Første hus i astrologi: Huset for selv og personlighet

First House in Astrology - The House of Self

First House - Alt om det første huset i astrologi

InnholdHvilket er det første huset i astrologi / horoskop? I astrologi, tolv hus herske over de tolv tegnene. Imidlertid, den dyrekretsen flytte inn og ut av husene; de stemmer ikke alltid overens. Hvert av husene er symbolsk for en del av menneskets liv. Når et skilt er i et bestemt hus, for eksempel første huset , vil de sannsynligvis fokusere på eller legge mer energi i det huset handler om.

Betydningen av det første huset

De første huset er et av de viktigste husene i astrologi . Det er det som er kjent som et kantet hus. Kantede hus har en tendens til å påvirke skiltene mer enn de andre husene fordi kuttene deres stemmer overens med fire viktige astrologivinkler.

Hva er mitt første hus i astrologi? De 1. hus kretser rundt Selvet. Når skiltene er i det første huset, vil de sannsynligvis bli det mer fokusert på seg selv og mindre fokusert på verden rundt dem. Dette er også en tid for selvforbedring. En persons ytre og indre bilde vil være viktig i løpet av denne tiden. Et tegn vil sannsynligvis prøve å gjøre dem mer attraktive eller sympatiske.

Samtidig som dyrekretsen sannsynligvis ikke bryr seg mye om hva andre tenker om dem og i stedet fokuserer på hvordan de ser seg selv i løpet av dette huset, kan endringene deres fortsatt påvirke hvordan andre ser dem i løpet av denne tiden. Hvis et tegn gjør det bra, vil de sannsynligvis ha bedre selvtillit og bedre omdømme ved slutten av dette huset.

Planeter i det første huset / Hvilken planet styrer det første huset?

Sol

Når sol er i den første huset , vil folk sannsynligvis akseptere seg selv for hvem de er når solen går gjennom dette huset, selv om de fremdeles sannsynligvis vil legge merke til deres feil.

morsomme og enkle spill å spille inne

Først kan tegnene ha lav selvtillit, men dette vil sannsynligvis passere. Denne lave selvtilliten kommer sannsynligvis fra et tegns ytre bilde, snarere enn deres personlighet. I løpet av denne tiden bør skiltene ignorere utseendet og i stedet fokusere på hvordan de kan forbedre sin personlighet eller fullføre en oppgave.

Måne

De måne i 1. hus kan lage mennesker føler deg sterkere følelser om seg selv enn hva de er vant til. Det er også sannsynlig at folk viser følelsene sine mer enn de pleier å gjøre, selv om de vanligvis er emosjonelle.

Med mindre en person jobber hardt for å endre sitt indre, er andre bundet til å bedømme dem bare på sitt ytre utseende i løpet av denne tiden. Kvinner er mer sannsynlig å håndtere disse endringene bedre enn en mann ville, selv om de er de samme dyrekretsen .

Kvikksølv

Kvikksølv i første huset hjelper en person til å tenke mer på seg selv og hva som skjer rundt dem. De vil sannsynligvis fokusere på begge sine ytre utseende og deres indre personlighetstrekk. All denne tankegangen kan gjøre en person bekymret eller bekymret for at andre ser dem i et dårlig lys.

I virkeligheten vil andre bare svare på hvordan en person handler i løpet av denne tiden. Hva andre tror vil bare være en refleksjon av en persons egne tanker om seg selv. Hvis et skilt ser noe de ikke liker, kan de bli bedt om å endre noe om seg selv.

Venus

Skjønnhet er selve fokuspunktet når Venus er i den første huset . En person vil sannsynligvis være opptatt av å få utseendet sitt til å se bedre ut i løpet av denne tiden. Bruk av sminke og plukking av fasjonable antrekk er vanlige vaner for mennesker med Venus i det første huset.

Hvis en person ser dårlig ut i løpet av denne tiden, vil de sannsynligvis ta det vanskeligere enn vanlig. Det er også sannsynlig at andre vil dømme ut fra en persons utseende i løpet av denne tiden.

mars

mars er den herskende planeten i dette huset. Når Mars er i det første huset, vil tegnene sannsynligvis fokusere mer på deres ytre utseende enn på deres personlighet. De blir sannsynligvis sint eller opprørt når de ikke ser ut som de vil.

Uten å innse det, kan folk oppføre seg mer aggressive enn vanlig når Mars er i det første huset. Det er sannsynlig at de ikke vil fokusere på denne delen av seg selv, men andre vil sikkert legge merke til dette og bedømme dem ut fra denne kvaliteten.

Jupiter

De dyrekretsen vil prøve å forbedre deres personligheter når Jupiter er i det første huset. Jupiter er den største planeten som påvirker skiltene, og når Jupiter er i første hus, folk kan føle at de trenger å gjøre noen av deres personlighetstrekk mer merkbare på en eller annen måte.

Folk vil sannsynligvis fokusere på å forbedre egenskapene de allerede har i stedet for å oppnå nye personlighetstrekk. Andre vil sannsynligvis merke forskjellen i en persons personlighet i løpet av denne tiden.

Saturn

Når Saturn er i det første huset, vil tegnene sannsynligvis fokusere på utseendet og hvordan de uttrykker sine tanker og følelser. Folk kan ta det på seg å trene eller bruke sminke for å se mer profesjonelle eller stilige ut.

De kan endre visse aspekter av deres personlighet for å få deres sosiale egenskaper til å matche deres ytre utseende. Andre kan være forvirret når det gjelder å tenke på en person i løpet av denne tiden fordi de gjennomgår så mange endringer.

Uranus

Uranus i første huset hjelper en person til fokusere på deres personlighet mer enn utseendet. En persons egenskaper vil sannsynligvis bli overdrevet i løpet av denne tiden. De gode egenskapene deres blir større og bedre, men de dårlige egenskapene vil gjøre dem mer humørsyk eller irriterende.

En person kan ikke innse disse endringene. Selv om de ikke merker alle endringene, vil andre kunne. Det kan imidlertid hende at skiltene ikke tar noen ord når de nevner at de har endret seg.

Neptun

Neptun i første huset gjør en person mer opptatt av personligheten enn utseendet. Ikke bare vil en person bli mer bevisst på deres personlighetstrekk og deres innvirkning på andre, men de vil også gjøre det de kan for å bedre seg selv slik at andre vil sette pris på dem mer.

Noen ganger kan alle disse endringene være forvirrende for personen som prøver å forbedre seg selv og andre som prøver å danne seg en mening om dem.

Pluto

Når Pluto er i den første hus, et tegn vil sannsynligvis se hardt på personen de pleide å være og finne ut hvem de vil bli. De dyrekretsen personlighetstrekk vil sannsynligvis bli forsterket i løpet av denne tiden.

Folk vil gjøre det de kan for å forbedre seg selv, og de vil ta krenkelser og kritikk hardere enn de vanligvis ville gjort. Dette kan ikke være lett å håndtere til tider, men det vil hjelpe dem å forbedre seg selv i lang sikt bedre .

Konklusjon: 1. husets astrologi

Samlet sett har første huset har en av de største innflytelsene på skiltene, og planetene i husene gjør den innflytelsen litt mer fokusert på visse aspekter av det første huset handler om. Astrologien hus of the Self er det perfekte navnet på dette huset. Først og fremst er fokuset på tegnene når en planet er i det første huset.

19 nov stjernetegn

Les også:

Første hus - Selvhuset

Second House - House of Possessions

Tredje hus - Kommunikasjonshuset

Fjerde hus - Huset til familie og hjem

Femte hus - Gledehuset

populære kapittelbøker for 5. klassinger

Sjette hus - Huset for arbeid og helse

Syvende hus - Partnerskapets hus

Åttende hus - Sexets hus

Niende hus - Filosofiens hus

Tiende hus - The House of Social Status

Det ellevte hus - Vennskapets hus

Tolvte hus - Underbevissthetens hus

Del Med Vennene Dine: