspektet. Kjærlighet er alltid i det femte huset, men ekteskapet er en del av det syvende huset, da ikke alle ekteskap er spesielt lystbetont.

Hvis vedkommende er lykkelig i ekteskapet, kan dette også være en del av både femte og syvende hus, men hvis de er ulykkelige, faller deres ekteskap i stedet bare i det syvende huset. Bortsett fra ekteskapet, faller alle andre kjærlighetsforhold inn i dette huset. Det spiller ingen rolle om forholdet er skjult eller ikke. Så lenge de involverte liker hverandre, faller det inn i 5. hus.Planeter i det femte huset

Sol

De sol er den herskende planeten til femte hus i astrologi . Når solen er i det femte huset, er det mest sannsynlig at en person gjør det fokusere på deres kreative ferdigheter, kreative hobbyer, eller noe annet de bruker for å uttrykke seg.

Alt som ikke har et snev av kreativitet, vil virke kjedelig i løpet av denne tiden. Selv å kunne vise seg selv som et individ, vil øke menneskets selvtillit sterkt i løpet av denne tiden. Å være sammen med mennesker som deler de samme lidenskapene og hobbyene, vil også gjøre en person lykkeligere.

Måne

Basert på 5. hus betydning , den måne i dette huset vil sannsynligvis få en person til å gjøre morsomme ting oftere. I løpet av denne fasen har det ikke så mye å si om det morsomme er kreativt eller ikke. Når en person jobber med hobbyene de liker, er det sannsynlig at de gjør det utmerke seg i løpet av denne tiden.

Dette varer kanskje ikke lenge, så det er best at en person jobber med hobbyene sine i løpet av denne tiden, da de kanskje ikke har samme gnist og motivasjon under andre hus eller til og med bare under andre planeter i samme hus.

Kvikksølv

Kvikksølv i femte hus handler om spill, både mentale og bokstavelige. Å spille spill med venner vil gi glede i kort tid. Å spille mentale spill, som å prøve å lure noen eller leke med en andres hjerte, eller å virkelig prøve å finne kjærlighet, vil også gi en person glede i løpet av denne tiden. En person kan bruke disse spillene til å uttrykke følelsene sine til tider bedre. Når du ikke spiller spill, vil en person sannsynligvis kjede seg.

Venus

Ifølge betydningen av det 5. huset , Venus i dette huset bringer en persons fokus på kjærlighet. En person vil ønske å fokusere på sin kjærlighet livet i løpet av denne tiden.

De vil sannsynligvis uttrykke seg mer romantisk eller seksuelt enn de vanligvis gjør for å tiltrekke seg romantisk eller seksuell oppmerksomhet fra andre. Vakre steder vil også gjøre folk lykkelige når de er i femte hus . Å besøke kunst- og historiemuseer er et stort tidsfordriv i løpet av denne tiden.

mars

mars i femte hus får en person til å uttrykke seg for å få dem merket mer. Ofte gjør dette en person mer aggressiv eller påståelig.

En person vil sannsynligvis bruke mer tid på hobbyene sine som kan tjene dem penger. Jo mer produktiv en person er, eller jo mer oppmerksomhet de kan tiltrekke seg, jo lykkeligere blir de.

Jupiter

I femte huset i astrologi, Jupiter fokuserer på hobbyene, kreative eller ikke, som gjør en person lykkelig. En person vil ønske å jobbe med hobbyene sine mer enn de vanligvis gjør, enten de kan tjene dem penger eller ikke.

Det er sannsynlig at en person vil jobbe med hobbyene sine med vennene sine eller i grupper. Hvis en person har barn, vil de sannsynligvis gjøre det lære dem nye ferdigheter i løpet av denne tiden.

Saturn

Planeten Saturn i 5. hus minner om dyrekretsen at det er grenser for hvor ofte de kan jobbe med hobbyene sine. Det er sannsynlig at folk prøver å balansere livene sine på dette tidspunktet.

De vil fortsatt ta seg tid til å jobbe med hobbyene sine, men de vil også fokusere på familiene eller elske liv. Jo mer balansert en persons liv er i løpet av denne tiden, jo mindre sannsynlig blir de stresset.

Uranus

Når Uranus er i den femte hus , vil en person igjen føle en trang til å være mer kreativ eller romantisk. Uansett hvilken vei en person tar, vil deres sosiale liv sannsynligvis bli mer dynamisk i løpet av denne tiden.

Vitende eller ikke, det er sannsynlig at en person vil gjøre ting som vil sette mer oppmerksomhet på seg selv. De vil enten prøve å uttrykke seg mer kreativt eller seksuelt slik at de kan finne romantikk.

Neptun

I henhold til 5. husfakta , Neptun i dette huset hjelper en person å legge merke til hvor kreativitetsnivået deres er. De vil bli mer selvbevisste om hvordan de handler når de er rundt andre.

Dette kan oppmuntre en person til å uttrykke seg ytterligere eller mindre, avhengig av hvilken handling de tror vil forbedre deres sosiale liv . Imidlertid er de som bestemmer seg for å bli mer kreative, mer sannsynlig å være lykkeligere enn de som bestemmer seg for å være mindre kreative.

Pluto

Pluto i femte hus vil oppmuntre en person til å være mer kreativ, romantisk eller begge deler. Den dypere betydningen kommer sannsynligvis fra kunstverket deres. Dette kan være inspirert av det virkelige dramaet som er forårsaket av deres økte romantiske handlinger.

Sex vil være viktig i løpet av dette tid også, som en person vil vite at det bidrar til deres romantikk, og noen tror kanskje det gjør dem mer kreative. Noen kan ha mer sex fordi de vil ha barn.

Konklusjon: 5. hus astrologi

Det femte huset omfatter mange ting, men det viktigste det fokuserer på er hobbyene og lidenskapene som gjøre en person lykkelig . Jakten på lykke er det eneste det femte huset ønsker å oppmuntre mer enn noe annet. Selv om lykke kan komme i forskjellige former for hver person, vil det sannsynligvis være lettere å oppnå når deres tegn er i femte hus i astrologi .

Les også:

Første hus - Selvhuset

Second House - House of Possessions

Tredje hus - Kommunikasjonshuset

Fjerde hus - Huset til familie og hjem

Femte hus - The Pleasure House

Sjette hus - Huset for arbeid og helse

Syvende hus - Partnerskapets hus

13. mars dyrekretsen

Åttende hus - Sexets hus

Niende hus - Filosofiens hus

Tiende hus - The House of Social Status

Det ellevte hus - Vennskapshuset

Tolvte hus - Underbevissthetens hus

Del Med Vennene Dine: